Aş(k)ama - Aşkın Aşamaları!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.661
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
z2VZz9.jpg


Öncelikle bir soru ile başlayalım “sizce en saf sevgi nedir ?Aşk nedir ? Gerçekte bu “kadın” dediğiniz insan nasıl biridir ?

Adem ile Havva’dan beri içgüdüsel olarak yaşadığımız bir dürtü, aşk. Kız arkadaşım fazla çikolata yemekle aynı etkiyi yarattığını savunuyor. Ama ben sanırım bu konuda daha duygusal düşünüyorum. Bana sorarsanız arayarak bulunacak bir şey değil, şahsen ben arayıp bulmadım. Size biraz anlatmam gerekirse biraz kaderci olun. Ben kaderci bir insan da kesinlikle değilim ama bu olayda sanırım önemli bir unsur.

Hislerden bahsedecek olursak ilk gördüğünüz anda duvara çarpmış gibi oluyorsunuz. Onunla konuşurken ses tonunuz değişiyor. Çünkü erkekler birilerinden hoşlandığında ses tonunu değiştirir, hareketleri değişir, kendine özen ve öz güven gelir.

Aşkın Aşamalarıİlk aşama hedefi kendine kilitlemedir. İlginin size de başladığını anladığınız zaman flört sonrasında çıkma muhabbeti başlar. Artık bir kaç ay geçtikten sonra siz kendinizi salmaya başlarsınız, tıpkı evlilik gibi.Ve kendinize gelip kendi kimliğinizle sevgilinizin size katlanma süresi başlar. Eğer o size hala katlanabiliyorsa zaten olmuşsunuzdur.

İnişler çıkışlar tabi ki olur, ama siz iniş değil çıkış olmaya bakın. Küslükler, sorunları uzatma, mesafeler ya da tripler sizi yıldırmasın. Kızlar olgun olabilir bize göre ama biz kesinlikle birliktelik olgusunun kendisiyiz, biz bir şeyleri halletmezsek karşı taraf hiç halletmez.

Sevdiğinize daima ne olursa olsun yazın. Güzel sözler söyleyin, gününü aydınlatın çünkü o sizin hayatınızı aydınlatıyor zaten. Genç yaşım da sahip olduğum bu güzel duygudan dolayı kız arkadaşıma çok teşekkür ediyorum.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst