Artık yazı stilinizi sabitleyebilirsiniz.

Admin

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
668
Tepki
2.444
Puan
93
Yaş
42
Konum
İstanbul
Merhabalar, isteğiniz üzerine kulanıcılarımızın yazı stillerini sabit hale getirebilmelerini mümkün hale getirdik. Zaten daha önce farklı forumlarda bu eklentiyi kullananlarınız vardır. Ancak ben yine de kısaca bir açıklama yapayım.

Bu eklenti ile, yazdığınız mesajların yazı stilini, renk ve boyutunu belirli bir hale getirdikten sonra, yazdığınız tüm mesajları bu şekilde gönderebilirsiniz.

Lütfen yazı renklerinizi ve özellikle de boyutunu diğer kullanıcılarımızın gözlerini yoracak şekilde yapmamaya özen gösterelim. Özellikle yazı boyutunun çok büyük yapılmasını özellikle rica ediyorum.

Eklenti nasıl kullanılır :
Öncelikle üst taraftan profil sayfanıza giriyorsunuz. Sonrasında "Kişisel Detaylar" bağlantısına tıklıyorsunuz. Açılacak ekranda altta göreceğiniz bir alan olacak. Bu alandan ayarlarınızı yapıyorsunuz, ve alt taraftan değişiklikleri kaydediyorsunuz.
ayar2.png

Sonrasında mesaj yazmak istediğinizde yine alttaki görselde bulunan butona tıkladığınızda direk daha önce kaydetmiş olduğunuz yazı stili ile yazmaya başlıyorsunuz.
ayar1.png




Aynı zamanda üstteki resmin sağında ok ile gösterilen butona tıkladığınızda yeni bir yazı stili oluşturabilirsiniz.
ayar.png

Takıldığınız bir bölüm olursa ve bu konu altından belirtirseniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım. İyi paylaşımlar dilerim.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst