Arm&Hammer Türkiye`de! Arm&Hammer ile beyaz dişler bile artık 3 tona kadar daha beyaz

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Julia Roberts ve Sarah Michelle Gellar gibi gülümsemesiyle ünlü oyuncuların vazgeçilmez diş macunu markası, Amerika`nın en çok bilinen ilk 10 markası arasında yer alan ve bir klasik haline gelen diş macunu Arm&Hammer ile beyaz dişler bile artık 3 tona kadar daha beyaz!

27_11052010114237.jpg


Birçok beyazlatıcı diş macununun içeriğindeki kimyasallar dişlerinizi temizlerken diş minesine zarar verebilir. Arm & Hammer`ı diğer diş macunlarından ayıran en belirgin özelliği, içerisinde doğal bir mineral olan Karbonat’ın inceltilmiş mikrogranüller halinde bulundurması. Doğal Karbonat en düşük aşındırma kat sayısına sahip olduğundan diş minesine zarar vermeden beyazlatmakta.

Karbonat ve Mikro-Parlatıcı Kristaller içeren, klinik çalışmalarca etkisi ispatlanmış özel formülü sayesinde; 3 tona kadar güvenle beyazlatmaya, sigara, kahve, çay, kırmızı şarap gibi maddelerin diş minesi üzerinde bıraktığı lekeleri çıkarmaya, diş yüzeyini hassas biçimde ve derinlemesine temizlemeye, diş eti hastalıklarına, plak ve tartara karşı güçlü bir savunma sağlamaya, uzun süreli taze bir nefes için, kokuya neden olan bileşenleri etkisiz hale getirmeye yardımcı olmakta.

Arm&Hammer 3 Tona Kadar Beyazlatıcı Diş Macunu Eczanelerde satışa sunuluyor.

Alıntıdır!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst