Arkadaşlar karınca yumurta yağı kullanan ve faydasını gören varmı?

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
merhabalar canlarım ....
karınca yumarta yağı ve (sundepil kolay acısı epilasyonu kullanna varmı yada çevrenizde bunları kullanıpta yararını gören varmı merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını...tüyleri azaltmak için kullanılıyo

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Tatlım yaklaşık 5 ay önce deşifre o karınca yagı yumurtasının uydurma oldugunu kanıtladı.Ki bende kremini kullandım hiç bi faydasını gösmedim daha sonra kokusu hoş diye kullanır oldum ..Anlayacagın parana yazık olur

_Dersena_

Daimi Üye
Tepki
1.750
Tatlım bende reklamlarını gördüm ama hiç bir bilgim yok çünkü kullanmadım çevremde kullananda yok..Doğrusu pekte itibar etmiyorum artık ..Karınca yumurtası dünyalar kadar satış yaptı eczane eczane aradım yalan oldugu ortaya çıktı.. Yani pek güvenmiyorum anlayacagın

arzuco

Daimi Üye
Tepki
311
Tatlım yaklaşık 5 ay önce deşifre o karınca yagı yumurtasının uydurma oldugunu kanıtladı.Ki bende kremini kullandım hiç bi faydasını gösmedim daha sonra kokusu hoş diye kullanır oldum ..Anlayacagın parana yazık olur

bende aynısını diyecektim. Kandırmacaymış o

OP
maviboncuk

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
Tatlım bende reklamlarını gördüm ama hiç bir bilgim yok çünkü kullanmadım çevremde kullananda yok..Doğrusu pekte itibar etmiyorum artık ..Karınca yumurtası dünyalar kadar satış yaptı eczane eczane aradım yalan oldugu ortaya çıktı.. Yani pek güvenmiyorum anlayacagın

bende reklamda görünce merak ettim.. hatta bi gün alıp denicektimde vaz geçtim ..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar