Arkadaşınız olacak insanda ne gibi özellikler ararsınız?

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
çooooook uğraşması lazım çok az arkadaşım vardır...en önemlisi güvenmem lazım laf taşımaması lazım yanında içimden geldiği gibi davranabilmem lazım

office

Daimi Üye
Tepki
1.159
çok zor güven duyarım o yüzden çok arkadaşım yoktur.. olanlar bana yetiyor.. arkadaş olmak için elbette standart kriterler var ama extradan "bak ben çok zor zaman geçiriyorum ama oh senin tuzun kuru" tarzında sığ yorumlarda bulunan insanları değil arkadaş çevremde görmek, varlığına bile tahammül edemem.. en son 21 yıllık arkadaşımı bu tarz bir sohbetin ardından defterden sildim.. arkadaş dediğin insanın gözüne bile baktığında iç dünyasını anlamalı.. böyle olmayan insanlarla işim olamaz..

elasu

Daimi Üye
Tepki
3.393
benimde çok ardaşım vardır hepsiylede samimiyidir
ama benim için önemli olan dost olması
dost dediğinde öncelikle benim gibi olmalı:lilav:
kendime yakın hissetmem için.yapmacık olmicak
ve güven herşeyden önce gelir tabiki güvenmem lazım bide.

maviboncuk

Daimi Üye
Tepki
16.859
benimde fazla arkdaşım yoıktur yeni yeni arkadaş cevresi yapptım once güvenmem lazım fazla bi sır vermem arkadaşlarıma

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Herşeye meraklı olsun ama komşunun ne yaptığına meraklı olmasın iki yüzlü olmasın kıskanç olmasın iyiyi güzeli takdir etmesini bilsin:sirin:

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.327
Bir miktar güvenmem lazım ama tam güven vermem ne yazıkki buradan da huyum kurusun konusuna gönderme yapayım :interest: mümkünse objektif olsun esprili ve yapılan espriyi anlayacak zekaya sahip olsun :hihi: 750 gr. samimiyet koy usta 100 gr. leblebi (cıvıma başladı kısa kes nk) kıskanç yada vırvırcı bir tip olmasın çekemem içimi kurutmasın arıza çıkar :gulsemmi: falan filan...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar