Arda Turan'ın Gözyaşları

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak

261556021.jpg


Tedavisi için bulunduğu Almanya'da NTV Spor'un sorularını yanıtlayan Arda, sakatlığıyla ilgili ortaya atılan iddialara üzüldüğünü ifade ederek, ''Doktorlarımız sakatlığım konusunda gerekli açıklamaları yapıyorlar zaten. Herkesin başına gelebilir ama herkesin vücudu farklıdır ve iyileşme süreci farklıdır. Bizim ülkemizde herkes doktor olmuş ve fikir beyan ediyor. Biri çıkıp 'Seks yüzünden olmuştur'' diyor. Biri şerefsizlik yapıyor, diğeri alıp o şerefsizliği gazetesine manşet olarak koyuyor. Bugün bir gazetenin manşetinde seks yaptığım nedeniyle bu sakatlığın oluştuğu yazılmış. Bir de utanmadan benim kız arkadaşımla fotoğrafımı koymuşlar. 238 maç oynayan Arda'ya saygı yok. Benim bir ailem yok. Onun bir ailesi yok. Nasıl olsa bunları yazanların da ailesi yok. Bir şerefsizliktir gidiyor'' ifadelerini kullandı.

Röportaj sırasında gözyaşlarını tutamayan Arda, bazı şeylerden artık nefret ettiğini dile getirerek, ''Bu röportajı kulübümden izinsiz yapıyorum, belki de bu nedenle ceza alacağım. Ama bazı şeyler çok ağrıma gitti. Bunlara karşı yapılacak bir şey yok. Bazı şeylerden nefret ediyorum. Şerefsizlik diz boyu, bir şey yapamıyorsunuz. Bir şey söylettirmiyorlar. Çok sıkıntılı yani. Haklı olduğumu düşünüyorum. Bunları yaşayarak öğreneceğiz. İnşallah en kısa zamanda iyileşip sahalara dönerim. Bunların cevabını sahada vermek lazım ama ahlaksızlığa, şerefsizliğe verilecek bir cevap yok diye düşünüyorum'' şeklinde konuştu.

Avrupa Futbol Şampiyonası elemelerinde üst üste iki maç kaybetmeleri konusuna da değinen Arda, ''İki maçta da kötü oynadık. Ben de oynasaydım bir şey değişmezdi. Ama karamsar bir tablo çizmemek lazım. Şu anda grup ikincisiyle aramızda sadece 1 puan var ve onlarla iki maç oynayacağız. Sıkıntılar yaşadığımız doğru ama bu futbolcular, teknik heyet bunu başarabilecek güçte. Buna inancım sonsuz, elimden geldiğince ülkeme hizmet etmek için takım arkadaşlarımla birlikte mücadele edeceğim'' ifadelerini kullandı.

Arda, (A) Milli Takım Teknik Direktörü Guus Hiddink'in oyun sistemiyle ilgili bir soruya, ''Hocamın düşüncesine saygı duyuyorum. Biz bu sistemle de çok maç kazandık'' şeklinde konuştu.

Almanya Milli Takımı'nda forma giyen Mesut Özil ile ilgili bir soruya Arda, ''O konu hakkında yorum yapmak istemiyorum. Herkesin kararına saygı duymak lazım. O Alman Milli Takımı'nı tercih etmiştir. Konuyu uzatmaya, tepki göstermeye gerek yok. Burada doğmuş ve yetişmiş. Ama önümüzde Hamit örneği de var. Halil gibi, Hamit gibi, Nuri gibi insanlar benim için özel insanlar. Beraber bir şeyler paylaşıyoruz ve onları çok seviyorum. Tercihleri de beni mutlu etti diyebilirim'' yanıtını verdi.


[DM]video/xf72lc_arda-yerefsizlik-almyy-bayyny-gidiy_sport[/DM]
 

ilk_nur

Daimi Üye
Katılım
9 Aralık 2009
Mesajlar
32.413
Tepki
37.064
Puan
113
Konum
.....
kıyamam ben ona ya....çok haklı çocuk yani sonuçta herkesin bi ailesi var bunu söyleyen kişinin kızıyla sevgili olsaydı arda o zaman yine seks yüzünden oldu diyebilecek miydi-kizgin
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Dün haberlerde izledim ve de çok üzüldüm. Yazık diyorum sadece, insanları memleketimizde lekelemek bu kadar basit. Adaletsiz ülkemiz ne yazık ki...
 

sunay

Daimi Üye
Katılım
15 Mart 2010
Mesajlar
2.225
Tepki
2.121
Puan
113
Yaş
55
Konum
istanbul
yazık akşam izledim çocuk o kadar sıkıldıki anlatırken kulağıyla oynuyordu tövbe tövbe ya reyting yapıcam diye gencecik bir insanın gururuyla oynamışlar yazık yaşını başını almışlar ama adam olamamışlar-kizgin-kizgin
 
OP
Kristen Stewart

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
Ne yapmaya çalışıyorlar bir anlam veremedim doğrusu,ne geçti eline..

Ardadan ziyade onu karalamaya çalışan insanlar utansın bu durumda bence-kizgin
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst