Arap sabunu ve Elma Sirkesi.. Bulasik Makinasi kullanan tum tanidiklariniza iletin lutfen Kullandigimiz deterjanlarin hem cevre hem de sagligimiz uzerinde sonderecede olumsuz etkileri var bilindigi gibi. Ozellikle yemek yedigimiz kaplarin temizlenmesinde kullanilandeterjenlarin cok iyi durulansa bile kalinti biraktigi biliniyor uzun yillar boyunca bu kalintilar gidalarimiza bulasiyor ve buvasita ile sindirim sistemimize tasiniyor. Petrol esasli kimyasal maddelerden olusan ve son derecede guclu olan bukimyasallar kronik hastaliklarin tetikleyicisi. Bu kimyasallar kanalizasyon sistemine karisiyor oradan da nehirleregollere ve denizlere . Bu sentetik kimyasallar denizlerde de besin zincirine bulasarak tekrar sindirim sistemimize donuyor ne yazik ki. Bir sure once bir deneye basladim ve bulasik makinasinda ARAP SABUNUkullandim. Daha once doktor tavsiyesi ile cocuklarin biberonlarinin temizlenmesinde kullanmistim dogal ve zararsizoldugunu biliyordum bulasik makinesinde ne sonuc alacagimi merak ettim. Sonuc harika bulasiklar ter temiz piril piril oldu ARAP SABUNU hem cok daha ucuz hemde cok daha dogal cevrede yarattigikirlilik etkisi de cok daha az. Bulasik makinasinin deterjan gozune dolduracak kadar koyup kapagikapatiyorsun ARAP SABUNU macun gibi sicak su ile rahatca eriyor. Bu deneyden sonra internettende arastirma yaptim pek cok kisi bu metodukullaniyormus PARLATICI BOLUMUNE DE ELMA SIRKESI KOYUYORUM (ama uzum sirkesidegil..ozellikle elma sirkesi)... SONUC HARIKA!!! YILLARDIR BUNU UYGULUYORUM.. ------------
ALINTIDIR
ALINTIDIR