Aramıza hoşgeldiniz Ayyuzlum

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Hanımefendi ailesine hoşgeldiniz sevgili Ayyuzlum ..

Öncelikle size kısaca sitemizden bahsedelim. Hanimefendi.com, yalnızca kadınların üye olabildiği, kadınlara özel bilgilerin yine kadınlar tarafından paylaşıldığı forum sitesidir. Sitemizde moda, makyaj, alışveriş, sağlık, güzellik gibi konularda bir çok faydalı bilgiye ulaşabilir, bu konularda bilgilerinizi diğer kullanıcılarımızla paylaşabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda, aramıza katılarak ne kadar doğru bir tercih yaptığınızı düşüneceğinizi umuyoruz.

Sitemizdeki paylaşımlara katılmadan önce, Site kullanımı ve kurallarımız hakkında bilgi edinmeniz, yararınıza olacaktır.

Tekrar sitemize hoş geldiniz diyor, keyifli paylaşımlar diliyoruz.

Hanimefendi.com Site Yönetimi

Ayyuzlum

Yeni Üye
Tepki
2
Merhaba arkadaşlar ben Resüde sitenizi arzuco da gördüm bende gidip tanışayım istedim.
1968 İstanbul doğumluyum 17 yaşında bir oğlum 14 yaşında bir kızım var
Eşimin görevi nedeniyle 5 senedir Bandırma'dayız bu sene esen tayin rüzgarı nereye savurur bilemiyoruz ülkemizin her yeri kutsaldır bizim için .
El işlerini çok severim yeni modeller yaptıklarımı paylaşmayı yardımlaşmayı
Sokaktaki korumasız hayvanları elimden geldiğince korumayı kendime ilke edindim.
Bolca örgü örüyorum yeni fikirlere açığım. Boş zamanımda kitap okurum eşim çocuklarım evdeki iki muhabbet kuşum 2 ay öncesi kaybolan 1,5 senedir baktığımız bir pisimiz vardı hala arıyoruz . Bahçede 15 taneden fazla olan pisilerimiz var işte ben buyum

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Merhaba arkadaşlar ben Resüde sitenizi arzuco da gördüm bende gidip tanışayım istedim.
1968 İstanbul doğumluyum 17 yaşında bir oğlum 14 yaşında bir kızım var
Eşimin görevi nedeniyle 5 senedir Bandırma'dayız bu sene esen tayin rüzgarı nereye savurur bilemiyoruz ülkemizin her yeri kutsaldır bizim için .
El işlerini çok severim yeni modeller yaptıklarımı paylaşmayı yardımlaşmayı
Sokaktaki korumasız hayvanları elimden geldiğince korumayı kendime ilke edindim.
Bolca örgü örüyorum yeni fikirlere açığım. Boş zamanımda kitap okurum eşim çocuklarım evdeki iki muhabbet kuşum 2 ay öncesi kaybolan 1,5 senedir baktığımız bir pisimiz vardı hala arıyoruz . Bahçede 15 taneden fazla olan pisilerimiz var işte ben buyum

Aramıza hoşgeldiniz:hhhhhh:

Umarım aramızda kalıcı olursunuz

Keyifli forumlar. :kokos:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar