“Araç Kullanırken Ayakkabıları Çıkaralım”

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Sizin Şikayetleriniz: G.B. ayakkabı tadilatının firma tarafından “Araç kullanırken deforme olmuş. İade alınamaz” yanıtı ile geri çevrilmesini eleştirdi. “Sizin şikayetleriniz” adlı bölümde sikayetvar.com’a gönderdiğiniz şikayetleriniz aynen yayınlanmaktadır.





“Kemal Tanca'dan yaz sonunda aldığım babetin arkası bir ay içerisinde deforme oldu. Mağazaya tadilat yapılması için teslim ettim. Bir süre sonra tadilatı yapılmamış bir şekilde geri gönderildi. Bunun üzerine iadesini talep ederek tekrar gönderilmesini rica ettim: bu deformasyonun araba kullanırken olduğunu dolayısı ile muhtemelen iadesinin kabul edilmeyeceğini söyledi mağazadaki arkadaşlar.



Bunun mümkün olmayacağını, hiçbir ayakkabı markasının araba sürmemek koşulu ile ayakkabı satmayacağını belirttim ben de kendilerine. Fakat mümkün oldu. Bugün telefonuma şu mesaj geldi: ‘Sayın müşterimiz incelenmesi için merkezimize yollanan ürününüzün iadesi kabul edilmemiş ve tadilatı yapılamamıştır. Tarafınıza açıklama belirten özür mektubuyla teslim edilmesi için mağazada hazırdır’.”
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst