Arabalarda ön koltuğa oturtulan çocuklar hakkında

Tepki
37
önümüz yaz havalar ısınmaya başlayınca bazı anne ve babar ki özellikle babalar çocukları ön koltuğa yanlaına almaya bayılıyorlar nedense. bazılarıda varki kucaklarına alıp direksiyona öyle oturuyorlar. ayrıca bazı anneleri görüyorum bebekleriyle ön koltuğa yerleşiyorlar. bunlar o çocuklarını nasıl düşünmezler anlıyamıyorum. benim bildiğim küçük çocuklu anneler çocuklarıyla arkaya oturur. başlarına kötü bir oalay gelincede dövünüp dururlar gelin burdan böyle yanlışlık yapan anne babaları uyaralım. bu yanlışın önlenmesini tüm topluma duyurmaya çalışalım. yanlışlardan zaten bu birtanesi okadar çok yapılan yanlışlıklar vede hatalar varki. zaman içinde onlarada bence biz hanımlar el atmalıyız diye düşünüyorum bana katılırmısınız bilmem. şimdiden teşekkürler.:bebek:

Madmazel

Daimi Üye
Tepki
2.700
ben kendim de araba kullaniyom cocugumu arkada kendi koltugunda oturtuyom
85595971wz51.jpg

OP
N
Tepki
37
keşke tüm anne ve babalar sizin gibi bilinçli olsa. ben çocuğunu büyütmüş bir anne olarak o yavruları ön koltuklarda görünce hem çok üzülüyorum hem de kan beynime sıçrıyor. onlar endeğerli varlıklarımız. uyarsanızda kızıyorlar. teşekkürler.

günesimsuyum

Aktif Üye
Tepki
108
sadece arka koltukta oturtarakta güven sağlayamayız mutlaka kemerleride takılmalı :eek: kaza esnasında en çok ağır yaralanmalar arka koltukta kemersiz oturan yolcuların başına geliyormuş üstelik bu yolcu küçüçük bir çocuksa allah korusun

kSo

Daimi Üye
Tepki
5.908
evet arka koltukta olmaları gerekli ve kemerleri takılmış olarak :besik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar