Annemi Götürmeyin Burada Kalsın

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Annemi Götürmeyin Bugünde Burada Yatsın

Telefondaki ses Suzan vefat etti dediğinde yıllar hemen zihnimden şimşek gibi geçti.

Nuh köyünde dünyaya gelen 3 kardeşin 2 ci çocuğuydu Suzan. Annesinin hastalığı dolayısı ile İzmir’e göç etmişlerdi. Hastaneye yakın diye Bornova dan ev tutmuştu babası Mehmet. İzmir de hem hastalıkla hem de ekmek kavgasıyla mücadele ettiler. Ama o amansız hastalık annelerini Rahmeti Rahmana kavuşturdu. Bir baba bir abi ve bir kız kardeşle kaldı Suzan. Hayata sarıldılar çocuk yaşta evin bütün işleri Suzan a kaldı. Onun hamaratlığı ve işbilirliği için hemen dünürcüler geldi. Söke ye gelin gitti Suzan kızımız.

Söke deki yeni evinin nuru oldu. Bir kız çocuğu dünyaya getirdi. Eşi ve ailesi ile mutlu bir hayat sürerken üç yıl önce beyninde bir şişlikle hastaneye başvurdular. İlk ameliyatı annesinin yıllarca tedavi olduğu Ege Üniversitesinde oldu. Tamam dediler ameliyat çok güzel geçti dediler. Ama bir yıl sonra yine ameliyat olmak zorunda kaldı Suzan. Hem Suzan ve ailesi hem onu sevenler acı içinde ameliyatı beklediler. Eşi onu çok seviyor ve elinden gelen her şeyi yapıyordu. Ameliyat yine başarılı dediler.

Bir ay önce kız kardeşinin düğününde beraberdik Suzan ve eşiyle. Çok mutlu ve kendisiyle barışık bir hali vardı. Kuranı Kerimi öğrenmiş ve tesettürlü giyinmeye başlamış. Düğün günü yeşil bir elbise ve yeşil bir türban giymiş gören herkes ondan gözünü alamadı ve çok yakıştığını söyledi. Ben ve eşimde onu yeniden kutladık ve fotoğraf çektirdik. Amca ne zaman geleceksin benim yanıma diyordu. Her yere gidiyorsun benim yanıma gelmiyordun demişti. İnşallah bir gün geliriz dedim. Nerden bilirdim cenazesine gideceğimi. Hayatı hiçbir zaman ertelemeye gelmiyor işte. Hayattayken gitmezsen ölünce gidersin. Ama bana göre sağ ken gitmek daha güzeldir.

Suzan bir gün önce vefat etmiş ve salonda bir gece yatırmışlar. Bizler cenazeyi çıkarırken o dünyalar güzeli kızı annemi nereye götürüyorsunuz ne olur bırakın bir gün daha burada yatsın diyordu. Ona hiç kimse diyemedi kızım annen bir daha gelmeyecek diye. Suzan kızımız da genç yaşta annesinin yolundan giderek rahmeti rahmana kavuştu. Rabbim mekanını cennet bahçelerinden bir bahçe eylesin. Bunu okuyan herkes onun ruhuna dua edsin:aglayan::aglayan:
 

SILA

Daimi Üye
Katılım
9 Kasım 2008
Mesajlar
3.668
Tepki
3.186
Puan
113
Yaş
47
Konum
almanya
allah rahmet eylesin nur içinde yatsın yakınlarına allah sabır versin:rose::rose::rose::rose::rose:
 

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
rabbım rahmet eylesın yakınlarına bol bol sabır............
 

Mss_42

Daimi Üye
Katılım
31 Ekim 2008
Mesajlar
441
Tepki
608
Puan
93
Yaş
52
Konum
İzmir
:aglayan::aglayan::aglayan:
Allahrahmet eylesin..evet hayatı ertelemeye gelmiyor....:gitme:
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
aro.gif
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst