Anneler Yardıma İhtiyacım Var!

esinclc

Yeni Üye
Katılım
23 Mayıs 2014
Mesajlar
6
Tepki
1
Puan
3
Yaş
33
Konum
İstanbul
Merhabalar, 3 hafta sonra Altınoluk'a tatile gidiyoruz, oğlumla beraber gittiğimiz ilk tatilimiz olacak bu dolayısıyla merak içindeyiz nasıl olacağına dair..
Size sormak istediğim tatilde mutlaka dikkat et, bunsuz olmazsa olmaz dediğiniz şeyler var mı? Güneş kremi demeyin hiç onu çoktan edindim bile Joker mağazasından geçen hafta indirimi bulmuşken 2-3 tane aldık, tavsiye ederim.

Sizin tavsiyelerinizi duymak beni çok mutlu eder.. teşekkürler şimdiden
 

-Gizem-

Daimi Üye
Katılım
3 Mayıs 2012
Mesajlar
995
Tepki
561
Puan
93
Konum
Ankara
Oğlunuz için gerekli en ufak bir malzemeyi dahi atlamayın derim ben. Anne değilim ama çocuk gelişimi alanımdır. Özellikle bebe pudrası, pişik kremi, bebe yağı vs. (çoğu yetişkinlerde de işe yarar) yanınızda bulundurun. Kaç yaşında bilmiyorum ama çocuk cildi hassas olduğundan dolayı bebekler için üretilen malzemeler yardımcı olur. Özellikle kulaklarına su kaçmaması için tıpa edinin. Mikrop kapmaması açısından önemlidir. Bunun yanında korunması için kolluk, küçük havuz sepeti ve tabii ki şapka. Bunların haricinde olası hastalıklar için (soğuk algınlığı gibi) öksürük şurubu ya da doktorunuz ne tavsiye ettiyse yanınızda bulundurmanız faydalı olacaktır kanımca. İyi tatiller diliyorum :)
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst