Anneler Günü Hediyesi???

deryadan

Yeni Üye
Katılım
25 Nisan 2013
Mesajlar
2
Tepki
1
Puan
3
Konum
İzmir
Kızlar anneler gününde anneme birşeyler almak istiyorum ama kararsızım, internette güzel şeyler buldum da çok fazla şey var. Şık bi çanta yada kolye-yüzük yada çiçek bilemedim, kafam baya karışık, yardım!!:cilgindans:
 

Mine Yılmaz

Yeni Üye
Katılım
2 Mayıs 2013
Mesajlar
1
Tepki
0
Puan
1
Konum
İstanbul
Ağustos ayında olacak nişanım için tüm takılarımı T.....'dan buldum. Bu aralar da Anneler günü kampanyası var. T....'nın facebook sayfasında gördüm. Zaten bahsettiğim kampanyada oradan yürütülüyormuş. Şanslı biriyimdir, kesinlikle katılıcam. Belkide bana çıkar belli olmaz bu işler. :findikim:
 

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
Ağustos ayında olacak nişanım için tüm takılarımı T......'dan buldum. Bu aralar da Anneler günü kampanyası var. T....'nın facebook sayfasında gördüm. Zaten bahsettiğim kampanyada oradan yürütülüyormuş. Şanslı biriyimdir, kesinlikle katılıcam. Belkide bana çıkar belli olmaz bu işler. :findikim:

:hayir::hayir:
 

Edoş

Aktif Üye
Katılım
19 Nisan 2013
Mesajlar
72
Tepki
112
Puan
33
Yaş
31
Konum
zonguldak
kızlarrr ne anneme alacağım hediye konusunda fikrim var nede kayınvalidem için :( annemi ayarlarım bi şekilde ama KAYINVALİDEM'de ilk anneler günümüz bu ona ne almalıyım sizcee ?? :acep::acep:
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Konuya destek :D Hangi anneye ne tür Anneler günü hediyesi alınır?

Anneler günü 11 Mayıs Pazar günü kutlanacak. İşte farklı tip annelere özel hediye önerileri...

hangi-anneye-ne-tur-anneler-gunu-hediyesi-alinir--4289155.Jpeg

Geleneksel annelere...
Yemek yapmayı seven, komşularıyla çay kahve günlerinde çeşit çeşit yemek yemeye bayılan geleneksel bir anneniz varsa ona güzel bir yemek kitabı veya çay-kahve takımı gibi hediyeler alabilirsiniz.


Stresli annelere...
Sık yorulan, stresli ve içi rahat durmayan bir anneniz varsa onu kolunuza takıp bir otelin spasına götürebilirsiniz. Veya kendi başına gidebileceği bir yenilenme seansı hediye edebilirsiniz. Evde kullanmak için ise yatıştırıcı sabunlar, kremler ve banyo köpükleri alabilirsiniz.

Tasarım düşkünü annelere...
Tasarım düşkünü bir anneniz varsa beğendiği tasarımcıların parfüm, çanta, ayakkabı gibi ürünlerinden hediye alabilirsiniz.

Spor tutkunu annelere...
Spor salonundan çıkmayan, arkadaşlarıyla yüzmeye, yürümeye gitmeye bayılan bir anneniz varsa ona spor yaparken kullanabileceği eşyalar hediye edebilirsiniz. Spor çantası, eşofman takımı, ayakkabılar veya termal taytlar annenizin hoşuna gidebilir.

Her şeyi olan annelere...
Ne aklınıza gelse annenizde zaten çoktan varsa işiniz biraz daha zor olabilir. O zaman bir buket çiçek veya sevdiği çikolatalarla kapısını çalabilir, veya tüm gününüzü ona ayırarak istediği yere onu gezmeye götürebilirsiniz.

Milliyet
 

htc_

Daimi Üye
Katılım
2 Eylül 2011
Mesajlar
897
Tepki
986
Puan
93
Yaş
31
Konum
Ankara
:tıktık nevresim takımlarında falan güzel indirimler var bu aralar .. bende öyle birşey düşünüyorum ama bakalım
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst