Angelina Jolie'nin Çatlak Kremi ''Bonie''

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
28 günde çatlaklara veda! Bu mucizevi kremin etkilerine inanamayacaksınız...

Gebelik, hızla kilo alma / verme ve ergenlik dönemindeki hızlı gelişim gibi nedenlerle ciltte oluşan çatlaklar, kırışıklar ve bunlarla birlikte ortaya çıkan kırmızı veya beyaz çizgiler... Angelina Jolie’nin de kullandığı çatlak kremi Türkiye’nin ilk çatlak kremi. Türkiye’de ise Petek Dinçöz’ün tanıtımını yaptığı ve tüm bayanlara tavsiye ettiği Bonie, bu yılın gözdesi olmaya aday. Deve kuşu yağı ve çuha çiçeği’nin birleşimi ile oluşan Bonié cilde ve çatlaklara öneriliyor. Üstelik 80 TL’ye ve 28 günlük kürle...Ürünü temin etmek için ise google’a Bonié yazmak yeterli.


bonie_mkle.jpg



Bonie nasıl etki eder?
Cildine önem veren her kadının çok iyi bildiği bir kelime var: Kolajen. Bu, en genel anlamıyla cildin yapı taşı bir proteindir ve insan vücudunda kolajen bulunmayan tek bir organ ya da doku yoktur. Bu protein, doku hücrelerinin arasındaki boşlukları doldurur ancak son derece esnek olduğu için zamanla esnekliğini de kaybeder.

Kolajen, ilerleyen yaşla, hamilelikle, hızlı kilo alma veya verme durumunda zarar görür ve eğilip, buruşmaya başlar. Bunu önlemenin tek yolu ise cilt katmanlarında yer alan kolajen ve polyprotein üretimini artırmaktır.

İşte Bonié krem tam da bu noktada devreye girer. Çünkü Bonié, cilt altındaki kolajen proteini üretimini artırmaya ve çatlaklara bağlı çizgileri düzeltmeye yardımcı olur.


bonie_uzun.jpg



Uzman görüşü, dört haftalık düzenli kullanım sonucunda Bonié uygulanan bölgelerde kabarıkların düzleştiği, kırmızılık ve beyazlıklarını azaldığı yönündedir. Bonié ayrıca cildin güçlenmesine ve daha da yumuşak hale gelmesine de yardımcı olur. Eğer hamilelik ya da hızlı kilo verme öncesinde çatlak riski taşıyan bölgelere uygulandıysa, cildin çatlamasına engel olmak açısından da etkili olduğu kabul edilmektedir.


Internet üzerinden satışı yapılan bu ürünü temin etmek için google’da Bonie yazmak yeterli. Buna ek olarak ta ürün tüm yetkili eczanelerde.


Alıntı
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Rica ederim canımcım :hhhhhh:
 

acigul

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
615
Tepki
650
Puan
93
Yaş
40
Konum
kırıkkale
benim arkadaşımın kuzeni çatlak için bir krem kullanmış çatlakları gitti çok ince çizgiler kaldı dedi kremin ismini istedik ama kaçık biri olduğu için defalarca sor dememize rağmen hala yanıt alamadık malesef:deli:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst