Ana Yüreği

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
fft2mm780264.jpg

Bursa-Ankara karayolu Avarlar Kavşağı mevkisinde, yolun karşısına geçmeye çalışan yavru köpek, bir aracın çarpması sonucu telef oldu.

O sırada yakınlarda bulunan anne köpek ise yavrusunun cansız bedeni başında saatlerde bekleyerek, çevredeki vatandaşların dikkatini çekti. Zaman zaman yavrusunu yalayarak uyandırmaya çalışan köpek, vatandaşların telef olan köpeği yolun kenarına almaya çalışmasına da izin vermedi.

İhbar üzerine bölgeye gelen İnegöl Belediyesi ekipleri, anne köpeği zorlukla olay yerinden uzaklaştırdıktan sonra telef olan yavru köpeği bir kamyonetin arkasına atarak olay yerinden uzaklaştı.

Bu sırada geri dönen anne köpek, yavrusunun can verdiği yeri kokladıktan sonra olay yerinden uzaklaştı. AA

OP
KraLiçe

KraLiçe

Daimi Üye
Tepki
3.576
Kıyamam ben yaa yemin ederim çoğu insanlardan daha hassas ve duygusal bu hayvanlar. O yüzden insanları tanıdıkça hayvanları daha çok seviyorum :uzgun:

H

Hera

Misafir
Öylece bakıyor çaresiz ana yüreği Köpek deriz alt tarafı bazı kadınlarda olmayan analık Duygusu onda var

enise_

Daimi Üye
Tepki
1.923
bu haberi görmüştüm ama bakamadım içim acıdı hayvanlara öyle üzülüyorumki içim acıyo vala kıyamam:uzgun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar