Amy Winehouse öldü

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
704724227121.jpg

Amy Winehouse öldü

İngiliz şarkıcı Londra'daki evinde ölü bulundu.

27 yaşındaki şarkıcının "Frank" ve "Back to Black" adlı iki albümü bulunuyordu.

Amy Winehouse, 20 Haziran'da Küçükçiftlik Park'ta gerçekleşmesi planlanan İstanbul konserini iptal etmişti.

Dünyaca ünlü şarkıcının ölüm nedeni ise henüz belli değil.

14 Eylül 1983 doğumlu Winehouse, 16 yaşında profesyonelce şarkı söylemeye başlamıştır. İlk albümü Frank'in ardından "Back to Black" adlı 2. albümü 7 Kasım'da İngiltere'de piyasaya sürülmüştür. Uyuşturucu bağımlılığı nedeniyle bir ara hastaneye kaldırılmıştır.

Amy Winehouse'un Biyografisi

Amy Jade Winehouse, 14 Eylül 1983 doğumlu İngiliz soul, jazz, rhythm and blues söz yazarı ve şarkıcısıdır. Amy, Southgate'de yahudi ve jazz müzisyenleriyle dolu bir ailenin çocuğu olarak dünyaya gelir. Babası taksi şöförü, annesi ise ezcacıdır. Amy 10 yaşlarındeyken, Sweet 'n' Sour adlı bir rap grubu kurar. Amy, bu grubu Salt 'n' Pepa'nın küçük, beyaz ve Yahudi hali olarak nitelendirir. Sonraları Sylvia Young Tiyatro Okulu'na kaydolur ancak bir süre sonra sözde okula ayak uyduramaması sebebiyle 12 yaşındayken okuldan atılır ve burnuna piercing yaptırır. Sonrasında Brit Okulu'na devam eder.

Winehouse ilk gitarını 13 yaşındayken alır. 16 yaşındayken profesyonelce şarkı söylemeye başlar. Soul şarkıcısı olan arkadaşı Tyler James, Amy'nin demo kasetini plak şirketlerine yollar ve Amy kısa bir süre sonra Island Universal ile anlaşır. Amy Winehouse'un ilk albümü Frank, 20 Ekim 2003'te piyasaya çıkar. Şarkılarının bir çoğunda jazz etkileri görülmekte olup, her şarkıda Amy'nin de adını görmekteyiz, Salaam Remi de albümün yapımcısı olmuştur. Albüm İngitere'de listelerde üst sırlarda yerini alırken, Amy 2004 Brit Ödülleri'nde En İyi İngiliz Kadın Sanatçı dalında aday olur. 2004'ün sonlarına doğru Ivor Novello Şarkı Yazarlığı Ödülü kazanır (Stronger Than Me adlı şarkısı ile). İkinci albümünü çıkaracağı sıralar yaptığı açıklamada; her ne kadar ilk albümünü beğeniyor ve kendisiyle gurur duyuyor olsa da bir şansı daha olsa ilk albümündeki bazı şeyleri daha farklı yapmış olacağını söyler. 2006 yılının başlarında çıkardığı ikinci albümü, Back to Black İngiltere albüm listesine 1 numaradan, Billboard 200'e 7 numaradan girer. Amerika'da Billboard 200 listesine ilk 10'dan o ana dek giriş yapmış, ilk İngiliz Kadın Şarkıcı olur, ancak 2 hafta sonra Joss Stone'ın albümünün 2 numaradan Billboard 200 listesine girmesiyle Amy Winehouse'ın A.B.D.'deki listelere en hızlı giriş yapan İngiliz ünvanı elinden girer. Albümden ilk single, Rehab 23 Ekim 2006'da piyasaya sürülür şarkıda Amy'nin önceki menejerlik şirketinin kendisini bir rehabilitasyon merkezine yatırılması konusundaki isteklerini, Amy'nin de bu isteği geri çevirmesi anlatılır. Amy'nin Brit Ödülü kazanmasının ardından albüm, 25 Şubat 2007'de İngiltere'de 1 numaraya yerleşir. Bu albümünün hazırlık çalışmalarıyla alakalı olarak Amy Winehouse şunları söyler: 'Frank adlı albümünden sonra 18 ay boyunca şarkı yazmadım, ama Mark (Ronson, müzik yapımcısı) ile tanıştıktan sonra ikinci albümümü 6 ay içinde hazırladım, o gerçekten oldukça ilham verici biri'. Albümden ikinci şarkı 'You Know I'm No Good' Ocak 2007'de Ghostface Killah rap vokalli, remix haliyle çıkartılır. Nisan ayında da İngiltere'de 3. single Back to Black, 25 numaraya yükselir. 2007 yılında Amy Winehouse MTV Müzik Ödülleri gecesinde sahne almasıyla Rehab adlı şarkısı Amerika'da 10 numaradan 9'a yükselir. 2007 yılı En İyi İngiliz Kadın Şarkıcı Brit Ödülü kazanır. Amy albüm promosyon çalışmalarını sürdürürken, Haziran 2007'de Glastonbury Festivali, Lollapalooza (Chicago), Virgin Müzik Festivali'ne Ağustos 2007'de katılır.

5 Kasım 2007'de İngiltere ve Amerika'da Amy Winehouse'nin 4 yıllık kariyerinin anlatıldığı 50 dakikalık bir dokümanter niteliğinde ,aynı zamanda da 'Addicted', 'Just Friends', 'Cherry', 'Back To Black', 'Wake Up Alone', 'Tears Dry on Their Own', 'He Can Only Hold Her', 'Fuck Me Pumps', 'Some Unholy War', 'Love Is a Losing Game', 'Valerie', 'Hey Little Rich Girl', 'Rehab', 'I'm No Good', 'Me & Mr Jones', 'Monkey Man', 'Outro' adlı şarkılarından oluşan bir DVD piyasaya sürülür. 17 Eylül 2007'de Amy yeni albüm çalışmaları için stüdyoya girer. Ancak Amy Winehouse artık Mark Ronson ile çalışmamaktadır, her ne kadar basında bunun aksi haberler çıkmış olsa da Mark artık birlikte çalışmalarının mümkün olmadığı konusunda açıklama yapar. Amy, Missy Elliott ve Timbaland ile çalışmaktadır. Prince, Amy ile çalışmak istediğini söyler ve George Michael da Amy ile seslendirilmek üzere bir şarkı yazdığını, Amy'nin şimdiye kadar dinlediği en iyi İngiliz kadın şarkıcı ve söz yazarı olduğunu söyler.

Amy'nin şöhret olması birden medyanın dikkatini üzerine çeker. Amy Winehouse 18 Mayıs 2007'de Blake Fielder ile Miami'de evlenir. Bu evlilik çiftin iki yıl önce ayrılmış olmaları sebebiyle hayranlarına hatta ailesine bile sürpriz olur. Çift hakkında alkol ve uyuşturucu haberleri çıkmaya başlar özellikle de Amy'nin uyuşturucu almış olarak sahneye, konserlere çıkıyor olması oldukça fazla medyada yer almaya başlar. Ağustos 2007'de Amy Winehouse ve kocası kısa bir süreliğine rahabilitasyon tedavisi görürler ancak 5 gün içinde klinikten ayrılırlar. Ekim 2007'de Amy ve kocası Norveç'te marihuana bulundurmak sebebiyle tutuklanır 350 pound para cezası ödeyerek kurtulurlar. Yine bu dönemde çift, üzerlerine kan bulaşmış, yara bereler almış olarak Londra sokaklarında fotoğraflanırlar. Bu olayın sebebi de Amy'nin, bir tele-kızla kocasını otel odasında yakalamasının sonucu olarak kendini kesmesidir. Son zamanlarda Winehouse'nin yaşam tarzı ailesi ve yakın çevresi tarafından endişe ile izlenmektedir. Özellikle de Amy'nin kayınvalidesi oğlunun ve gelininin hayatından endişe ettiğini dile getirmiş, ikisinin ayrılamaz bir hale geldiklerini, birinin kendisine zarar vermesi halinde diğerinin de aynını yapacağını söylemiştir. Ayrıca bir çok röpörtajında Amy yeme bozukluğu ve uyuşturucu problemi olduğunu kabul etmiştir.

20 Haziran 2011 akşamı İstanbul Maçka Küçük Çiftlik Park'ta bir konser vereceği açıklanan sanatçının, konser tarihinden 1 gün önce organizayon iptal edildi! Amy Winehouse'un Avrupa turnesi içerisinde son verdiği Belgrad konseri olaylı geçmişti.

Ünlü sanatçı, 23 Temmuz 2011 cumartesi öğleden sonra saat 16 sıralarında İngiltere, Londra'daki evinde ölü bulunmuştur.
Sabah

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Uyuşturucu bağımlılığı ve alkol sorunlarıyla gündemden düşmeyen ünlü şarkıcı Amy Winehouse dün evinde ölü bulundu

21. yüzyılın en büyük kadın seslerinden biri olarak kabul edilen, “Frank” (2003) ve “Back to Black” (2006) albümleriyle çok geniş bir dinleyici kitlesi edinen Amy Winehouse, dün Londra’daki evinde ölü bulundu. 27 yaşındaki müzisyenin ölüm nedeni hakkında bir açıklama yapılmadı. Son yılların en büyük yetenekleri arasında sayılan Winehouse, skandallar, tutuklanmalar, uyuşturucu ve alkol bağımlılığıyla gündem olan bir isimdi.
Winehouse, haziran ayında Avrupa turnesine çıkmış, ancak Belgrad’daki ‘skandal’ olarak nitelendirilen, şarkı sözlerini hatırlayamayıp ayakta durmakta zorlandığı konserin ardından 20 Haziran’daki İstanbul konseri de dahil olmak üzere tüm Avrupa turnesini iptal etmişti.

Henüz 16 yaşındayken keşfedildi
Tam adıyla Amy Jade Winehouse, 1983’te Londra’da orta sınıf Yahudi ailesinin kızı olarak doğdu. Müziğe 10 yaşında bir rap grubunda şarkı söyleyerek başladı. Gençliğinde Thelonious Monk, Dinah Washington ve Sarah Vaughan gibi isimlerin plaklarını topluyor, 1960’ların kadın caz vokallerini çok seviyordu. 16 yaşındayken, soul şarkıcısı Tyler James tarafından keşfedildi. İlk albümü “Frank” çıktığında, 20 yaşındaydı. Ancak bu albümden sonra erkek arkadaşından ayrılan ve yaratım sorunları yaşayan Winehouse, bu dönemle ilgili olarak, “Hiçbir şey yazamıyordum. Bana ne oldu diye düşünüyordum. Frank’in üzerinden iki yıl geçmişti ki, plak şirketi, başka albüm çıkarmak istiyor musun diye sordu. Yemin ederim, bir şeyler çıkacak dedim. Sadece yazmaya başlamam lazım,” diyecekti.

Müzik tarihine geçen albüm
Bu zorlu üretim sürecinin ardından ortaya çıkan “Back to Black”, müzik tarihine geçti. 10 milyondan fazla kopya satan albüm, 6 dalda Grammy adayı oldu; en iyi kadın sanatçı, en iyi çıkış yapan sanatçı, en iyi albüm ve en iyi şarkı dallarının da aralarında olduğu 5 Grammy kazandı. Ancak Winehouse, Şubat 2008’de ABD’ye giriş izni verilmediği için Grammy’leri almaya ödül törenine gidemedi.
Bu albümün çıkışını takip eden süreç skandallar, tedavi açıklamaları ve krizlerle doluydu. Ailesi, buna 2006’da çok sevdiği anneannesinin ölümünün sebep olduğunu düşünüyordu. 2007’nin Ağustos ayında aşırı dozda uyuşturucudan hastaneye kaldırıldı.
Winehouse bu krizi “Sonum geldi diye düşündüm” cümlesiyle değerlendirecekti. Birkaç ay sonra Winehouse ve 2009’da boşanacağı, çok sevdiği kocası Blake Fielder Civil, Norveç’te bir otelde uyuşturucu madde barındırdıkları için tutuklandılar. Ocak 2008’de 2 haftalık bir rehabilitasyon programına katıldığı açıklandı. Birkaç ay sonra Sunday Times’ın 16.3 milyon dolarlık servetiyle müzik milyonerleri listesinde yer alıyordu.
Winehouse’un durumunun iyiye gitmediği, Rolling Stone yazarı Claire Hoffman’ın 2008’de yaptığı röportaj ile bir kez daha kanıtlandı. Hoffman, şarkıcının Londra Camden’daki evinde bir gün geçirmiş ve gözlemlerinde bira kutuları, yerlerde çıkarılmış iç çamaşırlarıyla kaplı evin çöplük gibi olduğunu aktarmıştı. Winehouse’un sürekli sigara içtiğini, arada burnuna kokain çektiğini, vücudunda iğne izleri olduğunun belirtildiği yazının ardından endişeler arttı.
Bir rehabilitasyon açıklaması da, 2009 yılının Haziran ayında geldi. Babası, kızının uyuşturucudan arınacağı programa katıldığını ama alkol tüketiminin tedaviyi yavaşlattığını açıkladı. 2010’da Londra’da bir tiyatro oyununda rezalet çıkardı, tiyatro müdürüne hakaret etti, tutuklandı.

Yeni albüme başladı iddiası
Birkaç ay sonra verdiği bir söyleşide Winehouse, 3 yıldır uyuşturucu kullanmadığını iddia etti. 2011’de yeni albümünün hazırlıklarına başladığına dair haberler geldi.
Winehouse’un ölümünün ardından bir açıklama yapan radyo DJ’i Paul Gambaccini, Winehouse’un pek çok takipçisinin hislerini yansıtıyordu: “Bu haberi uzun süredir bekliyorduk. Bir yandan da kendisini toparlamasını umuyorduk ama buna dair bir hiçbir belirti göstermiyordu.”

Londra’daki evinde ölü bulunan Amy
Winehouse’un kesin ölüm nedeni yapılacak otopside belli olacak.

En son İstanbul’daydı
Winehouse, son olarak konser vermek için İstanbul’a gelmişti. Gördüğü tedaviden sonra yeniden müziğe dönen Winehouse Avrupa?turnesinin ikinci durağında İstanbul’a geldi. Ancak ünlü sanatçının konseri bir gün önce iptal edildi.

27 yaşında ölen efsaneler-
Brian Jones: Rolling Stones’un kurucuları arasında yer alan Jones, 1969’da evinin havuzunda boğulmuş olarak bulundu.
- Jimi Hendrix: Tarihin en önemli elektro gitaristlerinden kabul edilen Hendrix, 1970’de bir otel odasında öldü. Ölüm nedeni uyku hapları ve şarabı karıştırıp kendi kusmuğunda boğulmasıydı.
- Janis Joplin: 1960’ların en önemli müzisyenlerinden biri olan Joplin de, Hendrix gibi 1970’de öldü. Ölüm nedeni aşırı dozda uyuşturucuydu.
- Jim Morrison: The Doors grubunun solisti Jim Morrison, 1971’de Paris’te bir otel odasında ölü bulundu. Ölüm nedeninin kalp krizi olduğu düşünülüyor.
- Kurt Cobain: Nirvana’nın solisti Kurt Cobain, 1994’te Seattle’daki evinde intihar ettiğinde 27 yaşındaydı.
Kayank:Milliyet

pamukelf

Daimi Üye
Tepki
620
Müziğiğni çok beğendiğim bir sanatçıydı...
Genç yaşta uyuşturucu yüzünden ölmesi dahada üzüyor insanı...

Eileithhyia

Daimi Üye
Tepki
523
Üzüldüm. Keşke kendini toparlayabilseydi. Müzik alanında daha bir çok başarıya imza atabilecek bir isimdi.

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
inanamadım. özel hayatı kötüydü ama sesi şarkıları yorumu çok iyiydi. çok üzüldüm..

N

Nelly

Misafir
alkol ve uyuşturucu kullandığını biliyordum.ama ölümü şok oldu.sesi çok güzeldi.hızlı yaşadı genç öldü

incitanemtuana

Daimi Üye
Tepki
28.177
sanirim kendi kendini mahfedenlerden
arada denk gelip izledikce hep alkol sorunundan falan bahsediliyodu
üzüldüm yasida cok gencmis :(

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.164
12121539130.jpg

Ölüm kokteyli: Ecstasy ve alkol

Amy Winehouse'un ölümünden saatler önce bir satıcıdan kokain, ecstasy ve ketamin satın aldığı görüldü. Arkadaşları ise "Ölümüne alkolle birlikte tükettiği ecstasy neden oldu" dedi

İngiliz şarkıcı Amy Winehouse'un 27 yaşında hayatını kaybetmesi hayranlarını şoke etti. Müzik kariyeri boyunca iki albüm çıkarmasına rağmen beş Grammy ödülü kazanan Winehouse'un trajik ölümüne, cuma gecesi uyuşturucuyla, alkol kullanmasının neden olduğu öne sürüldü. İngiliz polisi, 27 yaşında hayatını kaybeden şarkıcının ölüm raporunun en erken bugün açıklanacağını duyurdu. Ancak İngiliz basınına göre Winehouse cuma gecesi, Londra'nın kuzeyindeki Camden semtinde bir uyuşturucu satıcısından "yüklü" alışveriş yaparken görüldü. Winehouse'un ölümünden saatler önce kokain, ecstasy ve ketamin satın aldığını gören tanıklar "O gece çok sıkı bir şeyler yapacak gibi görünüyordu. Camden'da takılıyordu. Ama partiye evinde devam edecek gibi görünüyordu" dedi. Arkadaşları ise Winehouse'un ölümüne alkolle birlikte alınan bir tür ecstasy'nin neden olduğunu savundu. Bir yakını "Bu olayın nedeni aşırı dozda ecstasy. Ölümün çok tehlikeli bir ecstasy'den kaynaklandığı çok belli" dedi. Olay sırasında Winehouse'un yanında birisinin olup olmadığı ise netlik kazanmadı. Kızının ölümünün her an beklendiğini itiraf eden annesi ise "Bir gün önce gördüğümde hiç iyi değildi" dedi. İngiliz Sunday Miror gazetisine konuşan Janis Winehouse, kızı için "Ölmesi an meseliydi" dedi.

ÖLÜMÜYLE MANŞETLERDE
Winehouse'un ölüm haberi, önceki gün İngiliz gazetelerinin çoğunun manşetinde yer aldı. Independent gazetesi, Amy'nin ölümünü "Müziğin sorunlu dâhisinin üzücü ancak kaçınılmaz sonu" manşetiyle duyururken, Observer gazetesi Winehouse'un 27 yaşında, içki ve uyuşturucuyla savaşını kaybettikten sonra dün evinde ölü bulunduğunu aktardı. Sunday Times gazetesi de birinci sayfasından duyurduğu Winehouse'un ölümüyle ilgili haberde "İngiltere'nin en yetenekli sanatçılarından birinin dün Londra'nın kuzeyindeki evinde ölü bulunduğunu ve ölüm nedeninin aşırı dozda uyuşturucu kullanımı olduğunun tahmin edildiğini" yazdı.

Hande'den 'Amy' makyajı
Gelibolu 18'inci Uluslararası Altın Sardalya Kültür ve Sanat Festivali'nin ikinci gününde sahne alan ünlü şarkıcı Hande Yener, İngiliz Şarkıcı Amy Winehouse'u unutmayarak onun kıyafet, saç şekli ve makyajıyla seyircilerin karşısına çıktı.

Hayranları yasta
Rehabilitasyon sürecinde olduğu için üçüncü albümünün çıkış tarihi yapımcı şirketi Island Records tarafından ertelenen Winehouse'un hayranlarıysa şarkıcının 2.5 milyon sterlin değerindeki evinin önünü çiçek ve mumlarla doldurdu. Bazı hayranlarıysa şarkıcının sürekli uğrak yeri olan Camden'daki Hawley Arms isimli bara giderek, şarkılarını söyledi.

'Su testisi kırıldı'

Ünlüler Amy Winohouse'un ölümü üzerine duygularını Twitter'da anlattı. En büyük tepkiyi Yonca Evcimik'in yazdıkları çekti.

bullet.jpg
Tuba Ünsal: Uğursuz 27, Amy'yi de buldu. Keşke bize daha çok şarkı bıraksaydı. O kadar üzgünüm ki... Açtım sonuna kadar "Back to Black" albümünü, Sare ile dans ediyorum... Anlıyor üzüntümü galiba... MJ'siz, Amy'siz, Kurt'suz kaldın yavrum...
bullet.jpg
Yonca Evcimik: Yine su testisi su yolunda kırıldı. Bence artık durumu bir an önce kabullenin de başka testiler kırılmasın.
bullet.jpg
Demet Akalın: Amy W. ölmüş siz hâlâ "saşırdım" diyorsunuz deli misiniz? Allah aşkına hayat kısa kimse öbür tarafa milyonlarıyla gitmiyor.
bullet.jpg
Reyhan Karaca: Amy! Janis Joplin gibi oldu... Çok yazık çok üzüldüm.
bullet.jpg
Meyra: Bir yıldız daha kaydı. Üzgünüm!
bullet.jpg
Burcu Kara: Neden bunu yapar insan, artık olmadığın bir hayatta efsane olarak anılmak için mi?
bullet.jpg
Sıla Gençoğlu: Ölümü kavgalar, şımarıklıklar, taşlarla kutlamak! Size sıra gelince Sırat'ta dengeniz kaçmasın sakın! Aman diyeyim.
bullet.jpg
Ece Gürsel: Çok üzgünüm... Amy... Çok genç çok yetenekli... Yazık oldu...
bullet.jpg
Ece Erken: Amy Winehouse... Çok üzüldüm çok... Bu kadar genç yaşta bu kadar büyük bir başarı ama bu kadar büyük hatalar... Sonu belli olan yola girmiş, bitirmiş.

Sabah

001_d.jpg

Rihanna (ABD’li şarkıcı)
Tanrım merhamet göster! Şu an bu beni hasta ediyor!

002_d.jpg

Ricky Martin (Porto Riko’lu şarkıcı)
Öldüğünü henüz öğrendim. Üzüntülü ve sinirliyim. Huzur içinde yat güzel kız. Artık özgürsün!

003_d.jpg

Katy Perry (ABD’li şarkıcı)
Huzur içinde yat Amy Winehouse. Sonunda huzur bulursun umarım.

004_d.jpg

Christina Applegate (ABD’li aktris)
Norveç’teki trajedi üzdü. Amy’nin ölümü üzdü. Amy’nin yavaş yavaş ölümünü zaten yıllardır izliyorduk.

005_d.jpg

Demi Moore (ABD’li aktris)
Amy Winehouse haberine gerçekten çok üzüldüm. Kalbim ailesiyle birlikte. Kederli ruhu belki böyle huzur bulur.

006_d.jpg

Eva Longoria (ABD’li aktris)
Huzur içinde yat Amy Winehouse… Müziğinle seni her zaman hatırlayacağız.

007_d.jpg

Anna Lynne McCord (ABD’li aktris)
Huzur içinde yat Amy Winehouse. Ölümü beni derinden etkiledi. Hayat çok kısa. Hepimizin kendimizi meşgul edecek bir uğraşı var.
008_d.jpg

Demi Lovato (ABD’li şarkıcı)
Amy Winehouse. Çok üzücü. Ne yazık ki dünya çok yetenekli bir kadını böylesi bir hastalığa, bağımlılığa kurban verdi.

010_d.jpg

Bryan Adams (Kanadalı şarkıcı)
Sevgili Amy, sonsuza dek seni özleyeceğiz. Tüm sevgilerimle, huzur içinde yat.

012_d.jpg

Jared Leto (ABD’li aktör)
Gerçek bir sanatçı için üzücü ve trajik bir son. Huzur içinde yat Amy Winehouse.

013_d.jpg

Anderson Cooper (ABD'li gazeteci ve yazar)
Amy Winehouse’ın öldüğüne dair bir haber buldum. Eğer doğruysa, ne kadar büyük bir yeteneğin kaybıdır bu!

014_d.jpg

Jessice Alba (ABD’li aktris)
Amy Winehouse konusunda çok üzgünüm. Çok yetenekliydi. Gerçekten trajik bir olay.

015_d.jpg

Kelly Osbourne (Şarkıcı, aktris, Ozzy Osbourne’un kızı)
Nefes bile almakta güçlük çekiyorum. Deli gibi ağlıyorum. En yakın dostlarımdan birini kaybettim. Seni daima seveceğim Amy ve gerçekte kim olduğu hiç unutmayacağım.

016_d.jpg

Seth Meyers (ABD'li aktör ve komedyen)
Yıllar önce Sudeikis Winehouse’ın “Valery” şarkısının güne başlamak için seçilebilecek en güzel parçalardan olduğunu söylemişti. Haklıydı. Onu özleyeceğiz.

017_d.jpg

Britanny Snow (ABD’li aktris)
Ölüm hakkında tweet atmayı pek doğru bulmuyorum. Ama şimdi biliyorum ki madde bağımlılığı karşısında sessiz kalınamaz. Yardım şansı var. Yalnız değilsiniz.

019_d.jpg

Lily Allen (İngiliz şarkıcı)
Üzüntünün çok ötesinde bir durum. Söyleyecek bir şey bulamıyorum. Öylesine kayıp bir ruhtu ki...Huzur içinde yatsın.

021_d.jpg

Nicki Minaj (ABD'li şarkıcı)
Lütfen bana Amy Winehouse'un ölmediğini söyleyin. Bu bir tür hasta şaka mı?

022_d.jpg

Sophia Bush (aktris)
Amy Winehouse haberi çok üzücü. Madde bağımlılığıyla mücadele eden herkes, lütfen lütfen tedavi olsun.

027_d.jpg

ColbieCaillat (ABD’li şarkıcı)
Amy Winehouse dinlediğim en iyi şarkıcılardan biriydi. Onu hayattayken izleme şansı bulduğum için sevinçliyim. Ailesine en içten dileklerimi yolluyorum.
028_d.jpg

Kim Kardashian (ABD’li model ve aktris)
Amy Winehouse’un öldüğünü henüz öğrendim. Gerçek bir yetenekti. Umarım daha iyi bir yerde ve huzur içindedir.

Lilav

Daimi Üye
Tepki
21.987
gecen konserde bile ayakta duramiyordu tedaviye bile elinde votka sisesiyle gidiyordu,olucagi buydu Allahim sen bizi ve cocuklarimizi bu illetten koru yarabbim:sim3:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar