Ama bu haksızlık ! :(

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
Hanımefendilerin albümleri bölümüne girebilmem için en az 250 adet mesajımın olması gerekiyormuş ! Bak seeeen ! Bu çok fazla değil mi ya? Biraz daha düşürseniz bu sınırı?
Gerçekten haksızlık yaaa :( Ben belki şimdi girip gezinmek istiyorum?
Yapmayın bunu banaaa :)

OP
maavera

maavera

Aktif Üye
Tepki
240
ben nihayet 165 küsürlerdeyim ama yeterli değil maalesef :):acep::acep:

Ama bu hiç mantıklı değil ! :( Bir çok forumda ortalama 100 mesaj istiyolar. Her konuya isteksizce saçma sapan cevap yazacağıma daha kaliteli yorumlar yapmak isterim. Ama bu gibi durumlar kaliteyi düşürüyo sanki. Moderatör ablalaaaaaaar duyun sesimiiii :1:

Şekerpare

Daimi Üye
Tepki
20.486
O bölüme girebilmek için sitenin daimi kullanıcılarından olman gerekiyor.Hepimiz o yollardan geçtik :) 250 mesaja odaklamadan güzel güzel yorumlarını yap yada konularını ekle.Göreceksin o sayıya nasıl ulaştığını anlamayacaksın

nk83

࿐*⁀➷
Mod + Site Yazarı
Tepki
85.934
Şekerpareye katılıyorum hey gidi günler hey :utan: 22 mesajın olmuş bile bencede konulara bak yada sohbet alanlarımızda var resim mi eklemek istiyorsun yoksa sadece bakıcımısın (bu da garip bir soru oldu ama :D )

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.406
Bu 250 mesaj yeni üye olan arkadaşlarımızı tanımak tanımak adına bir tedbir canım.
Sende taktir edersinki bayanlara ait olan bir siteye muhakkak erkek olan ve kendini bayanmış gibi göstermeye çalışan çürük elmalar olabiliyor.
İşte bu yüzden canım bu aldığımız tedbir bundan dolayı-ayse

Sende o bölüme bakmak ve paylaşımda bulunmak istiyorsan forumda biraz vakit geçirmen yeterli,inan 250 mesajını nasıl doldurduğunu anlamayacaksın bile:evet:

bitter_im

Kılıç Arslan
Mod + Site Yazarı
Tepki
75.778
Canım benim bak aklıma eski anılarım geldi :hihi:

Sitede bir ara adeta yarış yapıyorduk sanki top 10 listesinde gözükmek için mesaj sayımızı yüksetlmemiz gerekiyordu günde inan yeri geliyor 500mesaj yazıyorduk :hihi:

Gece gündüz demezdim siteye yorum atardım hep bölüm cok konu cok olunca hepsine yazıyordum :)

Eğlenerek yapacaksın sitede mesaj sayısı yükseltmek için değil gercekten sevdigin icin ilgileneceksin benim düşüncem bu ve hic bir zaman mesajlarımı yükseltmek icin değil sevdigim icin atıyordum halen öyle bu şekil düşünürsen bütün rakamları görürsün bitanem :eek:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar