Alternatif Evlenme Teklifleri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.660
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Sevgilinizi gerçekten şaşırtmak istiyorsanız bu alternatiflere mutlaka göz atın.

ylZ4Ny.jpg


Artık nasıl evlendiğiniz kadar evlilik teklifini nasıl aldığınız da çok önemli! Romantik bir akşam yemeğinden sonra bir yüzük geleceğini herkes tahmin eder! Gelin adayını gerçekten şaşırtmak ve mutlu etmek istiyorsanız bir de bu alternatifleri düşünebilirsiniz.

1.Fotoğraf Kabini: Sevgilinizle bir fotoğraf kabinine gidip normal bir şekilde fotoğraf çekinirken birden cebinizdeki yüzüğü çıkarın! Vereceği tepkiler zaten kabin tarafından otomatik olarak çekilecek ve böylece sonsuza dek saklayabileceksiniz.

2.Midyede Tektaş: Sahilde romantik bir akşam yemeği yedikten sonra midye kabuğunun içine yerleştirdiğiniz tek taşınızla sevgilinize teklif yapabilirsiniz.

3.Balonda Tektaş: Uçan bir balonun içine yüzük yerleştirip balonu şişirin, ucuna da ‘Beni Patlat’ yazan bir kağıt bağlayın. Teklifiniz hazır!

4.Teknolojik Teklif: QR kodlarını artık özelleştirip kolye ya da yüzük gibi hediyelik eşyalara bastırabiliyorsunuz. Bu kodu telefonunuza okuttuğunuzda ekranda ‘Benimle evlenir misin?’ yazacak.

5.Kupada Teklif: En sevdiği kupanın dibine ‘Benimle evlenir misin?’ yazıp, çok güzel bir kahve hazırlayın! Kahvesi bittikten sonra teklifi görür ve cevabı verir!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst