Aldatan babalara AMAN DİKKAT!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.326
163878.jpg

Aldatan babalara AMAN DİKKAT!

Yapılan araştırmalar aldatan babaların oğullarının da aldattığını gösteriyor...

Babaları annelerini aldatan erkek çocuklarının, eşlerini aldatma olasılığının daha yüksek olduğu bildirildi.

İngiliz Guardian gazetesine göre, Çek Cumhuriyeti'nde yapılan bir araştırma, kadınların, sevgililerinin sadakatları konusunda fikir sahibi olmak için kayınpederlerinin alışkanlıklarını gözden geçirebileceklerini gösterdi.

Bazı insanların uzun süreli ilişkilerde aldatmaya yönelmelerinin nedenleri üzerinde çalışan Çek bilimadamları, babaları sadakatsiz olan erkeklerin, yoldan çıkma olasılıklarının daha yüksek olduğunun gözlendiğini açıkladı.

Sonuçları "Avrupa İnsan Davranışı ve Evrimi Derneği"nin konferansında açıklanan araştırmada, kız çocuklarının annelerinin sadakatsizliğinden, erkek çocukları gibi etkilenmediğini görüldü.

Araştırma ekibinin lideri, Charles Üniversitesi'nde görevli bilimadamı Jan Havlicek, çalışmaları sırasında 86 çiftle ilişkilerine duydukları güven, cinselliğe yaklaşımları, aile geçmişleri ve sadakatsizlikleri konularında tek tek görüşüldüğünü kaydetti.

Havlicek ve ekibi araştırmanın, bir erkeğin aldatma olasılığında ilişkisinden memnun olup olmamasının herhangi bir etkisi olmadığını, erkeklerin genellikle cinsellik arayışı ve daha fazla kişiyle cinsel ilişki yaşamak gayesiyle eşlerini aldattıklarını ortaya çıkardığını bildirdi.

Öte yandan, araştırmada, kadınların ilişkilerinde bazı yönlerden tatmin olmamaları durumda eşlerini aldatma olasılıklarının yükseldiği gözlendi. (AA)

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Bazen ters model de olabiliyorlar bizim akşamcı bir akrabamız vardı çocukları içki kokusu duydukları zaman fenalaşırdı kiminin başı ağrır kiminin midesi bulanırdı.Yıllar var hala aynılar.

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Dersinki bir araştırma konusu varmış anket yapılıyor bende asla yapmamıştır kayınpederim dedim dersin söyler.Ketum sa söylemez zaten.Hayır der eşini öğmeye vesile çıkmış olur.
Bende ne fenayım ya:iyyyy:

ebrulii

Daimi Üye
Tepki
3.711
Dersinki bir araştırma konusu varmış anket yapılıyor bende asla yapmamıştır kayınpederim dedim dersin söyler.Ketum sa söylemez zaten.Hayır der eşini öğmeye vesile çıkmış olur.
Bende ne fenayım ya:iyyyy:

çok Allah razı olsun çok tatlıdır kayınvaldem bile demem Annem derim hep anlatır sıkıntılarını bana bilmez ki kadınlar aldatıldığını bilirler mi :eek:ys:

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Çooook sonradan da olsa öğrenirler.:iyyyy:
Evlatlarının mutluluğunu isteyen bilinçli anne baba olurlar işallah.Allah bozmasın.

foto_burcu

Aktif Üye
Tepki
137
eee karısını aldatan kocasını aldatan elbet birgün başına aynısının gelecegini düşünüpte hareket etmeli, kızları varsa kızlarının oğulları varsa oğullarının başına geleceğinide düşünmeliler

ayser

Daimi Üye
Tepki
7.441
Oğlumun babası çapkın dı ne yapam şimdi.
Bir arkadaşım eşim için bırak çapkınlık yakışıyor derde beni teselli ederdi.Sonra kendi kocası hakkında duyum alınca bana ben ne yapıcam şimdi diye feryat figan etmişti:panter:

S

speksoy

Misafir
benim bir öğrencim vardı geçen sene...anne babası bu aldatma meselesi yüzünden ayrılmış...babası başka kadınla kaçmış...çocuk inanılmaz düzgün edepli ve yaşadıklarından olsa gerek olgun bir çocuktu...bi gün sohbet ederken , daha doğrusu bir arkadaşının probleminden bahsederken dedi ki hocam boşverin bırakın gerçekleri bilsin...insanın yakınlarından kazık yemesi kadar kişiyi adam eden bişey yok...bakın mesela ben çok iyi bir aile babası olacağımdan eminim...çok ama çok duygulanmıştım:(

G

guzelcem

Misafir
ALLAHIM nefsimizi şeytana yenik düşürmeALLAHIM aile hayatımızın düzenini bozma edep-terbiye -saygılı-hayırlı hayat ver YARABBİM...ne diyeceğimi bilemiyorum ALLAH islah etsin..emeğine sağlık canısı.

pervin86

Daimi Üye
Tepki
1.104
kayınpederim yapmış benim ofki ne of mu demeliyim bence hangi erkek aldatmamıştırki en kültürsüzü en cahili bile en fakiri bile geçiceksiniz bunları araştırmaymış aldatma sadece o işle olmaz bakmak konuşmak bile aldatmadır laf atmak bile aldatmadır :)

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar