Alaçatı Otelleri

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
38
Konum
Çıkmaz Sokak
1840 yılından bugüne Ege kıyıları boyunca uzanan büyülü sahilleri, Anadolu'nun kültür panoramasına tanıklık eden renkleriyle gizli bir cennet Alaçatı.Bu cennet beldede doğal ve tarihi güzellikleri bir arada yaşatan Otel Alaçatı, Çeşme bağlarında özel olarak üretilen Alaçatı şaraplarıyla karşılar sizi...

Alaçatı tarihi güzellikleri, berrak denizi ve güler yüzlü insnalarıyla beyaz bir rüyaya dalmadan sizi ilk karşılayan Otel Alaçatı, doğal güzelliğiyle antik kasabanın izlerini taşıyan 150 yıllık bir Rum Evidir. 1995 yılında restore edilen Otel Alaçatı, sunduğu yeni keyif alternatifleriyle beldenin en gözde otellerinden biridir.

Doğal bir atmosferde sunulan Otel Alaçatı'nın kahvaltıları, yöresel peynirinden köy tereyağına; ev yapımı reçelleri ve kekik balından günlük yumurta ve taze taş fırın ekmeğine kadar zengin ce doğal lezzetleriyle ünlüdür. Ayrıca, zeytinliğimizden toplanıp eski tip yağhanelerde doğal sızma zeytinyağı haline getirilen Nimet zeytinyağına eklenen kekik ve domates kurusu gibi baharatlar ile ev yapımı kırma, salamura ve hurma zeytinleri de Otel Alaçatı'nın doğal kahvaltılarına ayrı bir lezzet katar.

Doğal lezzetlerin sunulduğu kahvaltıdan sonra Alaçatı'nın dar sokaklarınıa, berrak denizine doğruyola çıkarsınız. Gün boyunca beldenin farklı köşelerini gezdikten, büyülü plajlarında serinledikten sonra, Otel Alaçatı'nın jakuzili havuzunda veya saunasında günün yorgunluğunu atabilir, masaj hizmetinden yararlanabilirsiniz.



2hhq1q1.jpg


rgw6dk.jpg


919u80.jpg

 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Alaçatı Çiprika Pansiyon

giris2.jpg


Alaçatı'da Barlar, Restaurantlar sokağının başlangıç noktasında bir yerde arabanızı rahat bir şekilde park edebileceğiniz pansiyonumuzda, kendinizi evinizde ve güzel bir aile ortamında bulacaksınız.

Ege 'nin masmavi sularını kucaklayan Çeşme yarımadasının güzel plajlarının her birinde farklı güzellikleri yaşayıp yorgunluğunuzu atacağınız pansiyonumuzda güne Hanımeli Kahvaltı Bahçemizde güzel bir kahvaltı ile başlayacaksınız
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Alaçatı Veriahan Otel

SANY0337.JPG


Beldenin kalbinin attığı Kemalpaşa Caddesi üzerindeki Alacati Veriahan Butik Otel; otantik dokusu ve Rum-Türk karma mimarisi, birbirinden farklı rustik elegant odaları ile siz konuklarını geçmişe doğru hoş bir yolculuğa çıkartıyor.

Rumların beldede yaşadığı dönemde 1842 yılında inşa edilen taş bina, önce Chapel tarzında çatıya değin tek katlı ve yüksek pencereli bir bina iken; Türkler döneminde iki katlı ahşap tavan ve zeminli bir bina haline gelmiştir. .

Akıllı ve doğru restorasyon ile 1872 yılından kalma bu tarihi binanın orijinal sitili korumuştur. Her odanın dekoru başkadır; uyum ruhunuzu istila eder.

Mükemmel lokasyonun çıplak taş duvarlardaki tarihi doku ile harmanlanışı ve kusursuz hizmet, konuklara First –Class bir deneyim sunuyor. Gizli mermer avlu, yemeğinizi yerken içinizdeki romantizmi ateşliyor.

VERIAHAN, beldenin müstesna bakir doğal fenomeni ve çevredeki plajların sınırsız renk ve görkemini yaşamak için mükemmel bir fırsat sunuyor

Özel bir çizgisi olan VERIAHAN’ın tüm odaları, haute-couture el işi mobilyalarla donatılmıştır. Huzurun aurasını odalara girer girmez hissedersiniz. Her odanın dekoru ayrıdır. Tüm odalarda lüks ve rahatlığın tüm detaylarda gizlendiği rustik elegan bir stil vardır. Dıştan rustik içten sofistike tarzı cömert bir müsamaha içinde hissettirir.

6 Odanın her birinde evinizdeki konforu hissettiren; mücevherin verdiği sıcaklıkta bir dekor, içinizi ferahlatan 5 m. yükseklikte ahşap tavan, lüks döşeme, saten çarşaf takımları, french-bed, klima, elektronik kasa, yangın dedektörleri, kablosuz internet bağlantısı, saç kurutma makinası, duş, otel buklet malzemeleri odalarda Standard olarak mevcuttur

Alaçatı'nın kalbinin attığı Kemalpaşa Caddesi üzerindeki otel, bahçesinden sokağa adımınızı atar atmaz sizi romantik cafe ve restaurantların, tanınmış butiklerin büyüsüne taşıyor.

Geçmişten günümüze değin Alaçatı 'nın değişmeyen dostluk ve sevgi dolu insanları ile bütünleşen tarihi sokaklarında gezerken Veriahan'a uğramadan geçmeyin.

Güzel Alaçatı'ya varlığıyla ayrı bir güzellik katan Veriahan Butik Otel siz değerli misafirlerini bekliyor...

 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kayezta Otel / Alaçatı

DSC01443.JPG


Butik Otel anlayışıyla farklı bir bakış açısıyla bakan "KAYEZTA", 3 cumbalı, 2 suit, 3 Deluxe, 2 Standart ve 3 Bungalov odalarıyla değerli konuklarını ağırlıyor.
Otele ulaştıktan sonra, kapıdan girdiğiniz anda tatiliniz boyunca doyamayacağınız ve unutamayacağınız herşey o anda başlıyor. Kahvaltınızı otelin sizinde girebileceğiniz mutfağında yapılan reçelleri, hamur işleri, yumurta ve menemen çeşitleri, köyde yetişen domatesi, salatalığı, zeytini, peyniri, köy ekmeği, güne zinde başlamak için taze meyve suları, tadı damağınızda kalacak buz gibi limonatası ile hazırlanmış serpme kahvaltınızıI, yemyeşil tertemiz havasıyla bütünleşmiş meyve ağaçlarının altında dilediğiniz saatte yapabilirsiniz.
Günün ardından akşamüstü sizleri beş çayımızda, size özel elde açılmış boşnak böreği, mantısı, gözleme, kurabiye, katmer ve pişi çeşitlerimizi ikram ediyoruz.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Kırmızı Ardıç Kuşu - Alaçatı

n662374150_630510_9895.jpg


Kırmızı Ardıç Kuşu Galeri Otel sizlere Alaçatı'da sanatsal atmosferi ile size farklı bir ortam sağlıyor...
Otelde konaklayarak kendinize ayrıcalıklı bir armağan verebilirsiniz.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Naciye Teyze Konağı / Alaçatı

y1paJxkDJDskYEyzvnkZPoE3OVZR4Iu-4xpo3yHXu7LZfqcR4gKHHz3e0hdFSOBs2xEOhHV0kTTNHo


Türkiye'mizin hangi köşesinde olursanız olun, tarihi eserleri eşsiz kıyıları, dünya'nın hiç bir yerinde bulamayacağınız altın sarısı kumlarıyla plajları, her türlü hastalıklara deva olan kaplıcalarıyla, yat limanlarıyla mükemmel bir coğrafi konuma sahip olan Çesme'ye ve yarım adanın güneyindeki hayatımızda bir kere bile görmeğe değer Alaçatı'ya sizleri bekliyoruz. Eğer sizler de yoğun iş temposundan ya da dünya kargaşasından bıkıp sımsıcak mütevazi ev ortamında bir tatil hayal ediyorsanız, daracık nostalji kokan Arnavut kaldırımlı sokaklarında ruhunuzu okşayan sizi çok uzaklara götüren Rumlardan kalmış taş ev içinde bir mekan burası.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Sapa Otel Alaçatı

y1p36iOP-l5S1Z7NqRCPeeGqS8CBaVmpMVOmbs9_6l6zZ6ee92ZdGJF0HJm-I9ZGmPakCbRReE3ixg


Alaçatı'nın dar ve 'sapa' sokaklarının kesiştiği noktada 120 senelik tarihi taş binanın restore edilmesiyle hizmete giren küçük butik otelimiz , 5 oda ve bir o kadar da şirin cafesinden oluşmaktadır. Size teknoloji olarak sadece kablosuz internet ve odalarda klima sunmaktayız. Aile işletmesi sıcaklığını, ev yapımı reçellerimizle birleştirdik, sizlere SAPA huzurunu tarihi binamızda sunmaya karar verdik.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Siesta Otel - Alaçatı

DSCF69590905150302131_buyuk.jpg


Siesta Otele bu yıl gelecek olanlar otelin değişmiş yüzüyle ve otelin yeni işletme sahipleriyle karşılaşacaklar.

Alaçatı Siesta Otel, köye yürüyüş mesafesinde, Alaçatı’nın Mimari dokusuna uyumlu taş bina ve onu güzelleştiren yemyeşil bahçesiyle sizlere keyifli tatiller diliyor.
Otelde 1 büyük suit oda 5 normal büyüklükte suit oda bulunuyor. Odaların 3 tanesi twin bed (tek kişilik 2 yatak) 3 tanesi french bed (iki kişilik büyük yatak). Tüm odaların salonlarında açılabilir kanepe bulunuyor, odaların tamamı 3 kişilik olabiliyor. 4 kişilik bir aile rahatlıkla kullanabilir. Özellikle çocuklu aileler çocuklarıyla birlikte konaklayabiliyor. Minik bebek misafirler için bebek yatağı da eklenebiliyor.
Her odada 2 klima mevcut. Balkonlara açılan kapılarda sineklikler mevcut. Twin bed’lerde cibinlik var. Elbise dolabı, minibar, şifreli mini kasa, büyük suit odada 106 ekran plazma televizyon, diğer odalarda küçük televizyon var.

Sabah kahvaltıları otelin bahçesinde servis ediliyor.

Otopark mevcuttur.

Otelde önceden rezervasyon yapılması halinde en az bir gecelik ücreti mail order veya banka havalesi yoluyla peşin alınıyor. KDV fiyatlara dahil.

Erken rezervasyon ve 1 haftadan uzun konaklamalarda özel fiyat uygulanabiliyor.

Ayrıca 1 haftadan uzun konaklamalarda otel sahipleri havaalanından transfer hizmeti sağlıyor.
 

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Tropicana Galeri Otel - Alaçatı

o1.jpg


Tropicana Galeri, Alaçatı'nın kalbinde şirin bir taş otel ve foto galerisi. Odalar ev sahibi İbrahim Duygulu'nun foto galerisi ile donatılmış.

3 oda, 1 suit ve ayrıca özel butik ev olarak, Alaçatı'nın merkezinde sakin ve cici bir sokakta yer alıyor.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst