Akrep Yeni̇ayı: Kri̇zden Dönüşüm Başlıyor!

Tepki
1.448
Akrep Yeni Ayı gücüyle krizleri fırsata çevirme zamanı!
Bu dönüştürücü enerji, gizli kalmış maddi potansiyelini ortaya çıkarıyor. Para, borçlar ve duygusal güvenlik alanında yepyeni bir başlangıç yapıyoruz.
Senin hayatında Akrep Yeni Ayı'nın getireceği en büyük değişim ne olacak?

AystLL

Daimi Üye
Tepki
32.749
Akrep Yeni Ayı gücüyle krizleri fırsata çevirme zamanı!
Bu dönüştürücü enerji, gizli kalmış maddi potansiyelini ortaya çıkarıyor. Para, borçlar ve duygusal güvenlik alanında yepyeni bir başlangıç yapıyoruz.
Senin hayatında Akrep Yeni Ayı'nın getireceği en büyük değişim ne olacak?
Peki akrep burçlarını neler bekliyor acaba :asikk:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Bu konudaki burç yorumları mı?

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Bu konudaki burç yorumları mı?
Evet :) teşekkürler :kaalp: :asikk: :kaalp:

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Balıklar su grubu ya ondan diyorlar :) Gökyüzünde su elementi aktif. Yediğinize içtiğiniz lütfen dikkat edin. Mümkünse dışardan hiç birşey yemeyin :s
Bu uyarı herkese gelsin mi ya şu dönem cidden içtiğin sudan şüphe etme dönemi gibi :(

nk83

࿐*⁀➷
Site Yazarı
Tepki
86.130
Ben çok korkuyorum canım evet herkese gelsin:( sushi yiyen varsa hatta çiğ yemesin. Bizim burda biri sushi de ki mikroptan hastanelik oldu:(
Geçmişler olsun herkese :( Ben zaten eskiden beri dışarıda bir şey yemem bir de şu bir yudum içilen deterjanlı kahve olayından sonra iyice paranoyak oldum

OP
Astroloji EL Kitabı
Tepki
1.448
Geçmişler olsun herkese :( Ben zaten eskiden beri dışarıda bir şey yemem bir de şu bir yudum içilen deterjanlı kahve olayından sonra iyice paranoyak oldum
Aynen ama evimize aldığımız şeylere de dikkat etmemiz lazım. Pirinç, bulgur vs. Bakiyatlar, et, balık tavuk vs. Paketlilere bile dikkat edin.
Pirinç ve bulgur un böceklenmemesi için ambarlarda ilaç atıyorlar içine, attıkları ilaç çok tehlikeliymiş. Sıcak suda tuzla bekletmeden pişirmeyin sakın:( ben öyle yapıyorum.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar