Akrep burcu kadınının özellikleri

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Akrep burcu kadınının özellikleri

Cazibeli, azimli, hırslı, akıllı ve sezgileri kuvvetli akrep burcu kadını, alçak gönüllülüğüne rağmen bir o kadar da kibirlidir.

burc-kadin-akrep-mkl.jpg

Akrep burcu kadını cazibeli, azimli, hırslı, akıllı ve sezgileri kuvvetli yapısıyla dikkat çeker. Hoş bir mizacı vardır, alçak gönüllü ve yumuşak başlı görünmesine karşın bir o kadar da mağrur ve kibirlidir. Akrep kadınları, genelde temizlik, zevk, rahatlık içinde pırıl pırıl parlayan evlerini çok severler. Yemekler zamanında yenir ve her şey kontrol altındadır. Eğer bunun tersi oluyorsa, onu çok mutsuz eden bir şey var demektir; çünkü o doğal olarak güzelliğe ve sisteme meraklıdır.

Kıskançlık akrep burcu kadınının mizacında vardır. Kendisinden üstün olan ya da sahip olamadığı her şeyi kıskanabilir. Dostlukları onun için çok önemlidir. Daima çevresinde nüfuzlu dostları bulunur. Yalandan nefret eder. Yalan söylenildiğini hissettiği anda o ortamdan uzaklaşmayı tercih eder. Dürüsttür ve dürüstlüğe fazlasıyla önem verir.

Gururlu akrep burcu kadını doğru bildiği konularda kesinlikle taviz vermez. Cesurdur ve tuttuğunu koparıncaya kadar çabalamaya devam eder. Başarısızlığı hiçbir şekilde kabul etmez. En olumsuz yönü şüpheci olmasıdır. Herkese karşı garip bir şüphecilikle yaklaşır. Kolay kolay karşı tarafa güvenmez. Her ne kadar mantığıyla hareket etse de içten içe fazlasıyla duygusaldır.

Bir tek kuruşu iki oluncaya kadar sımsıkı avucunda tutar, sonra birdenbire bakarsınız ki, akıl almaz derecede savurganlığı tutmuş. Bir tek şeyden kuşkunuz olmasın. İster eski bir pabucun içinde biriktirsin isterse lüks uğruna harcasın; o, parayı çok sever. Ancak prestije çok meraklıdır ve paranın bunu tehlikeye sokmasına izin vermez.

Kötü huylarından biri de, duygular söz konusu olduğu zaman kendi görüşlerinden başka hiçbir görüşü anlamak istememeleridir. Bir uzlaşmaya yanaşmak için haftalarca düşünmeleri gerekir. Karşı cinse duydukları doğal ilgi, platonik düzeyde kalsa bile, en az onun kadar kıskanç olmanıza neden olabilir.

Akrep burcu kadını yapılan iyiliği de kötülüğü de unutmaz. İntikam duygusu çok gelişmiştir. Çevresindeki kötü niyetli insanlara karşı suskun kalmayı pek tercih etmez.

Akrep burcu kadını doğal cazibesiyle karşı cinsi fazlasıyla çeker. Bir ilişkide öncelikle sevgi ve saygıya önem verir. Fazlasıyla kıskançtır ve eşini aşırı derecede sahiplenir. Eğer erkek saygılı aşk dolu ve arzulu bir yaklaşım içinde olursa akrep burcu kadını eşini mutlu etmek için elinden gelen her şeyi yapacaktır. Sahiplenme duygusu fazlasıyla gelişmiştir.

Akrep burcu kadını aşkla sevdiği bir erkekle ömür boyu mutlu olabilir. İlişkisinde sorumluluk sahibidir. İlişkide genelde çocuk istemez, fakat çocuk sahibi olmuşsa sorumluluk sahibi mükemmel bir anne olacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst