Akne lekeleri, sivilce izleri, kırışıklık, doğum sonrası çatlakları için doğal tedavi

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Salyangoz sıvısı mucizeler yaratıyor!

salvolin_salyangoz_kremi_593854777275.jpg

Doğada kendi kendini yenileyen tek canlı olan salyangozların bu özelliği yıllardır araştırmalara konu oluyor. Eski Yunan Dönemi'nden beri çeşitli hastalıkları tedavi etmek için kullanılan salyangozların hücre yenileyici özelliklerinin cilt hücrelerinde de mucizeler yarattığını ortaya çıkardı.

Herhangi bir yaralanma ya da darbede zarar verilen bölgeyi en kısa zamanda yenileyen salyangozların bu özelliğinin nedeni içeriğindeki Allantoin maddesi. Salvolin Salyangoz Kremi içeriğindeki Allantoin ile salyangozların mucize yenileyici özelliğini cildinize taşıyarak cilt tahribatlarını en aza indiriyor.

Salvolin Salyangoz Kremi cilt bakımı ve cilt yenileme için sizlere benzersiz bir çözüm sunuyor!

SALVOLIN Salyangoz Kremi içeriğindeki Allantoin maddesine eklediği Kolajen, Elastin, Proteinler, Vitaminler, Glikolik asit, Shea Ağacı Yağı ve Aquaxly ile cildinizin bütün ihtiyacı olan vitamin ve mineralleri karşılayarak çeşitli faktörlerden dolayı oluşan cilt hasarlarını en aza indirir. Cildinizi yenileyip nem dengesini sağlayarak, yüksek antioksidan etkisi ile cildinizde oluşmuş kırışıklık görünümünü minimuma indirir.

Salvolin Salyangoz Kremi tamamen doğal formülü ile akne tedavisi uygular. Ciltte oluşmuş yaraları, sivilce izleri ve sivilce lekelerini azaltır. Cildinize maksimum bir koruma sağlayarak çevresel etkenlerden oluşabilecek hasarları önler. Zamanla kuruyan cildinize yumuşaklık ve elastikiyet kazandırarak size pürüzsüz bir cilt sunar.

Salvolin Salyangoz Kremi ile pürüzsüzlüğü yaşayacak, gençlik yıllarınıza geri döneceksiniz... Artık yaşınız yüzünüzden okunmayacak, yaşınızı söylediğinizde kimse size inanamayacak!

Salvolin aynı zamanda seçkin eczanelerde!

Alıntıdır!

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Rica ederim canım. Benim annemlerde kullanıyorlar çok memnunlar.

G

guzelcem

Misafir
özellikle bu kremini değilde sinop halkı salyangozu yakalayıp cildine koyuyorlar inanın ciltleri ve elleri estetik yapdırmış gibi doğal güzelliğe kavuşuyorlar orda fabrikası var salyangozları yakalayıp özellikle çin ve rusya daki ülkelere gönderiyorlar dedim ya kremini değil hayvanın birkaçını alıp canlı iken salyasını çıkartdıkdan sonra cilde uygulayacaksınız o daha şifalıymış sinoplu kadınlar anlatmışdı bana hemen salyangoz arıyoruz heheheehh:)))))

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
özellikle bu kremini değilde sinop halkı salyangozu yakalayıp cildine koyuyorlar inanın ciltleri ve elleri estetik yapdırmış gibi doğal güzelliğe kavuşuyorlar orda fabrikası var salyangozları yakalayıp özellikle çin ve rusya daki ülkelere gönderiyorlar dedim ya kremini değil hayvanın birkaçını alıp canlı iken salyasını çıkartdıkdan sonra cilde uygulayacaksınız o daha şifalıymış sinoplu kadınlar anlatmışdı bana hemen salyangoz arıyoruz heheheehh:)))))

bu biraz iğrenç bi yöntem ama:sok

G

guzelcem

Misafir
yapıyorlar çünkü elleri yara içinde o kadıncağızların çoğunun salyangozu alıp canlı iken salyasızı çıkarıyasıya kadar bekletirler ve hemen sürüyorlar dedim ya kreminden daha faydalı ve organik...:kahve:

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Ben kremini kullanayım sadece:D

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
79 TL yazıyor sitesinde canım; ama annem kuaföründen almıştı daha uygun bir fiyata...

OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
Canım zaten uzun süreli yetiyor sana. Fazla sürmüyorsun

Seren..

Daimi Üye
Tepki
349

kesınlıkle dogrudur bunu bende uyguluyıorumm :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar