Şekerpare
Daimi Üye

Deniz Seki, Ajda Pekkan'ın "Müziği bırakıyorum" açıklaması üzerine "Bırakmasın! O bize lazım. Ben de ölene kadar şarkı söyleyeceğim" dedi
Deniz Seki ile modacı Hakan Akkaya, Florya Flyinn AVM'nin 8'inci yıldönümü dolayısıyla düzenlenen organizasyonda hayranları ile bir araya geldi. Akkaya sevenleri ile moda sohbeti gerçekleştirirken Seki de imza dağıttı.
POPÇU DEĞİLİM
Organizasyon sonrası basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Seki, Ajda Pekkan'nın "Müziği bırakıyorum" açıklaması için; "Bırakmasın, o bize lazım. Ben de ölene kadar şarkı söyleyeceğim" dedi. Geçtiğimiz günlerde düzenlenen 'Van için Pop' konserinde Bengü'nün sahnede fazla kalmasıyla ilgili olarak ise; "Organizasyonda öyle bir şey oldu ama ben bu tür polemiklere girmek istemiyorum... Ben popçu değilim, şarkı yazıyorum ve bunları seslendiriyorum" diye konuştu. Seki ayrıca; "İmza günlerini seviyorum. İnsanlarla göz göze gelmek hoşuma gidiyor. Ben de onlar gibiyim aslında. Tek farkım ben şarkı söylüyorum. Her zaman halkla bir araya gelmek gerekiyor; sonuçta onlar için üretiyoruz. 2011'de kötü olaylar yaşadık. Çok şehit verdik. Depremi yaşadık. İnşallah yeni yılda Allah bütün güzellikleri bize verir ve acıları bir daha yaşamayız" dedi.