Aile (Show Tv)

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul

Aile ilk bölümüyle 7 Mart 20.00'de Show TV'de başlıyor!​


“Yanlış sevilen yalnız çocukların hikayesi…”

Soykanlara ‘aile’ olduklarını hatırlatan tek yerdir sofra. O gün yine tüm ailenin toplanacağı bir sofra kurulurken Aslan, amcasıyla ilgili ‘karanlık’ işlerinden birini daha çözmek için İzmir uçağındadır.

Psikolog Devin ve Aslan’ın yolları işte bu yolculukta kesişir. Devin de kız kardeşinin başını soktuğu yeni bir belayı halletmek üzere İzmir’e gitmektedir. Farklı dünyaların insanları oldukları çok açıktır. Ancak ortak ‘yara’larını keşfetmeleri uzun sürmez; Aileleri.

Aslan daha ilk geceden, Soykan Anayasasının çok önemli bir kuralını Devin için çiğner. Bu durum Aslan’a saplantılı bir bağlılık hisseden annesi Hülya’nın yaklaşan büyük tehlikeyi fark etmesi için yeterlidir; Devin.

Daha önce de pek çok kere oğlunun aileden uzaklaşmasını önlemek için her şeyi yapabileceğini gösteren Hülya’nın işi, bu sefer eskisi kadar kolay olmayacaktır.

Ancak işi kolay olmayan sadece Hülya değildir. İzmir uçağındaki karşılaşma, aileden yaralı kahramanlarımızın kendi ailelerini kurmak için çıkacakları zorlu yolun sadece başlangıcı olacaktır…



 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
O ayrı zaten onu severizzzz

İlk partneri Özge özpirinççi olacaktı aslında o olsaydı Farklı karakterler değişik olurdu gittiler serenayı yaptılar haha
Özge olsaydı dizinin magazinel değeri pek olmayacaktı onu göze alamadılar bence ama o da psikolog karakterine tam olurdu. Ben seviyorum Özge'nin oyunculuğunu bu diziye de uyardı
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Bana Neslihan Atagül'ün şu an oynadığı diziyi anımsattı gerçi onu da tam izlemedim ilk bölümüne bakmıştım ama sanki o baz alınarak bir benzeri yapılmış gibi geldi. Mesela sorunlu aile olarak benzerlikler var her aile üyesi ayrı vaka. Ayrıca birinde tren yolculuğu var diğerinde uçak ve geldiklerinde taksi bulamayıp adamın arabasıyla bırakma detayı var direkt o sahne gözümde canlandı izlerken. Kızın atarlı tatlı tavırlar benzer. Anne ve oğul arasında da benzerlik var. Muhtemelen ağabey kardeş aynı oradaki gibi aynı kızdan hoşlanma durumu olacak o da olursa benzer. Şu fragmandaki tekne ile eve geldikleri sahnenin aynısını o dizide de görmüştüm falan. Bilemedim ya birkaç bölüm baksam da bırakırım gibi geldi şu kadroyla daha iyi bir kurgu yapabilirlerdi bence.

Diğer dizinin adına baktım unutmuşum "Gecenin Ucunda"
 

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Ayy feride oraya geçtigi için (nur sürer) bayılıyorum oyunculuğuna :seniseni:
Serenayı bende sevmiyorum beren saati koysalardı ya :krizz:

Diziyi bende ne hikmetse çukur dizisine benzettim ilk bölüm çukurdada hemen böyle cubba sevgili falan olmuşlardı romantik dizi diye başlayıp bianda mafya dizine dönmüştü :kriz:
 
OP
nk83

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
Ciddi bir yorum yapayım mı :gülsemmi: Serenay'ın karakterine keşke başka meslek bulsalarmış ya da karakteri mesleği gözeterek yazsalarmış. Geçen gün tv'de bir psikolog vardı diziyi izlemiş genel olarak beğenmiş ama mesleğimizi böyle yansıtmamalılar biraz daha dikkat edilmeli demişti ki bence haklı. Bazı meslekler var onların kimyasıyla çok oynanmamalı. Bir psikologu kızsa da kendisini gayet güzel ifade edebilecekken kafa atan biri olarak herhangi bir olayda kontrolünü kaybederek ya da izleyiciye ruh sağlığı bozukmuş gibi hissettirerek yazmamak lazım. Daha kardeşiyle doğru düzgün ilişkisi olmayan psikolog mu olur? Kız belli ki sorunlu bir sıkıntısı var ama psikolog ablası kıza nasıl yaklaşacağını onunla nasıl iletişim kuracağını bile bilmiyor mesela :bayik:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst