incitanemtuana
Daimi Üye
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Malzemeler:
- 1 kg. Ahududu (Framboise)
- 1 kg. seker
- Yarim limon suyu
Yikamis oldugumuz ahududulari reçel yapacagimiz tencereye,bir kat seker bir kat ahududu seklinde yerlestiriyoruz.
1-2 saat sonra yuksek isidaki ocaga alip kaynayana kadar bekliyoruz;Kaynadiktan sonra 8 dakikaya ayarlayip,uzerindeki olusan kopukleri almayi ihmal etmiyoruz.
8 dakika sonunda yarim limonun suyunu sikarak ocaktan aliyoruz.
5-6 dakika beklettikten sonra henuz sicakken kavanozlara alip,agzini sikica kapatiyoruz,ters çevrilmis bir sekilde soguyana kadar bekletiyoruz.
Afiyet olsun...
ALINTI