Ağva Yeşilçay Tatil Köyü

Gülümse

Daimi Üye
Katılım
28 Şubat 2009
Mesajlar
3.793
Tepki
7.105
Puan
113
Konum
istanbul
Ağva Yeşilçay Tatil Köyü



Şehrin gürültüsü, trafik karmaşası, hızla akan zaman, yorgunluk… Bütün bunlar artık çok uzağınızda kaldı.
Çünkü artık İstanbul’un yanı başında, yeşille mavinin birleştiği, iki nehir arasında kalmış eşsiz bir doğa harikası olan Ağva gitmalisiniz
tn_rooms01-150x120.jpg

Bu doğa harikasının içinde, Göksu Nehri kıyısında, tamamı ahşap kullanılarak yapılmış, özenle döşenmiş, televizyonlu, verandalı ve balkonlu konforlu odaları, tamamı çim alanlı ve ağaçlı bahçesi, açık havuzu (yetişkin ve çocuk), dere ve orman manzaralı 120 kişilik kapalı, 200 kişilik açık restoranları ile Yeşilçay Tatil Köyü sizleri huzurun sesini dinlemeye çağırıyor.

tn_rooms03-150x120.jpg


tn_rooms02-150x120.jpg


tn_rooms06-150x120.jpg


tn_rooms05-150x120.jpg


tn_rooms04-150x120.jpg




Aynı zamanda otelimiz genelinde kablosuz internet hizmeti bulunmaktadır.
Ağva Yeşilçay Tatil Köyü , Göksu Nehri kıyısında toplam 6000 m²’lik geniş bir alana kurulmuştur.Konutlarımızın tümü kaliteli ahşaptan yapılmış, iç ve dış yalıtımı sağlanmıştır.
Tesisimizde, 24 adet çift kişilik, 7 adet üç kişilik ve 8 adet dört kişilik olmak üzere toplam 39 oda ve 101 yatak kapasitesi mevcuttur. Tesisimizdeki evler birbirinden bağımsız ahşap evlerden oluşmaktadır.
Tatiliniz süresince rahat edebilmeniz amacı ile özenle döşenmiş odalarımız verandalı ve balkonlu olup nefis dere ve orman manzarasına sahiptir..
Odalarımızın hepsinde bulunan donanımlar; TV, müzik yayını, telefon, duşakabin banyo, tuvalet, 24 saat sıcak su , saç kurutma makinesi mevcuttur.
Tesisimizde keyifli ve huzur dolu bir gün geçirdikten sonra, odalarınıza çekildiğinizde kendinizi evinizde gibi hissedecek, huzur dolu bir uykudan sonra ertesi güne yenilenmiş olarak başlayacaksınız.
Etkinlikler
Yeşilçay Tatil Köyü olarak size sunduğumuz hizmetlerde, özel otel olmamızın verdiği özen ve modern yaşamın gerektirdiği tüm ayıntılar düşünülmüştür.
Bir bakışta size sunduğumuz hizmetler;
Açık havuz (Yetişkin ve çocuk)
Çim kaplı ve bol ağaçlı bir bahçe
İskele Restoran
Kapalı Restoran
Bar
Havuz Bar
Lobi
Minder ve hamak keyfi
TV ve Oyun Salonu
Balık Tutma
Ücretsiz su sporları imkanı (Deniz bisikleti, sandal gibi)
Ücretsiz motor ile plaj servisi
Konferans Salonu
Wireless Internet Hizmeti
Gününüze iskele restoranımızda alacağınız sıkı bir kahvaltı ile başlayabilirsiniz. Açık büfe kahvaltımız, zengin çeşitleri ve lezzetleri yemekleri ile ilginizi çekecektir. Günün ilerleyen saatlerinde bahçemizde çimlerdeki minderlere uzanabilir, hamakta kitap okuyabilir, gökyüzünü seyredip hayal kurabilir ya da iskelemizden balık tutabilirsiniz.
Canınız yüzmek mi istedi? Havuzda yüzmek isterseniz yanı başınızda… Eğer denizde yüzmek isterseniz, Ağva’nın nefis 1.5 km lik plajı sadece 300 metre ileride… Karadeniz masmavi ve berrak suyu ile sizin kulaçlarınızı bekliyor. Ayrıca yanı başınızda ki nehir suyunda da yüzmenin keyfini çıkarabilir ya da deniz bisikleti, sandal gibi araçlarımız ile nehri gezebilirsiniz Göksu Nehri hemen yanı başınızda…
Ağva doğal parkurlar, başta Kilimli ve Kadırga Koyları, çevredeki korular, şelaleler, mağaralar keşfedilmeyi bekleyen doğa harikaları ile doğa yürüyüşleri yapmak isteyenler için de bir çok alternatif sunuyor.
Akşam olduğunda yemeğinizi kapalı ya da açık restoranımızda alabilirsiniz. Size sunabileceğimiz balık ve deniz ürünlerinin ilginizi çekeceğini düşünüyoruz..Bir yandan yemeğinizi yerken, diğer taraftan son derece kaliteli şaraplarımızı yudumlayabilirsiniz.
Yemek sonrasında yeni ya da eski dostlarınızla, şömineli oyun ve TV salonumuzda eğlenceli oyunlar oynayabilir ya da barımızda içkinizi yudumlayabilirsiniz.

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst