Duyuruyu Kapat
Hanimefendi: kadınlara özel bir şekilde sağlık, giyim, beslenme, diyet ve benzeri kısaca her konuda destek veriyor. Türkiye'de tek kaynak olma yolunda hızla ilerleyen Hanimefendi.com, üyeler dışında ziyaretçilere açık yapısıyla da paylaşım mantığının hakkını vermeye çalışıyor. Siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız, hemen ücretsiz kayıt olabilir ve aramıza katılabilirsiniz. Sensiz bir kişi eksiğiz... :)
Duyuruyu Kapat
Instagram 180T
Facebook 10K
Twitter 138T

Ağlayan Pasta Tarifi

Konu, 'Tartlar,Turtalar,Paylar' kısmında yemektariflerimiz tarafından paylaşıldı.

  1. yemektariflerimiz

    yemektariflerimiz Yeni Üye

    Kayıt:
    19 Nisan 2015
    Mesajlar:
    1
    Beğeniler:
    0
    Ağlayan Pasta Tarifi

    Ağlayan Pasta Tarifi İçin Gerekli Malzemeler

    4 adet yumurta
    1 su bardağı toz şeker
    1 su bardağı tepeleme un
    3 çorba kaşığı kakao
    1 paket şekerli vanilin
    1 paket hamur kabartma tozu
    4 çorba kaşığı süt
    1 paket çikolata sosu
    1 paket kremşanti
    1,5 su bardağı ılık süt

    Ağlayan Pasta Yapımı;
    Derince bir kabın içerisine yumurtaları kırarak üzerine şekeri ilave edin ve köpük köpük oluncaya dek çırpın.Üzerine unu, kakaoyu, şekerli vanilini, hamur kabartma tozunu ve son olarak sütü de ekleyerek güzelce çırpın.Dikdörtgen bir borcama kek karışımınızı dökerek önceden 180 dereceye ayarlamış olduğunuz fırında yaklaşık olarak 40 dakika kadar pişirin.Bir kapta kremşantiyi bir su bardağı süt ile çırparak hazırlayın.Çikolata sosunuzu da paketin üzerinde yazılı olan tarife göre hazırlayarak bekletin.Kekinizin üzerine 1,5 su bardağı ılık sütü dökün.Kremşantiyi de üzerine güzel ve eşit bir şekilde yayın.Son olarak da çikolata sosunuzu kremşantinin üzerine yayın.Buzdolabında yaklaşık olarak iki saat dinlendirdikten sonra servis edebilirsiniz.

    Sizde Ağlayan Pasta Tarifi yapılışını öğrenerek, sevdikleriniz ile afiyetle tüketebilirsiniz.
     
  2. eyluldogan

    eyluldogan Aktif Üye

    Kayıt:
    9 Ağustos 2014
    Mesajlar:
    190
    Beğeniler:
    58
    Teşekkürler tarif için, çok sevdiğim bir pastadır.-alkis