Ağlayan bebeğini duvara fırlatıp felç bıraktı

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.775
Tepki
84.411
Puan
113
Konum
İstanbul
1406890281609.jpg

Ağlayan bebeğini duvara fırlatıp felç bıraktı

Giresun'da 2 yıl önce sürekli ağladığı gerekçesiyle 8 aylık kızını duvara fırlatıp felç bırakan baba 20 yıl hapis cezası aldı.

Giresun'da 2 yıl önce 8 aylık kızı Edanur'u sürekli ağladığı gerekçesiyle duvara fırlatan Ercan Yayla (36) ağır yaralanan bebeği "yataktan düştü" diyerek hastaneye götürdü. Darp edildiği belirlenen bebek 4 kez beyin ameliyatı geçirdi.

ÖNCE MÜEBBET SONRA 20 YIL

Olaydan sonra tutuklanan baba hakkında "Öz kızını kasten öldürmeye teşebbüs" suçundan dava açıldı. Ercan Yayla önce ağırlaştırılmış müebbet hapse mahkûm edildi. Ancak mahkeme heyeti, eylem teşebbüs aşamasında kaldığı için cezayı indirerek Ercan Yayla'yı 20 yıl hapis cezasına çarptırdı.

ANNE YARGITAY'A MEKTUP YAZDI

Mahkemenin verdiği cezaya isyan eden anne Nuray Ergen (21) Yargıtay'a mektup yazdı. Eski eşinin, küçük kızını doğduğu günden beri sürekli dövdüğünü belirten Nuray Ergen, duygularını şöyle ifade etti:

''ONUN HAYATINI ÇALDI''

"Aynı işkenceleri bana da yaptı. Hatta eğer polise ya da başka birine söylersem beni öldüreceğini söylüyordu. Bu yüzden hep susmak zorunda kaldım. Kızımın hayatını çaldı. Edanur yaşayan ölüden farksız.

Fizik tedavi hiçbir işe yaramıyor. Kafasında bulunan hortum her yıl değişiyor. Kızım gülmüyor, hareket edemiyor, konuşamıyor, nefes alırken zorlanıyor. Ben bu adamın ömür boyu hapis yatmasını istiyorum."

Sabah
 

nar-ı beyza

Daimi Üye
Katılım
15 Ekim 2012
Mesajlar
1.174
Tepki
1.231
Puan
113
Konum
ŞANLIURFA
Allah bildiği gibi yapsın böylelerini tanıdıklarım var 5, 8, 18 yıldır çocuğu olmayan, çocuğunu ölü doğuranlar var Allahım ya bu nasıl caniliktir. Bu çocuk bulmuş bir de felç olmasına neden olmuş ya insan olamaz böyle biri
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst