Gerekli malzeme:
1 yumurta o 125 gr margarin
3 kahve fincanı yoğurt
4 su bardağı un o 3 kahve fincanı tozşeker
1 paket kabartma tozu
3 çorba kaşığı kuru üzüm
3 çorba kaşığı iri dövülmüş fındık
1 çorba kaşığı kuşüzümü
3 çorba kaşığı çam fıstığı
3 çorba kaşığı antepfıstığı
1 tatlı kaşığı tarçın
Yapılışı:
Margarini oda ısısında yumuşatın. Yumurtayı hamur yoğurma kabına kırın. Margarin, yoğurt ve şeker ekleyip krem gibi olana kadar mikserle çırpın.
Un ve kabartma tozunu ekleyip iyice yoğurun.
Kuru üzüm, fındık kuşüzümü, çam fıstığı, antepfıstığı ve tarçın ekleyip bir süre daha yoğurun.
Hamurdan yumurta iriliğinde parçalar koparıp yağlanmış fırın tepsisine dizin.
Önceden ısıtılmış 190 dereceye ayarlı fırında 15-20 dakika pişirin. Servis yapın.