Adriana Lima ve VS beauty 2011

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Victoria Secret meleklerinden Adriana Lima 2011 ,VS için yine poz verdi ..
işte o resimler,
adrianavsbeauty05.jpg

adrianavsbeauty03.jpg

adrianavsbeauty01.jpg

adrianavsbeauty04.jpg

adrianavsbeauty02.jpg

i131075600116998361.jpg

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
gerçekten bu hatun çok hoş vede mütevazi acunda görmüştüm, okycim bizim burdaki kuaförlerin yaptığı makyaj niye burdaki gibi hoş durmuyor görüyorum hatunları güzel olucakları yerde daha çirkin oluyorlar ben sadelikten yanayım az öz olsun:)

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
gerçekten bu hatun çok hoş vede mütevazi acunda görmüştüm, okycim bizim burdaki kuaförlerin yaptığı makyaj niye burdaki gibi hoş durmuyor görüyorum hatunları güzel olucakları yerde daha çirkin oluyorlar ben sadelikten yanayım az öz olsun:)

tatlım. çoğu makyajı önüne geleni yüze sürmek sanıyor.badana gibi boyuyorlar yüzleri. yabancı sanatçılara ve mankenlere bak. çok azdır yüzde makyaj. olsada belirgin yapmazlar. bende abartıyı makyajda sevmiyorum..hafif olacak makyaj dediğin. yüz hatlarını güzelleştireceğine,daha da kötü yapıyorlar.

sunay

Daimi Üye
Tepki
2.121
dimi aydancım hafif sade, şu an hem sana yazıyorum hemde sayfandaki Quizas, Quizas, Quizas - NAT KING COLE dinliyorum süper şarkı:)

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
ve de bir diğer manken.. .Candice Swanepoel
(buradan devam edeyim ben vs beauty nin nin yeni kampanyasına..)
candice2.png

candicee.png

candice4.png

candice3.png

H

Hera

Misafir
Her iki hatunda muhteşem ama ben sarışın seviyorum sanırım :hihi: en çok ona bayıldım okycim vede bu arada hatunların gözlerindeki Takma Kirpikler de 10 Numara durmuş :lilav::lilav::lilav:

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Doutzen Kroes
güzellere devam:)))))))
ben pek makyaj göremedim. ama çok güzel..
unled1thh.png

doutzenc.png

doutzen3.png

H

Hera

Misafir
Taptaze güzeller güzeli bir kız bende makyaj göremedim doğallıktan yana değilim dir çünkü doğal olan herşey malesef ki bu kız kadar güzel değil o yüzden ben doğallıktan yanayım deyipte göz zevkimizi bozmasınlar demi Okypetem :deli::deli::deli: Makyaj bazı kadınlar İçn Gerekli.....

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
Taptaze güzeller güzeli bir kız bende makyaj göremedim doğallıktan yana değilim dir çünkü doğal olan herşey malesef ki bu kız kadar güzel değil o yüzden ben doğallıktan yanayım deyipte göz zevkimizi bozmasınlar demi Okypetem :deli::deli::deli: Makyaj bazı kadınlar İçn Gerekli.....

çok beğeniyorum bu kızı ben canım.
gerçekten yok makyaj yada çokçok belirsiz...yanii sadelik güzeldir.. abartmadan yapılan makyajı severim.adriananın tarzı gibi olanı mesela..
ama bazı yüzler makyajsız gerçekten kötü dediğin gibi... .

H

Hera

Misafir
Okycim Taransformıs ta oynadı bu kız sarışın manken en son versiyonunda izledik eşimle çok ta başarılı oynamış izle bak severmisin bilmiyorum gerçi

OP
okypete

okypete

Daimi Üye
Tepki
19.396
tatlım bu Candice Swanepoel .
söylediğin fiilmde oynayan manken ise Rosie Huntington-Whiteley..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar