Adonia Bronzing Collection Güneşe Çıkmadan Bronzlaşın

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Adonia Bronzing Collection Güneşe Çıkmadan Bronzlaşın






13414154761b_adonia-bronzing-collection.jpg



Paylaş : Dünyaca ünlü yıldızların en çok tercih ettiği, 12 organik esansiyel yağın benzersiz karışımıyla oluşan “Adonia Bronzing Collection” güneşe çıkmadan bronzlaşmanızı sağlayacak!

Hollywood yıldızlarının tercihi olan ve tamamen bitkisel kök hücrelerinden oluşan Adonia Bronzing Collection, Türkiye’ de de hayranlarıyla buluşmaya devam ediyor. Cilt ve vücut bakımı ürünleriyle hızlı çözümler sunan Adonia Bronzing, yaza bronz başlamak isteyenleri ve tatile bronz bir tenle gitmek isteyenler için mükemmel bir çözüm sunuyor. İçeriğindeki organik sardunya çiçeği, bergamot ve 12 esansiyel yağ sayesinde vücuda renk veren, Adonia Bronzing Collection doğal bir şekilde bronzlaştırma özelliğini ön plana çıkarıyor. Kokusuz ve iz bırakmama özelliğine de sahip olan Adonia Bronzing Collection, kullanıldığı andan itibaren cildinizde doğal bir bronz görünüm kazandırıyor.

Güneşte bronzlaşmış gibi bronz bir tene sahip olabilmek için “Adonia Bronzing Collection” a sahip olmanız istediğiniz sonuça ulaşabilmenizi sağlayacaktır.

Hollywood ünlülerinin yeni tercihi ”Adonia Bronzing Collection” ile istediğiniz sonuça ulaşabilmeniz için günde 1 kez uygulamanız yeterli olacaktır. Mükemmel bronzluğunuzu korumak için ise haftada bir veya iki kez aynı uygulamayı tekrarlayabilirsiniz.
Hollywood yıldızlarının vazgeçemediği “Adonia Bronzing Collection” ürünü ile siz de güneşe çıkmadan yaza hazır olacaksınız!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst