maviboncuk
Daimi Üye

Malzemeleri:
* Etimek
* Yoğurt
* Mayonez
* Sarımsak
* Yumurta
* Dere Otu
* Kabak
* Havuç
YAPILIŞI:Kabakları ve havuçları rendeleyip ayrı kaplarda pişirin.(Kabağı pişirirken mücver yapar gibi içine biraz un koymayı unutmayın) Kabağın içerisine biraz da dere otu doğrayın. Yoğurt,mayonez ve sarmısağı karıştırın.(mayonez yoğurda göre daha az olsun) Kabın içerisine dizdiğiniz etimeklerin üzerine rendeleyip pişirdiğiniz kabağı yayın ve yoğurt-mayonez karışımınında birazını üzerine dökün.Daha sonra havuçlarıda aynı şekilde yapın ve kalan karışımıda bunun üzerine dökün. Önceden haşlanmış yumurtaların sarısını ve beyazını ayrı ayrı rendeleyin.Resimde ki gibi verev şekil vererek süsleyinArasına dere otlarınıda koyun(.Yoğurt karışımı etimekleri yumuşatacaktır.) Güzel bir yaz salatası yada adını ne koyarsanız o oluyor
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.