Kristen Stewart
Daimi Üye
Adını Kalbime Yazdım final mi yapıyor?
'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin final yapacağı iddialarına Tolga Güleç'ten açıklama....

Nilgün Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de ekranlara gelen baş rollerinde İpek Karapınar, Erkam Aydar, Meltem Miraloğlu, Tolga Güleç, Fatma Öney ve Emel Göksu'nun yer aldığı 'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin
Cumartesi gününden Pazar'a alınan
Dizinin başrol oyuncularından Tolga Güleç, "Adını Kalbime Yazdım ile birçok yazılan çizilene bakmadan biz çekimlere devam ediyoruz,bizi izlemeye devam edin dostlar, herşey yolunda" diyerek
Dizinin son bölümü ise reklam anlaşmalarında yaşanan sorunlar nedeniyle yayınlanmamıştı.
'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin final yapacağı iddialarına Tolga Güleç'ten açıklama....

Nilgün Sağyaşar'ın yapımcılığını üstlendiği Show TV'de ekranlara gelen baş rollerinde İpek Karapınar, Erkam Aydar, Meltem Miraloğlu, Tolga Güleç, Fatma Öney ve Emel Göksu'nun yer aldığı 'Adını Kalbime Yazdım' dizisinin
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için
Giriş yap veya üye ol.
yapacağı iddia edilmişti.Cumartesi gününden Pazar'a alınan
Giriş yap veya üye ol.
dizisinin kanal yönetimi tarafından bitirilmek istendiği ve geçtiğimiz hafta 16. bölümü yayınlanan
Giriş yap veya üye ol.
4 bölüm sonra 20. bölümüyle
Giriş yap veya üye ol.
yaparak ekranlara veda edeceği iddia edildi.Dizinin başrol oyuncularından Tolga Güleç, "Adını Kalbime Yazdım ile birçok yazılan çizilene bakmadan biz çekimlere devam ediyoruz,bizi izlemeye devam edin dostlar, herşey yolunda" diyerek
Giriş yap veya üye ol.
iddialarını yalanladı.Dizinin son bölümü ise reklam anlaşmalarında yaşanan sorunlar nedeniyle yayınlanmamıştı.