Adet Düzensizliği Tedavisi

S

sevim çınar

Misafir
merhaba arkadaşlar. sizlere adet düzensizliği rahatsızlığı hakkında bilgi vermek ve başımdan geçeni paylaşmak istiyorum.

Adet düzensizliği ile 21 günden kısa veya 35 günden uzun süren sikluslar anormal olarak değerlendirilir. Menstrual (regl,adet) kanamanın çok fazla olduğu, uzun sürdüğü veya iki kanama arasında lekelenme ve kanama görüldüğü durumlarda hekime başvurulması gerekir. Adet düzensizliği sebepleri olarak, hormonal değişiklikler, yumurtalık kistleri, rahim veya rahim ağzındaki polipler, endometrial hiperplazi yani rahim içini döşeyen tabakanın fazla büyümesi, myomlar ve daha nadir olarak da rahim kanseri bu tip düzensizliklere yol açabilir.

Yani bu konuda mutlaka ve mutlaka hekime görünmelisiniz. İhmal etmemeli ve çekinmemelisiniz. Benimde bu problemim olmuştu. düzensiz şekilde oluyordu ve de ağrılı oluyordu. Medifema Hastanesi'nde uzman Dr. Aysel Taşer'e göründüm. ve zamanında geldiğimi söyledi. eğer biraz daha ihmal etseydim daha kötü sonuçlar ortaya çıkacaktı. Neyse ki Aysel Hanım çok iyi bir hekim ve bu rahatsızlığımdan kurtuldum.

Ayrıca tüm hastane personeli sıcak ve samimi insanlar. Çok yardımcı oldu. Tüm Medifema Hastanesi çalışanlarına teşekkür ediyorum. bilgi almak isteyenler Özel Medifema Hastanesi adresinden ulaşabilirler
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Konu tarafımdan Jinekoloji bölümden ilgili bölüme taşınmıştır.
Konu sahibi ve bölüm sorumlusu arkadaşımın dikkatine!!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst