A'dan Z'ye Rüya Yorumları

OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
RÜYA YORUMLARI -T-



TABAK : Rüyada tabak iyi, hayırlı şeyler olarak yorumlanır. Rüyada temiz, sağlam ve boş tabak alan kimse iyi bir işe girer. İşi varsa bir kısmet alır. Bir tabağa yiyecek koymak o kişinin bolluk alacağını haber verir.

TABANCA : Rüyada tabanca görmek, güç, kuvvet, nüfuz olarak yorumlanır. Elinde tabanca olan kimse, hayatta çok ilerler. Ateş edende büyük başarı sağlar.

TABUT : Bu kötü anlam içeren bir rüyadır. Yakında sevdiklerinizden birini kaybedebilirsiniz. Bu rüya ayrıca, çok borçlandığınız anlamına da gelir.

TAÇ : Rüyada taç birleşme, evlilik, işte başarı, kısmet olarak yorumlanır. Başına güzel bir taç taktığını gören bekar kadın herkesi kıskandıracak bir evlilik yapar. Tacın baştan çıkarılması yada düşmesi, ayrılık ve başarısızlıktır.

TAHT : Tahtta oturduğunuzu gördüyseniz, çok yükselecek ve itibar sahibi olacaksınız. Başkasının tahtta oturduğunu gördüyseniz, başka insanların yardımıyla başarı elde edeceksiniz demektir.

TAKSİ : Bir arkadaşınız, size büyük bir sırrını emanet edecek. Eğer rüyada taksi şoförlüğü yapıyorsanız, bir işe girecek fakat pek kar elde edemeyeceksiniz.

TAKVİM : Birtakım aksiliklerle karşı karşıya geleceksiniz. Bu nedenle işlerinizi bir an önce düzene sokmaya başlamanızda yarar var.

TARAK : Yeni bir tarak yoldur. Eski bir tarak alan yada bulan uzak yoldan bir haber alır. Başına süslü tarak taktığını gören bekar bir kadın mutlu bir evlilik yapar.

TARLA : Boş bir tarla henüz ortaya çıkmamış bir iş, bir kısmettir. Yeşillerin bitmeye başladığı bir tarla bol para getirecek iş veya hazır paradır. Tarlayı eken, biçen kazanç sağlar.

TAVŞAN : Tavşan sevimli, neşeli, candan fakat pekte cesareti olmayan bir tanıdıktır. Tavşan görenin böyle bir ahbabı olur. Tavşanı seven, okşayan, böyle birine yardım eder.

TAVUK : Bir süre canınız sıkılacak, fakat sonunda sorunlarınızın üstesinden gelecek ve rahata kavuşacaksınız. Rüyada tavuk, aile hayatınızın düzene gireceği ve güzel günler geçireceğinizin işaretidir. Küçük tavuklar veya civcivler, iş hayatında başarılara imza atacağınız anlamına gelir.

TAY : Birtakım mücadeleler verdikten sonra, nihayet hedeflerinize ulaşacaksınız.

TEBEŞİR : Tebeşirle yazı yazdığını görmek, başarının işaretidir. Sadece elinizde tutuyorsanız, özel hayatınızda sıkıntılar yaşayacaksınız.

TECAVÜZ : Rüyada tecavüze uğradığınızı gördüyseniz, aşk hayatınızda birtakım sorunlar yaşayacaksınız belki de ayrılacaksınız.

TERAZİ : Rüyasında terazi görenin, önemli bir konuda tarafsız karar vermesi gerekecektir. Elinde teraziyle bir şey tarttığını gören kendisiyle ilgili önemli bir karar verecektir.

TEREYAĞI : Taze ve sarı tereyağı, sabrınızdan dolayı başarılı ve sağlıklı bir yaşam süreceğinizin işaretidir.

TERLEMEK : Birtakım sıkıntılarınızdan yakında kurtulacaksınız.

TEYZE : Birçok eleştiri alacaksınız.

TIRMANMAK : Büyük başarılara imza atacak ve çok yükseleceksiniz.

TIRNAK : Güzel tırnaklar başarının işaretidir. Bakımsız tırnaklar, sıkıntı ve hastalık anlamına gelir. Ayrıca ailenizde bazı gençlerin sorun yaratacağı anlamındadır.

TIRTIL : Çevrenizde birtakım yalancı ve tehlikeli insanlar bulunduğu için, herkese güvenmemelisiniz. Tırtıl görmek, tehlikede olduğunuz anlamındadır.

TİLKİ : Tilki kovaladığınızı görürseniz, kirli işlere karışacağınız ve aşk hayatınızda da tehlikeli işler yaşayacağınız anlamındadır. Tilkiyi öldürmek, büyük başarılara imza atacağınız anlamına gelir.

TİMSAH : Gizli düşmanlarınız olduğu anlamına gelir. Bu insanlara ve sağlığınıza dikkat edin. Eğer timsah yakalayıp sizi yenilgiye uğratırsa, hayatınız gerçekten de tehlike içindedir. Timsahı yenip, onu öldürürseniz, bütün sorunların üstesinden geleceğiniz anlamına gelir.

TOHUM : Bolluğun ve bereketin simgesidir. Yakında maddi durumunuz düzelecek.

TOPRAK : Güzel haberlerin simgesidir. Eğer toprak kuru ve verimsiz görünüyorsa, zor günler geçireceğiniz anlamına gelir. Açlık veya hastalık görebilirsiniz.

TÖREN : Bir törene katıldığınızı görmek, sevgilinizin veya eşinizin size olan sevgi ve saygısından emin olacağınız anlamına gelir.

TURP : Uğur getirir. Birtakım hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

TURŞU : Rüyada turşu insanın çok beğendiği, istediği fakat içyüzü hiçte iyi olmayan bir şeydir. Rüyasında turşu yaptığını gören, haram mal veya haram para alır. Turşuyu kaba koyan, kapta gören kendisine layık olmayan biriyle evlenir.

TUZ : Hayatınızda değişiklikler yapmak istiyorsunuz fakat, çevrenizin ve içinde bulunduğunuz durumunuz şartların buna pek izin vermemesi canınızı sıkıyor. Tuz yediğinizi görmeniz, sevgilinizin ihanetine uğrayıp, ondan ayrılacağınız anlamına gelir.

TÜFEK : Kavganın ve ayrılığın işaretidir.

TÜY : Sıkıntı ve üzüntülerinizden kurtulacağınız anlamına gelir. Tavuk tüyü, gereksiz ve önemsiz işlerle uğraştığınızın işaretidir. Siyah tüy, aşk hayatınızda üzüleceğiniz anlamındadır.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
RÜYA YORUMLARI -U-



UÇAK : Rüyada uçak, yenilik, değişiklik, toplum kurallarının dışına çıkmak vb yorumlanır. Rüyasında bir uçağa bindiğini gören kimsenin hayatında önemlice değişiklik olacaktır. Havalanana uçakta olduğunu gören, isteyerek yaşantısını değiştirecektir.

UÇURTMA : Rüyada uçurtma, ilginç, değişik, akla gelmeyen haber olarak değerlendirilir. Bir yerde duran uçurtmalar, henüz yola çıkmamış haberdir. Uçurtmayı uçurduğunu gören, çevresindekileri iyi etkileyecek şeyler anlatacaktır. Yere düşen uçurtma asılsız haberdir.

UĞURBÖCEĞİ : Rüyada uçarak gelen uğurböceği, çok hayırlı sevinç verecek bir haber, bir mektuptur. Üstüne konduğunu gören insan sorunlarına hemen çare bulacak ve sevinecektir. Uğurböceğini öldürmek uğursuzluğa işaret eder.

UN : Rüyada un bolluk, bereket, hayırlı para, zenginlik, fazla gelirdir. Un dolu çuvallar gören, çalışmadan zengin olur. Üstü başı una bulanan istediklerini alır. Elinde un olan bir erkek, kadın için cömert bir eştir.

UTANMAK : Rüyasında herhangi bir nedenden dolayı utandığını gören, ani sevinç alır. Başkalarının utandığını gören, çevresiyle ilgili olumlu bir şeyler duyar.

UYKU : Güzel bir mekanda uyuduğunuzu gördüyseniz, bu, sevdiklerinizle birlikte mutlu bir yaşam süreceğinizin işaretidir. Kötü bir ortamda uyumak, hastalığın ve kavganın işaretidir.

UYUŞTURUCU : Dedikodu ve iftiralarla karşı karşıya kalacağınız anlamına gelir. Sahte arkadaşlardan uzak durun.

UZAY : Uzay rüyaları çok değerlidir ve dikkatle yorumlanmalıdır. Uzaya gittiğini gören, kimsenin bilmediği, görmediği, işitmediği olaylara tanık olur. Güveni ve inancı artar. Uzaya çıktığını ve dolaştığını gören, olgunlaşır ve hikmet sahibi olur.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
RÜYA YORUMLARI -Ü-



ÜCRET : Rüyada ücret vermekte almakta iyiye yorumlanır. Ücret verdiğini gören, birine yardımda bulunacaktır. Ücret alan, yapılan bir iyiliğe sevinecektir. Verilen veya alınan paranın miktarı, yani sayısına göre yorum yapılmalıdır.

ÜN : Rüyasında ün sahibi olduğunu gören kimse kendisini heyecanlandıracak, umutlandıracak olaylarla karşılaşacaktır. Ünlü birini gören, onunla tanışan, konuşan vb güçlü nüfuzlu birinden destek görecektir.

ÜNİFORMA : Rüyada üniforma veya üniformalı birini gördüyseniz; bu, gerçek dostlarınızın yardımları sayesinde hedeflerinize ulaşacağınız anlamına gelir.

ÜNİVERSİTE : Başarının işaretidir. Bu rüya iş hayatınızda hedeflerinize ulaşacağınız anlamındadır.

ÜŞÜMEK : Yakında aşk hayatınız düzene girecek.

ÜTÜ : Rüyada ütü insanın hayatına karışan, öğüt veren, belirli kurallara uymasını isteyen bir büyüğü olabilir. Ütü yapan kimse, hayırlı doğru yolu seçecektir.

ÜTÜ YAPMAK : Mutlu bir aile hayatına hazırlandığınız ve işlerinizin yolunda gideceği anlamındadır.

ÜVEY : Rüyasında bir üvey akrabası olduğunu gören kimsenin kısmetlerine ortak çıkacak demektir. Üvey anne, baba, kardeş böyle yorumlanır.

ÜZÜLMEK : Rüyada üzülmek, kederlenmek iyi sayılır. Rüyasında üzülen tam tersine, sevinir.

ÜZÜM : Mevsiminde taze üzüm çok hayırlıdır. Bir salkım yeşil üzüm yediğini gören, bir mal alacaktır. Bir salkım tatlı siyah üzüm ev eşyasıdır. Rüyasında üzümleri bir yere serip kurutan biri, yaşlılığında da darlık çekmeyecek, hatta zengin olacaktır.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
RÜYA YORUMLARI -V-



VADİ : Rüyada görülen yemyeşil, güzel bir vadi, insanın isteklerine kavuşacağını, muradına ereceğini haber verir. Böyle bir vadiye gittiğini gören, bir daha dert, sıkıntı bilmez.

VAHA : Çöl ortamında bir vaha, yani sulak arazi görmek, eski bir arkadaşınıza kavuşacağınız anlamındadır.

VALİZ : Birtakım gereksiz görevler üstlenmek zorunda kalacağınızın işaretidir. Eğer valiz taşıdığınızı görürseniz, bu, hayatınızda çok büyük sorunlar yaşayacağınızın işaretidir.

VAMPİR : Aşırı hırs yüzünden, evlilik hayatında birtakım sorunlar yaşayacaksınız.

VARİS : Rüyasında bacaklarında varis olduğunu gören kimse bir sıkıntı alır. Bu sıkıntı para veya yolla ilgili olabilir.

VASİYET : Rüyasında vasiyet ettiğini gören insan çok uzun ömürlü olacaktır. Başka birinin vasiyetini dinleyen, bir sorumluluğun altına girecektir. Vasiyetname okuduğunu gören, bir kısmetle ilgili haber alacaktır.

VATAN : Rüyada vatanınızı veya eskiden yaşadığınız yeri gördüyseniz, bu, güzel haberler alacağınız anlamındadır. Eğer orası dağılmış ve harabeye dönmüşse, yakında bir akrabanızın hastalık veya ölüm haberini alacaksınız demektir.

VAZO : Vazo, genç kızlar, bekar kadınlar ve erkekler için evliliktir. Güzel renkli bir vazo gören iyi bir yuva kurar.

VEDA : Rüyasında biriyle vedalaşan, gerçekten ayrılır. Vedalaşırken gözyaşı döktüğünü gören, tatsız bir olayı geride bırakır.

VERGİ : Rüyada vergi ödediğinizi gördüyseniz, birtakım sorunların üstesinden geleceğiniz ve çevrenizdeki insanlardan olumsuz etkilenmeyeceğiniz anlamına gelir.

VERMEK : Rüyasında başkasına bir şey veren iyilik veya kötülük eder. Verilen şeyin iyiye mi, kötüye mi yorulduğuna göre değişir.

VİNÇ : Ağır bir borç altına gireceksiniz.

VİŞNE : Rüyada mevsiminde koyu kırmızı renkli, güzel vişne almak zevk verecek yeni iştir. Vişne yiyen, bol gelir sahibi olacaktır. Ekşi vişne de işe yaramayacak paradır. Vişne ağacı, insanın hayatına anlam katacak bir kısmettir.

VİTRİN : Bir vitrinin önünden geçmek, yanlış davranışlarınızdan dolayı gülünç duruma düşeceğinizin işaretidir.

VURMAK : Birine vurmak tersi olarak yorumlanır. Birine iyilik etmek ve sevindirmek manasındadır.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
RÜYA YORUMLARI -Y-



YABAN ARISI : Bir takım iftiralarla karşılaşacaksınız. Eğer bir yaban arısı tarafından sokulursanız, kin ve nefrete bürüneceksiniz anlamındadır.

YABANCI : Kaybetmiş olduğunuz değerli bir şeyi bulacaksınız.

YAĞ : Hem kendinizin, hem de başkalarının hayatını kontrol altına almak demektir. Mutluluk.olarak da yorumlanır.

YAĞMA : Bolluk ve bereket demektir.

YAĞMUR : Elinize büyük miktarda mal geçecek.

YAKUT : Zenginlik ve mutluluk simgesidir.

YALAN : Haksız eleştirilere maruz kalıp, bazı problemler yaşayacaksınız.

YALAK: Başınızdan çok heyecanlı ve tutkulu bir aşk macerası geçecek.

YAMA : Üstleri başları yamalı insanlar görmek, maddi sıkıntı habercisidir. Bir kadın bir şeye yama yaptığını görürse, ailesinde huzurlu ve mutlu fakat, yoksul bir ortam oluşacak demektir.

YANARDAĞ : Şiddetli tartışmalara ve kariyer bozulmasına işarettir. Genç bir kadın bu rüyayı görürse, bu, onun yapmış olduğu bencil ve aç gözlü hareketlerin sonucunda akılsız maceralara sürüklenecek demektir.

YANGIN : Yanmadığınız sürece, zenginlik ve mutlu bir aile hayatının simgesidir. Eğer yanarsanız, yanlış davranışlarınızdan dolayı zarara gireceksiniz demektir. Şayet rüyada eviniz yanıyorsa sizi seven ve sayan bir eş ve söz dinleyen çocuklar olarak yorumlanır. Çok çok büyük bir yangın görmek iş adamları için sonsuz başarı ve para, sanatçılar için onur ve kazancını denizden sağlayanlar için de kazançlı bir yolculuk anlamı taşır.

YANGIN PROVASI : Parasal konuda anlaşmazlık ve sıkıntıya işarettir.

YANIK : Yakında çok güzel haberler alacaksınız. Bir yerinizi yakarsanız, hatalarınızdan ders alacaksınız.

YANKI : Zor günler, özellikle ani ve düşünmeden karar vermekten kaçının.

YAPRAK : İş hayatında büyük başarılar kazanılacak. Kurumuş yaprak,hayal kırıklığı demektir.

YARA : Hastalık işaretidir. Ayrıca sahte bir arkadaşınız tarafından incitilebilirsiniz.

YARALANMA : Rüyada yaralandığınızı görmek, şanssız olayların sizi üzeceği olarak yorumlanır.

YARASA : Rüyada görülmesi hiç de olumlu yorumlanmayan bir hayvan olan yarasaları rüyasında gören kişi ya bir ölüm haberi ya da bir hastalık haberi alır.

YARDIM : Birine yardım etmek işyerinde yükselip, hayalini kurduğunuz yere geleceğiniz anlamındadır.

YARIŞ : Etrafınızdaki insanlarla aynı amaç için mücadele edeceksiniz.

YARIŞ ATI : İyi ve açık şans habercisidir.

YASTIK : Hizmetçi olarak yorumlanır. İpek yastık başarı ve mutluluk demektir. Aynı zamanda lüks ve rahatlık anlamı da taşır. Genç bir kadının yastık yaptığını görmesi, parlak bir istikbali olduğu anlamındadır.

YASEMİN : Refah içinde olunacağına ve büyük sevinçler yaşanacağının habercisidir. Çabuk geçecek bir sevince de işarettir.

YATAK : Rüyada tertemiz, düzgün ve beyaz bir yatak görürseniz, bu, tasa ve kederlerin biteceğine işarettir. Kadının yatak yapması, yeni bir sevgili ve mutlu olacağı işlerle ilgilenmesi anlamı taşır. Açık havada bir yatakta uyumak, iyi ve hoş deneyimlerin yanı sıra maddi durumunuzun da iyileşeceğine işarettir. Yatağı ıslatmak, hastalık ya da iş hayatının kötü gitmesi demektir.

YATAK ARKADAŞI : Yattığınız kişiyi beğenmemek, alacaklılarınızın sizi zor durumlara sokacağına işarettir. Tanımadığınız bir yatak arkadaşınız olduğunu görmek, çevrenizdeki insanları üzeceğiniz ve endişelere yol açmanız.anlamına gelir. Şayet yatakta yanınızda bir hayvanla yatıyorsanız bu, son derece büyük kötülüklerin geldiğine işarettir.

YATAK ÖRTÜSÜ : Temiz ve beyaz yatak örtüsü görmek, kadınlarda iyi bir kariyer ve güzel iş hayatı demektir. Kirli yatak örtüsünü görmek ise bir şeylerden bıkmayı ve ardından da genelde hastalığı getirir.

YAZICI : İyi bir rüya olarak yorumlanır.

YEL DEĞİRMENİ : Rüyada yel değirmeni görmek, devamlılığı olmayan düşmanlıktır.

YELPAZE : Güzel haberlere ve güzel sürprizlere hazırlanın demektir.

YEM : Malınızın ve rızkınızın artarak refaha kavuşacağınıza işarettir.

YENGEÇ : Servet olarak yorumlanır. Ayrıca karışık olaylar ve sevgililerin uzun ve zor bir flört dönemi geçireceklerine işarettir.

YEŞİLLİK : İsteklerinizin, hayallerinizin gerçekleşme yolunda olduğuna işarettir.

YIKAMA TASI : İlgilendiğiniz ilginç olaylar hem sizin hem çevrenizin zevk almasını sağlayacaktır. Bu tasta elinizi ve yüzünüzü yıkamanız, tutku dolu birinin size gönülden bağlanacağını işaret eder.

YILAN : Yılanlar hastalık ve kederi anlattığı gibi, düş kırıklıklarının da işaretçisidirler. Engerek yılanı bir bela anlamını taşır. Boğa yılanı ise, karışık ve kötü günlerin yaklaşması olarak değerlendirilir.

YILAN BALIĞI : Yılan balığı yakaladığınızı görmek, iyiye yorumlanır. Elinizden kaçırmak ise, kalıcı olmayan talih anlamı taşır. Kadın için onu görmek kısa süreli bir zevk anlamına gelir.

YILBAŞI : Beklemediğiniz bir yerden elinize para geçecek. Mutlu bir evlilik habercisidir.

YILDIRIM : Yakında gelecek olan şaşırtıcı bir habere işarettir.

YILDIZ : Yıldızlarla dolu bir gökyüzü mutluluk, şans, zenginlik ve sağlık demektir. Yıldız kayması ise, üzüntü ve sıkıntıdır.

YILDIZ ÇİÇEĞİ : Taze ve parlak görünümlü yıldız çiçekleri, iyi şansın ve mutluluğun simgesidir.

YOĞURT : Bol para ve kazanç demektir.

YORGAN : Rahata kavuşmak olarak yorumlanır.

YORGUNLUK : Rüyanızda kendinizi yorgun bir halde görmek, işinizde zorluklara ve hastalığa işarettir.

YOL : Dar ve taşlı bir yolda yürümek, bazı tartışmalar yaşamak demektir. Çiçekli yol size uzun süre baskı yapan sevgilinizden kurtulmak anlamındadır. Arkadaşla birlikte yürümek, mutluluk, güzel bir aile hayatı ve anlayışlı bir kişiyle evlilik habercisidir.

YOLCU : Karşılamak, mutluluğun işaretidir. Uğurlamak ise uzun süre satın alamadığınız bir şeyi almaktır.

YOLCULUK : Güzel bir yolculuk, kar etmek demektir. Kötü bir yolculuk ise, zarar edeceğiniz anlamındadır.

YUNUS : İyiye yorumlanacak bir rüya sayılmaz.

YUMURTA : Zenginlik ve mutluluk demektir. Çok çocuklu ve mutlu bir evlilik. Yumurta yemek aile içinde yaşanacak bir gerginliğin işaretidir.

YUVA : Yeni bir iş ve büyük başarı anlamındadır. Bir kadın bu rüyayı gördüyse taşınmak anlamındadır.

YÜK : Bir borca gireceğinizin habercisidir. Bir yükün altında kaldığınızı görmek, beceriksizlik ve işleri yüzü üstü bırakmaya, yük taşıdığınızı görmek ise, sevgi, hayırseverlik ve yöneticilik anlamına gelir. Ağır bir yük taşıyorsanız, işlerinizi başardığınızda güzel bir hayat sizi bekliyor demektir.

YÜK ARABASI : Yük hayvanları tarafından çekilen bir at arabası görmek, sıkıntı içine girmek ve sonu mutlu olmayacak bir aşk ilişkisine başlayacağınızın işaretidir. O arabayı çamur içinde sürmek de mutsuzluk ve sıkıntı simgesidir.

YÜN : Borçların ödenmesi, huzur ve rahata kavuşmak olarak yorumlanır.

YÜZÜK : Yüzük takmak, yeni bir iş sözleşmesi ve başarıların habercisidir. Evlilik yüzüğü takmak ise çok anlayışlı ve sevecen bir kişiyle evlenmek demektir. Çirkin ve soluk renkli bir yüzük, mutsuzluk getirir.
 
OP
Ş

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
RÜYA YORUMLARI -Z-

ZAMBAK : Bir tarlada beyaz zambaklar gören insan, hakettiği huzur ve mutluluğa kavuşur. Tek bir zambak alan bekar biri, evlenir. Zambağın solması, çürümesi, üzüntü ve kederle ilgilidir.

ZAYIFLAMAK : Rüyasında aşırı zayıfladığını gören biri, hayatındaki sorunlarla başa çıkamayarak bunalıma girmek üzeredir. Rüyada insanlarında hayvanlarında zayıflaması iyi değildir.

ZEBRA : Maceraya düşkün birisiniz ve kendinizi sürekli riske atıyorsunuz. Bu huyunuzdan vazgeçmelisiniz.

ZEHİR : Çevrenizde birtakım olumsuz olaylar canınızın sıkılmasına neden olacak.

ZENCİ : Rüyada güler yüzlü bir zenci, ani haber müjde olarak yorumlanır. Zenciden bir şey alan kazançlı çıkar. Zenciye bir şey verdiğini gören, bir hayır işler. Bir yerde fazla sayıda zenci varsa, bir çok insanın yararlanabileceği önemli bir durumdur.

ZEYTİN : Rüyada zeytin hayırlı bir gelirdir. Siyah zeytin, insanın rahat yaşamasını sağlayacak kadar bir gelire işaret eder. Yeşil zeytin insanın mal, mülk sahibi olacağını belirtir. Üstü zeytin dolu bir ağaç çok büyük bir kısmettir.

ZİNCİR : Rüyasında el ve ayaklarının zincirle bağlı olduğunu gören kimse, önemli bir şeye sahip olmayı ister. Fakat imkanı olmadığı için derin kedere boğulur. Ellerindeki zinciri çıkaran iyi bir fırsat yakalar.

ZİNDAN : Zindan rüyaları genellikle hapishane rüyaları gibi yorumlanır. Zindana atıldığını gören durup dururken büyük sıkıntı alır. Karanlık bir zindan büyük dert ve beladır. Zindan rüyaları genellikle hapishane rüyaları gibi yorumlanır. Zindana atıldığını gören durup dururken büyük sıkıntı alır. Karanlık bir zindan büyük dert ve beladır.

ZİYAFET : Bu rüyalar daima hayra yorulur. Ziyafet sofrası gören ömrü boyunca para sıkıntısı çekmeyecektir. Bir ziyafet sofrasına oturan, haset ettiği kimselerle aynı düzeye gelir. Ziyafet sofrası hazırlamak büyük bolluktur.

ZİYARET : Rüyada birini ziyaret etmek, mutluluğun habercisidir. Rahatsızlık veren bir ziyaret ise, pek hoşlanmadığınız kişilerle muhatap olmak zorunda kalacağınızın işaretidir. Etrafınızda kötü ve ikiyüzlü insanların sayısı artabilir.

ZÜMRÜT : Zümrüt birkaç şekilde yorumlanır. Bir ziynet eşyasına takılıysa, evlilik anlamına gelir. Aldığı zümrüt' ün çatladığını gören, sevgilisiyle darılacaktır. Dağılması, ayrılıktır. Rüyasında güzel, süslü yüzük, gerdanlık takan kadının çok güzel çocuğu olur. Zümrüt takan kadın eşine daima güvenecektir. Eşi tarafından sevilecek ve aldatılmayacaktır.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst