Açık Öğretim Öğrencilerine Duyuru!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.643
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
1. 2012-2013 eğitim öğretim yılı I. dönemi için kayıt yenileme ücretini ödemiş ancak (çeşitli mazeretleri nedeniyle) kayıt yenilemesini yaptırmamış öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri yapılarak dersleri atanmıştır. Bu durumdaki öğrenciler atanan dersleri, sisteme giriş yaptıktan sonra, "GENEL BİLGİLER" menüsü altında bulunan "Dönem Dersleri" seçeneğini tıklayarak görebilirler(2012/1. Dönem).

2. Sınav sürecine girilmesi (sınav soru kitapçıkları ve cevap kağıtları vb. basılmaya başlanması) dolayısı ile sınav merkezi ve seçilen derslerde değişiklik yapılamamaktadır. Öğrencilerimiz sınava. seçtiği sınav merkezinde ve seçtiği derslerden girmek zorundadır. Bu sorumluluk öğrenciye ait olduğundan dolayı değişiklik teklifinde bulunmayınız.

3. Kayıt yenileme işlemini yaptığı halde ders seçmemiş öğrencilerimizin dersleri atanmıştır. Atanan derslerde değişiklik yapılamaz (öğrencilerimiz 23 Kasım 2012 tarihine kadar derslerini seçmek zorundaydı).

4. Zorunlu nedenler dolayısı ile (askerlik, zorunlu ikamet değişikliği, ceza evinden terhis olma vb.) sınava bir başka merkezde girmek zorunda olan öğrenciler için yedek salon uygulaması için başvuru, sınavın hemen öncesinde (16,17,18 Ocak 2013) gerçekleşecektir. Bununla ilgili ayrıntılı açıklama sınav tarihi yaklaştığında tekrar yapılacaktır. Gereksiz başvuru yapılmaması önemle rica olunur.

5. Yeni kayıt olan ya da kayıt yenileme işlemini yapan öğrencilerden kimlik ve bandrole ihtiyaç duyanlar irtibat bürolarından alabilirler.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst