Açık öğretim Facebook ve Twitter'da!

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
1379666683894.jpg


Açık öğretim Facebook ve Twitter'da!

Sınavsız ikinci üniversite diplomanızı alın!

Sosyal medyanın etkin olarak kullanıldığı günümüzde özel sektörün yanı sıra artık kamu kurumları da sosyal medya ağlarını etkin bir biçimde kullanmaya başladı. İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) Dekanı Prof. Dr. Alper Cihan sosyal medya üzerinden öğrencilerin sorunlarını dinleyip yine sosyal medya aracılığı ile çözüm bulacaklarını bildirdi.

Öğretim üyesi - öğrenci arasında kurulacak sosyal medya iletişiminin amacını "açık ve uzaktan öğretim öğrenci ve öğrenci adayları ile yakın iletişimde bulunmak" şeklinde özetleyen İstanbul Üniversitesi AUZEF Dekanı Prof. Dr. Cihan "fakülte olarak geniş bir öğrenci kitlemiz var. Ülkemizin her bölgesinden farklı yaş gruplarında olan bu öğrencilerimize sosyal medyanın sunduğu imk'nları kullanarak daha etkin bir hizmet sunmak istiyoruz" dedi.

TÜRKİYE AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİMDE SIÇRAMA YAPTI: SINAVSIZ İKİNCİ DİPLOMANIZI ALIN!

Türkiye'de açık ve uzaktan eğitimde de son zamanlarda birçok atılım gerçekleştiriliyor. YÖK tarafından kabul edilen programlar birbiri ardına açılıyor. İstanbul Üniversitesi açık öğretimin öncüsü olan Anadolu Üniversitesi'ne göre uzaktan eğitim ve açık öğretime geç başlamış olsa da bugün Türkiye'nin en önde giden birkaç üniversitesinden biri konumunda bulunuyor. Lisans tamamlama, Lisans ve Yüksek Lisans programlarını içinde barındıran İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi ayrıca sınavsız ikinci diploma olanağı da sunuyor.

Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi (AUZEF) dekanı Prof. Dr. Alper Cihan, 19 Eylül Perşembe günü Twitter ve Facebook'a girerek uygulamayı başlattı. Uygulama önümüzdeki dönemlerde de devam edecek.

Sabah

 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst