Abidin Özşahin-Duy Beni

Tılsım

Daimi Üye
Katılım
10 Şubat 2013
Mesajlar
8.231
Tepki
6.213
Puan
113
Konum
♥ Dünya ♥
resim

resim


Yıllar önce Pop Star yarışmasında kazandığı başarıyla dikkatleri üzerine çeken Abidin Özşahin, uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni albümünü tamamladı. "Duy Beni" isimli albümünde önemli müzisyenlerle birlikte çalışan Abidin Özşahin, sevenleriyle buluşmak için gün sayıyor...

Yeteneği ve yakışıklılığıyla hafızalardan silinmeyen bir isim olan Abidin Özşahin, yeni albümü "Duy Beni" için Çağlar Türkmen, İskender Paydaş, Metin Türkcan, Tuna Velibaşoğlu, İ. Okan Özen ve Serter Karadeniz gibi Türkiye'nin en başarılı müzisyenlerinden oluşan dev bir kadroyla bir araya geldi. Tüm şarkıların söz ve müziğinin Abidin Özşahin'e ait olduğu albümde toplam 9 şarkı bulunuyor.

Geçmişte yaşadığı yarışma birinciliği dolayısıyla bir anda fenomen haline gelen Abidin Özşahin, birincilik sonrasında "ben hızlı ve kolay elde edilen şöhreti değil, kalıcılığı esas alarak müzik yapmayı kendime daha çok yakıştırıyorum demiş ve müzik çalışmalarına ağırlık vermişti.

Şarkılarıyla yeniden fırtınalar estirecek Abidin Özşahin'in Seyhan Müzik etiketiyle çıkan "Duy Beni" albümü tüm müzik marketlerde satışa sunuldu.
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.515
Puan
113
Konum
İstanbul
Popstar'dan aklımda sadece Barış kaldı en iyi ses oydu Abidini sevmemiştim :hihh:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst