_MySteRy_'den Fıkralar

_MySteRy_

Aktif Üye
Tepki
102
___ Mail ___

Adamın biri yeni ulaştığı otele kaydını yaptırır. odasına girdiğinde masada bir bilgisayar görür ve karısına e-mail atmaya karar verir. fakat yazdığı mesajı farkında olmadan başka bir adrese gönderir...tam bu sırada farklı bir yerde kadın, kocasının cenaze töreninden yeni dönmüştür ve bilgisayardaki maili görür, arkadaşlarından geldiğini düşündüğü maili okuyunca olduğu yere yığılıp kalır.... odaya giren annesi yerde yatan kızını ve ekrandaki mesajı görür...

Kime : Sevgili Karıma
Konu : Yeni Ulaştım
Tarih : 07.08.08

Benden haber aldığına şaşıracağına eminim. burada bilgisayar var ve sevdiklerimize e-mail gönderebiliyoruz. buraya yeni ulaştım ve kaydımı yaptırdım. her şey yarın senin buraya geleceğini düşünülerek hazırlanmış. seninle buluşmayı dört gözle bekliyorum. umarım benim gibi sorunsuz bir yolculuk geçirirsin.

NOT: burası çok sıcak :D:D:D:D:D

OP
_MySteRy_

_MySteRy_

Aktif Üye
Tepki
102
Sekiz yaşındaki erkek çocuğu elinde raket, gözünü pencere camına konmuş çiftleşmekte olan sineklere dikmiş ve sonra da:
- 'Anneee!!' diye çağırmış... 'Sineklerin erkeği olur mu?' Anne bu masum sorudan kuşkulanmadığı için
- 'Olur yavrum...' cevabını verince, oğlan sorusunu ikilemiş:
- 'Peki sineğin dişisi olur mu?' Kadın o zaman soruların içinden çıkılmaz bir yere gideceğini sezip yan çizmiş ve:
- 'Olmaz evladım...' demiş. Çocuk aradığı cevapları alınca elindeki raketi hırsla sineklerin üzerine yapıştırmış:
- İbneler! :cokkomik::cokkomik:

OP
_MySteRy_

_MySteRy_

Aktif Üye
Tepki
102
"Alo, efendim?"
"Pardon galiba yanlış numarayı çevirdim."
"Dikkat etsene geri zekâlı."
"Geri zekâlı sensin, üstüne bir de bit beyinlisin."
"Ne sen kiminle konuştuğunu biliyor musun???"
"Hayır."
"Ben İstanbul emniyet müdürüyüm."
(biraz sessizlikten sonra)
"Sen kiminle konuştuğunu biliyor musun?"
"Hayır."
"Ohhh çok şükür!"

:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

OP
_MySteRy_

_MySteRy_

Aktif Üye
Tepki
102
Üç sarışın, detektif olmak üzere polis teşkilatına müracaat etmişler. Yapılması icap eden bir sürü imtihandan birini idare etmek işi Komiser Kâzıma düşmüş. Komiser Kâzım birinci kıza beş saniye müddetle bir dosyadan çıkarttığı bir resmi göstermiş ve;
- Söyle kızım bu bir suçlunun resmi, bu adamın bariz ne özelliği var? Bunu ileride nasıl tanırsın?. Kız şöyle bir durmuş ve;
- Çok kolay adam tek gözlü. Komiser Kâzım resme bakmış ve;
- Kızım bu resim profilden, yani yandan çekilmiş, tabii tek göz göreceksin. Aynı resmi ikinci kıza gösterip aynı suali sormuş ve;
- Bana bak diye ilave etmiş, Doğru dürüst bir cevap ver. İkinci kız;
- Bu adamı tanımak çok kolay çünkü adamın tek kulağı var. Komiser Kâzım "kızım" diye bağırmış.
- Bu resim profilden dedik ya adamın suratının öbür yanını göremiyoruz, Onun için kaç gözü, kaç kulağı olduğunu bilemeyiz. Kâzım üçüncü kıza;
- Kızım lütfen akıllı bir cevap vermeye çalış, beni çıldırtma bu adamın bariz özelliği nedir, bu adamı ileride nasıl tanırsın? diye sormuş. Kız;
- Bu adam lens takıyor diye cevap vermiş. Komiser Kâzım şaşkın şaşkın resme bakmış, ama adamın lens takıp takmadığını bir türlü anlayamamış. Merak etmiş, adamın dosyasını açıp okumuş, dosyadaki bilğiye göre hakikaten adam lens takıyormuş. Komiser Kâzım üçüncü kıza hayranlık içinde;
- Aferin be kızım doğru bilmişsin, şimdi söyle bakalım bu adamın lens taktığını resimden nasıl anlayabildin?. Kız;
- Çok kolay tek gözlü, tek kulaklı bir adamın gözlük takacak hali yok ya...

OP
_MySteRy_

_MySteRy_

Aktif Üye
Tepki
102
Karısı vefat eden adamı, cenaze işleriyle ilgilenen kişi arar ve sorar:
-"Başınız sağolsun efendim. Vefat eden eşinizin gömülmesini mi, mumyalanmasını mı, yakılmasını ve küllerinin denize atılmasını mı tercih edersiniz?"
Adam cevaplar:
-"Lütfen üçünü de yapın, garanti olsun..." :dislek::dislek::D

OP
_MySteRy_

_MySteRy_

Aktif Üye
Tepki
102
Adamin birinin evi yaniyomus. Adam içeri girip karisini çikarmis sonra kizini, oglunu, kedisini ve kusunu çikarmis. Daha sonra bir kaç kere daha eve girip çikmis. Komsular ;

-"Herkesi çikarttin, hala niye eve giriyosun?"

Adam:

-"Içerde kaynanam var, arada bir girip çeviriyorum."

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar