90 dakikalık dizi devri kapanıyor!

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
604264_detay.jpg

90 dakikalık dizi devri kapanıyor!

Başbakan talimat verdi, yeni sezonda diziler 48-60 dakika olacak

Başbakan Tayyip Erdoğan’ın "Dizi süreleri Avrupa standartlarına çekilsin" talimatıyla yeni sezonda diziler 48-60 dakika olacak. Oyuncular Meslek Birliği BİR-OY Başkanı Atilla Engin, sektör çalışanları adına Kültür, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Maliye bakanlıkları ve RTÜK temsilcileriyle bir araya geldi.

Engin, görüşmede Başbakan Tayyip Erdoğan’ın 90 dakika olan dizi sürelerinin Avrupa standartlarına çekilmesi için talimat verdiğini öğrendiklerini açıkladı.

48-60 DAKİKA
Engin "2011-2012 dizi sezonunda 90 dakikalık diziler olmayacak. Bu durum RTÜK’ün yürüteceği bir yönetmelik kapsamında düzeltilecek. Diziler 48-60 dakika olacak" dedi.

Engin, meslek birlikleri üzerinden sektör çalışanlarının tamamının sigortalanacağını da söyledi. Dizilerin yayını esnasında ekrana giren reklamlar da toplantıda tartışıldı.

Habertürk

ilk_nur

Daimi Üye
Tepki
37.065
ya zaten 60 dk olsa ne olacak bi saat özet 1 saat reklam 1 saat dizi al sana tv başında 3 saat.....nefret ediyorum eskiden bu kadar reklam girmiyodu ya uzattıkça uzatıyolar reklam arası dizi izliyoruz...bi hafta izlesek bi hafta izlemesk oluyo özet die tüm diziyi gösteriyolar:ilknur:

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.382
Ben bitmesine 1sn kala reklam giriyorlar ya ona sinir oluyorum uyandım artık son reklam girince kapatıyorum aynı yerde bitiyor zaten...

Arina

Daimi Üye
Tepki
50.487
ya zaten 60 dk olsa ne olacak bi saat özet 1 saat reklam 1 saat dizi al sana tv başında 3 saat.....nefret ediyorum eskiden bu kadar reklam girmiyodu ya uzattıkça uzatıyolar reklam arası dizi izliyoruz...bi hafta izlesek bi hafta izlemesk oluyo özet die tüm diziyi gösteriyolar:ilknur:

ben öyle takip ediyorum zaten :cokkomik::cokkomik:

Ben bitmesine 1sn kala reklam giriyorlar ya ona sinir oluyorum uyandım artık son reklam girince kapatıyorum aynı yerde bitiyor zaten...

Ben eskiden beklerdim birşey olacak diye, artık beklemiyorum. Zaten dizileri de izlemiyorum öyle verimli şekilde. Zaten muhakkak bir sonraki hafta özette kaçırdığım yeri görüyorum :cokkomik::cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar