81 yaşındaki milyarder 24 yaşındaki modelle evlendi

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.313
81 yaşındaki milyarder 24 yaşındaki modelle evlendi

fft18_mf5836891.Jpeg

Dünya bu evliliği konuşuyor

İşadamı Lunger, Playboy modeli Cathy Schmitz ile dünyaevine girdi

fft18_mf5836887.Jpeg

Aralarında tam 57 yaş var

Avusturya’nın başkenti Viyana’da 81 yaşındaki milyarder Richard Lugner, beşinci evliliğini bir süredir birlikte olduğu 24 yaşındaki nişanlısı Playboy modeli Cathy Schmitz ile yaptı.

fft18_mf5836890.Jpeg

Avusturya’nın en büyük inşaat şirketi ve alışveriş merkezinin sahibi olan Lugner, Şubat 2014’den beri nişanlı olduğu Schmitz ile Schönbrunn Sarayı’nda düzenlenen törenle evlendi.

Çok sayıda davetlinin katıldığı törende konuşan Lugner, beşinci evliliğini yaptığını belirterek "Umut ediyorum bu sefer doğru şeyler olur" dedi.

Lugner, ilişkisi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Büyük yaş farkı dışında her şeyimiz uyuyor. Tabii ki yalnız kaldığım zaman daha az tartışıyorum fakat bir adamın partnere ihtiyacı var" diye konuştu.

Kim Kardashian, Pamela Anderson ve Paris Hilton gibi ünlü isimleri Viyana Opera’sına davet eden isim olarak bilinen Lugner’in yeni eşi Schmitz playboy modeli olarak tanınıyor.

OP
nk83

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.313
Yorum yapsam mı acaba tereddütte kaldım :gulsemmi:

naz79

Daimi Üye
Tepki
2.225
Yorum yapsam mı acaba tereddütte kaldım :gulsemmi:

bu konu hakkında yorum yapmakda gerekmiyor zaten herşey ortada :nazo::nazo: ah şu para varya dedeyi bile koca yapıyor :nazo::nazo::nazo::nazo::nazo::nazo:parası olmasaydı bu kız bununla evlenirmiydi acaba:ko:ko:ko:ko:nazo:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar