6in1 Biothermal Multi Yağ Yakıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Es_se

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
25.367
Tepki
22.495
Puan
113
Yaş
40
Konum
istanbul
6in1 Biothermal Multi Yağ Yakıcı



Tümdengelim Yöntemi Ve Biothermal Teknolojisinin Doğuşu

Vücudun terlemesi için ısı üretmesi, ısı üretmesi için vücudun zor günlerde kullanmak üzere sakladığı yağları yakması gerekir. 6in1 Biothermal Multi Yağ Yakıcı, vücudun terlemesini ve dolayısıyla yukarıdaki döngüyü sağlamasıyla doğal yağ yakma sürecini tetikleyen, konunun uzmanı bilim adamlarının çok kısa sürede tüm ilgisini üzerine çekmeyi başarmış en yeni ve en etkili bölgesel zayıflama teknolojisidir.

Not : Ürünümüzü kullanmaya başlayan sanatçı Hazal, şimdiden 3-4 kilo vermiş durumda.

6 Etkili Profesyonel Yağ Yakıcı Zayıflama Kapsülü

1 - Doğal yağ yakımını tetikleyen terletmeye dayalı BioThermal etki (Atkuyruğu bitkisi, Mate, L-Carnitine, Böğürtlen ve Ihlamur)

2 - Yağ parçalanmasını sağlama etkisi (Slymarin etken maddeli Meryemana Dikeni ve Ciarin etken maddeli Enginar Extresi)

3 - Selüliti azaltma etkisi (Yukarıdaki bitkiler hariç extradan Gotu kola ile selülit giderici etki)

4 - İştah kesici / azaltıcı Etki : Serotin yani mutluluk hormonu seviyesini artırarak iştah merkezini rahatlatan aynı zamanda zihin berraklığı veren etki (serotoninin bir önceki formu olan 5-HTP arttırıcı b6+b9+c+Magnezyum desteği)

5 - Yeni yağ oluşumunu engelleyen etki (Dikenli incir)

6 - Kilo verme sürecinin yavaşlamasını engelleyici etki

Vücuttaki Yağlardan Kurtulmanın 3 Yolu Vardır

Yağ Yakımı

6in1 kullanımı sonrası deri altı yağ katmanında birikmiş olan yağ asiti parçalanarak serbest yağ asitlerine dönüşüp kan plazmasına geçer,
İkisi dışında hemen hemen hiçbir bitkinin yağ yıkımını sağlayıcı bir etkisi yoktur. Bu bitkiler, 6in1’e eşsiz yağ parçalama özelliğini veren karaciğer dostu Meryemana Dikeni (Milk Thistle) ve Enginar’dır. Safrakesesinin salgıladığı madde gibi parçalayıcı ve karaciğerle direkt bağlantısı olan silymarin maddesi yağ yıkımında ve parçalanmasında çok etkilidir. O da sadece devedikeni türlerinden Meryem ana dikeninde (Milk Thistle) bulunur.

Enginar içindeki Ciarin de aynı etkilere sahiptir. Kandaki yağı parçalar, bu da kolesterolün düşmesine yol açar. Ayrıca, karaciğerin yağlanmasını önler ve safrakesesini iyileştirir. 6in1 yüksek oranda Milk Thistle ve Enginar extresi içermektedir.

Yağ Yakımı

Serbest yağ asitleri kaslara taşınır ve burada yanarak gerekli olan enerjiye dönüşür.

(6in1, içeriğinde bulunan Equisetum arvense(atkuyruğu bitkisi), Böğürtlen, Ihlamur, Mate ve Mürver gibi terleme sağlayıcı bitkilerle yağ yakımı sürecini tetikleyerek vücudu yağ yakmak zorunda bırakır. (Biothermal Etki)

6in1 içeriğidenki bir diğer etkin madde olan L-Carnitine’in dokulardaki seviyesinin artması ile birlikte daha fazla yağ yakıldığına dair bilimsel kanıtlar mevcuttur . L-Carnitine yağın yakılmak üzere “mitokondri” denilen fabrika benzeri yapıya atılmasını sağlar ve yağlar bu fabrika benzeri yapıda yakılırlar. Eğer vücudumuzda yeterince L-Carnitine yoksa, ne kadar düzgün bir diyet yapılırsa yapılsın ya da ne kadar düzenli bir egzersiz yürütülürse yürütülsün yeterli miktarda yağ yakımı mümkün olmayacaktır. L-Carnitine’in kilo kaybına destek olması ve enerji seviyelerini arttırmasının nedeni de bu işlemdeki aktif rolüdür

Yeni Yağ Dokusunun Oluşmasını Engelleme

Yediğimiz yiyeceklerden aldığımız yağlar, kanın içinde yağ dokusuna düşük yoğunluklu lipoproteinler (LDL - Low Density Lipoproteins) ve çok düşük yoğunluklu lipoproteinler (VLDL - Very Low Density Lipoproteins) aracılığıyla taşınır ve LDL ve VLDL "alıcıları" sayesinde yağ hücrelerine entegre edilir.

6in1 de bulunan Dikenli incirin içersinde bulunan aktif maddeler, LDL ve VLDL alıcılarının sayısını düşürerek lipoproteinlerin yağ hücrelerine entegrasyonunu azaltır. Ayrıca alınan yağların çok büyük bir kısmının mideden direkt olarak bağırsaklara gönderilmesini sağlar.

Dikenli incirin, yağ miktarını %35 azalttığı görülmüştür

İçeriği

At kuyruğu, Böğürtlen, Ihlamur, Mate Yaprağı, Meryemana Dikeni (Milk Thistle), L-Carnitine, Dikenli incir, Enginar Ektresi, Gotu Kola,

Kullanım Şekli

Sabah akşam aç karna 1 er kapsül alınarak başlanılır. 3. günden itibaren sabah, öğle ve akşam olmak üzere günde 3 adet ve istenirse daha sonra sabah 2 akşam 2 kapsül alınarak kullanılmaya devam edilebilir.

6in1 Ürününü Kimler Kullanamaz?

Hamile ve emziren anneler, kalp damar, tiroit ve mide, diyabet rahatsızlığı olanlar kullanamaz. Herhangi bir sağlık sorunu olanların bir sağlık uzmanına danışarak kullanmaları önerilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst