6 Ekim 2014 Pazartesi Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kristen Stewart

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
47.857
Tepki
49.341
Puan
113
Yaş
39
Konum
Çıkmaz Sokak
burclar_153185600.jpg


Koç burçları ve yükseleni Koç olanlar: (21 Mart - 19 Nisan): Günün ilk saatlerini eşinize veya partnerinize ayırmanız yararlı olacak. Onun isteklerine yönelmeniz gerekebilir. Öğleden sonra ise daha derin düşünmeniz gereken konular ortaya çıkacak. Özellikle maddi konularda hızlı hareket etmelisiniz. Kredi, borç, alacak, vergi gibi hisseli paralarda kontrollü olmanız yararlı olacak.

Boğa burçları ve yükseleni Boğa olanlar: (20 Nisan - 20 Mayıs): Öğle saatlerine kadar hızlı hareket etmeli, tüm işlerinizi halletmeye çalışmalısınız. Başkaları için çalışmak durumunda da kalabilirsiniz. Ancak öğleden sonra daha rahat olacaksınız. Ancak bu kez de tek başınıza hareket etmemenizi tavsiye ederim. Eşinizle veya partnerinizle ilgilenmeniz yerinde olacak. Birlikte hareket etmek, aradığınız huzuru sağlayacak.

İkizler burçları ve yükseleni İkizler olanlar: (21 Mayıs - 20 Haziran): Günün ilk kısmını kendinize ayırabilirsiniz. Sanat, spor gibi kişisel konulara yönelebilirsiniz. Fırsatları iyi değerlendirmenizi öneririm. Zira öğleden sonra yoğun bir gündem sizi bekliyor. Birçok işi bir arada yapmanız gerekebilir. Bu kadar işin altından kalkmak için destek almaya özen göstermelisiniz.

Yengeç burçları ve yükseleni Yengeç olanlar: (21 Haziran - 22 Temmuz): Evde yapmanız gereken işler varsa sabah saatlerinde halletmeniz yerinde olacak. Aile büyüklerinizle ilgilenmeyi de unutmamanızı tavsiye ederim. Öğleden sonrasını ise kendinize ayırabilirsiniz. Güzel bir film seyredebilir, spor yapabilir ya da hobilerinize yönelebilirsiniz. Çocuklarınız varsa onlarla ilgilenmek için de fırsatınız olabilir.

Aslan burçları ve yükseleni Aslan olanlar: (23 Temmuz - 22 Ağustos): Sabahtan yapmanız gereken ziyaretleri halletmeniz yerinde olacak. Birileriyle konuşmak ve fikir alışverişinde bulunmak için uygun şartlar oluşabilir. Ancak öğleden sonrasını ailenize saklamanızı tavsiye ederim. Evinizi toparlamak ve düzenlemek için adım atmanız yerinde olur. Böylece ev ve iş arasındaki dengeyi sağlayabilirsiniz.

Başak burçları ve yükseleni Başak olanlar: (23 Ağustos - 22 Eylül): Günün ilk saatlerinde parasal işleri halletmeniz yerinde olacak. İyi bir bütçe yapmanız sizin için çok fayda sağlar, söylemeliyim. Ancak alışveriş yapmak için acele etmemelisiniz. Öğleden sonra yapacağınız alışverişler çok daha karlı olacak. Fazla çeşit ve alternatiflerle karşılaşabilirsiniz. Çevrenize daha dikkatli bakmaya çalışın.

Terazi burçları ve yükseleni Terazi olanlar: (23 Eylül - 22 Ekim): Bugün sabahı kendinize ayırmanızı tavsiye ederim. Kılık kıyafet düzenleme ya da kişisel bakım için şans sizden yana olacak. Öğleden sonra ise maddi konular gündeme gelecek. Harcamalarınızı kontrol etmeniz ve bütçenizi düzenlemeniz faydalı olur. Alışveriş yapmanız gerekirse, hesaplı olmaya çalışın.

Akrep burçları ve yükseleni Akrep olanlar: (23 Ekim - 21 Kasım): Günün ilk kısmında sabırlı olmalısınız. Ters giden şeyleri boş yere düzeltmeye çalışmayın. Olayları akışına bırakırsanız enerjinizi boşa harcamazsınız. Öğleden sonra rahatlayacaksınız. Kendinizi daha rahat ortaya koyacak, yeteneklerinizi göstermekte zorlanmayacaksınız.

Yay burçları ve yükseleni Yay olanlar: (22 Kasım - 20 Aralık): Sabah saatlerini kalabalık yerlerde geçirebilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir araya gelebilir, ortak hedefleriniz için bağlantı kurabilirsiniz. Ancak öğleden sonra şartlar değişecek. Ters giden olaylara karşı daha sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Geçmiş konular gündeme gelir de canınızı sıkarsa, sabırlı olmalısınız.

Oğlak burçları ve yükseleni Oğlak olanlar: (21 Aralık - 19 Ocak): Günün ilk saatlerinden itibaren zirvede olacaksınız. Önemli kişilerle bir araya gelebilir, kendinizi gösterebilir, saygınlığınızı artırabilirsiniz. Ancak öğleden sonra şartlar değişecek. Herkes için hareket etmeniz gerekecek. Arkadaşlarınız, dostlarınız adına da düşünmelisiniz. Ekip ruhunu yakalayacaksınız.

Kova burçları ve yükseleni Kova olanlar: (20 Ocak - 18 Şubat): Günün ilk saatlerinden itibaren kendinizi geliştirmeye özen göstermelisiniz. Yurt dışı, yabancılar, basın, yayın ya da medyayla ilgilenebilirsiniz. Yeni öğrendiğiniz bir düşüncenin ya da aldığınız bilginin işinize yaraması mümkün. Zira öğleden sonra değişen şartlar sizi zirveye taşıyacak. Hazırlık yapmanızı öneririm.

Balık burçları ve yükseleni Balık olanlar: (19 Şubat - 20 Mart): Sabah saatlerinde ortak hesapların üstünde durmak, eşinizle birlikte bütçe yapmak için uygun olacak. Borç, alacak, kredi dengesini kurmanız sayesinde rahatlayacaksınız. Öğleden sonra güne daha iyimser devam edeceksiniz. Kendinizi geliştirmeye çalışmanızı tavsiye ederim. Alacağınız bir dergi ya da katılacağınız eğitim sizi geliştirecek.

Kaynak:Avrupagazete.com
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst