5 Mayıs Günlük Burç Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
KOÇ
Gökyüzü oldukça keyifli bir günü müjdeliyor sizlere. Güne huzurla uyanır, gün içinde ilişkilerinizde uyumun getirdiği huzur ve memnuniyeti deneyimlersiniz. Bugün işinizle ilgili beklediğiniz bir haberi alabilir ve planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz ama engellendiğiniz her konuda şans sizden yana. Sabrınızın ve dürüstlüğünüz karşılığını ilahi bir şekilde almaya başlıyorsunuz. Hızlı ve güvenli bir başarı süreci sizleri karşılıyor. Sağlığınızla ilgili hassasiyet devam ediyor. Dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, uzun zamandır görüşemediğiniz bir arkadaşınızdan sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle keyifli paylaşımlarla birbirine olan aşk ve güveninizi tazeleyeceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Kendi yaşamımı yüksek irademle, sezgimle, bilgimle, tecrübelerimle idare edebiliyor olmanın gücü ile cesur kararlar alıyor uyguluyorum. Gereksiz her şeyi yaşamımdan kolaylıkla uzaklaştırarak yaşam şartlarımı güzelleştiren bolluğu, bereketi, aşkı kendime çekiyorum.

Günün Rengi: Çivit mavisi

Günün Kristali: Topaz
BOĞA
Gökyüzü bugün, iş hayatınızda uzun zamandır beklediğiniz fakat bir türlü gerçekleşmeyen engellerle karşılaştığınız konularda yaşanacak olumlu gelişmelerle hem şaşıracak hem de çevrenizdeki insanları şaşırtacaksınız. Sizi çekemeyen, kıskanç, başarınıza tahammülsüz kişilerin iş hayatınızdaki kısır döngüden duydukları memnuniyetin son bulması ile yaşanacak bir şaşkınlık. Şimdi yüzünüze gülen şansı elinizi çabuk tutarak değerlendirmelisiniz. Maddi ve manevi güzellikler sizi karşılamakta. Bu şans yıllardır verdiğiniz emeğin inancın mükafatıdır size. Özel yaşamınızda ise, eşinizin tutumu önem kazanmakta, ilişkinizin gidişatını buna göre belirleyeceksiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumu, yeteneklerimi, duygularımı özgür bırakıyorum. Yüreğimi acılaınrdan, hüznünden ve karanlıklarından sevgiyle arındırıyorum. Emeklerim şansa,, şansım bol para ve berekete dönüşüyor.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Kalsedon
İKİZLER
Gökyüzü bugün, özgürlük duygunuzun yükselerek olumlu etkileri olacağına işaret etmekte. Bu özgürlük, var olan şartlarınızı iyileştirerek çalışma ortamınızda daha iyi imkanlar sağlayabilmeniz için mücadele gücünüzü harekete geçirecek. Sorumluluğunu aldığınız projeleri daha verimli bir şekilde sonuca ulaştırabilmek için kararlar alacaksınız. Ailevi ilişkilerinizde bir takım kararsızlıklar kendinizi olduğunuz gibi ifade etmekte zorlanmanıza neden olabilir. Bugünün şifresi ne olursa olsun sakinliğinizi korumak ve olayları daha da işin içinden çıkılmaz bir hale getirmemeye çalışmak olmalıdır.

Günün Olumlaması: Negatif ruhların olumsuz enerjilerine karşı, en kuvvetli korumam inançlarımdan aldığım güçle korunuyor ve hiç kimsenin ruhsal enerjimi bozmasına izin vermiyorum.

Günün Rengi: Koyu gri

Günün Kristali: Akik
YENGEÇ
Gökyüzü yoğun ve stresli bir iş gününe işaret ediyor. Bugün kendinizi baskı altında hissedebilir, başkalarının yapması gerekenleri de üstlenmek zorunda kalabilirsiniz. Bu durum sinirlerinizi bir hayli gerse de sakin kalmayı başarmalı ve ikili tartışmalar içine girmekten kaçınmalısınız. Özel yaşamınızda ise, duygusal konularda önemli kararlar almamalısınız, anlık öfke ya da tam sevginizin bir anda yükselmesiyle yaşamınızın uzun bir süresi ciddi problemlerle karşı karşıya kalacağınız geri dönüşü güç kararlar söz konusu olabilir. Kalbinizi duygularınıza teslim etmemeniz gereken bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Biliyorum ki gecem günle aydınlandığında yeni heyecanlar sarar yaşamımı. Olumsuzluk giysimi karanlık gece ile ardımda bırakarak aydınlığın verdiği beyazlıklarla arınırım.

Günün Rengi: Mor

Günün Kristali: Dumanlı kuvars
ASLAN
Gökyüzü bugün girişimci ruhunuzu harekete geçiriyor. Ertelediğiniz, zaman bulamadığınız için ortaya koyamadığınız projelerinizi gündeme getirmenizi sağlıyor. Bugün düşünceleriniz oldukça net ve keskindir. Çevrenizde bulunan insanları fikirleriniz ve azminizle büyüleyeceksiniz adeta. Bu olumlu gelişmeler maddi olarak size fazlasıyla geri dönecek ve sizleri hayallerinize bir adım daha yaklaştıracak. Özel yaşamınızda ise, birlikte olduğunuz insanın size olan yaklaşımından şüphe etmeniz yersiz. Durduk yere huzurunuzu kaçıracak tavırlar içine girmemelisiniz.

Günün Olumlaması: Dipsiz kuyuların karanlığına esir olmuş ruhların, negatif enerjilerinin tesirinden kurtulmuş olmanın özgürlüğü ve huzurundayım. Yeni kararlar alıyor, sahip olduğum yüksek inançlarımla uygulamaya geçiyorum. Büyük hedeflerime sevgiyle bağlı kalarak azimle çalışmayı seçiyorum.

Günün Rengi: Nefti yeşil

Günün Kristali: Labradorit
BAŞAK
Gökyüzü bugün öfkenizden kaynaklanabilecek sorunlara işaret ediyor. Özellikle iş yerinizde pire için yorgan yakmaya kalkmayın. Sizin gibi doğru sözcüklerle kendini ifade eden insanlar öfkesinin esiri olmamalı. Kısa süreli de olsa bulunduğunuz ortamdan uzaklaşın ve sakinleşmeye çalışın. Bugün yaşanacak yoğun telefon trafiğinde olabilecek aksaklıkları ve yanlış anlaşılmaları hoş görü ile karşılayın. Özel yaşamınızda ise, ani bir kararla ayrılık kararı aldığınız insanla bir araya gelebilir, yaşananları sakinlikle değerlendirerek ilişkinize bir şans daha verebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde saklı kalan küçük çocuğun, o güzel ve hiç bitmeyen enerjisini bulup, yaşamıma şans ışık yoldaş olması için saklı yerinden çıkarıyor kendime rehber ediyorum. Bu sayede daha olumlu düşünüyor, paylaşıyor ve üreterek yaşamımı zenginleştiriyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Kırmızı mercan
TERAZİ
Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu. Basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz, bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız, fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanla birlikte yeni kararlar alabilir, bir uygulamanın içinde birlikte yer almayı tercih edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sabır, sevgi, saygı. Bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyorum. İşime, sevdiklerime ve kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım, dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.

Günün Rengi: Mor Günün

Kristali: Lapis Lazuli
AKREP
Gökyüzü bir yandan kabınıza sığmayan bir enerji ile ruhunuzu coştururken diğer yandan cesaretinizi ortaya koymanız gereken konularda ağırlaşmanıza sebep oluyor. Yüksek enerjiniz engelleri aşmanıza fazlasıyla yardımcı olacak kadar güçlü. İsteklerinizi gerçekleştirmek için ısrarcı olun, zekanızı ve iletişim gücünüzü ortaya koyun. Kelimelere takılıp kalmadan hedefinize doğru yürümeyi seçin. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanın davranışlarından rahatsızlık duyabilirsiniz. Her zaman yaptığı davranışlar bugün size itici gelebilir. Ani tepkiler vererek ilişkinizi çıkmaza sokmak istemezsiniz değil mi? Ufak tefek aksilikleri büyütmemeye özen gösterin, yapıcı ve iş bitiren tavırlarınızla dengeyi siz sağlayın bugün.

Günün Olumlaması: Sorumluluklarıma sahip çıkıyor, tüm çevreme de kendi sorumluluklarının idrakine varmaları için yardımcı oluyorum. Taşımaktan yorgun düştüğüm ağırlıkları eşit parçalarla taşıması gerekenlere aktarıyorum. Böylelikle daha hür, daha dinç ve daha sağlıklı oluyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Siyah inci
YAY
Gökyüzü, başarıya odaklanmış ruh halinizle bugün karşılaştığınız hemen her konunun ve yapmanız gerekenlerin altından başarı ile kalkacağınıza işaret etmekte. Ruhsal enerjinizin yansımasının olumlu etkileri insan ilişkilerinizde oldukça dikkat çekecek. Mert ve doğru tavırlarınız çalışma arkadaşlarınızdan bazılarını rahatsız etse de siz yolunuza devam edin. Bugün maddi konularda gecikmeler söz konusu olabilir ve ödemeler planladığınız şekilde gerçekleşmeyebilir. Özel hayatında beraberliği olmayan Yay’lar, hayır cevabı almaktan korkarak duygularını etkilendiğiniz insana ifade etmekten kaçınmamalısınız.

Günün Olumlaması: Evrenin muhteşem müziğinin ruhuma verdiği kuvvet, şimdi yaşamımın üzerindeki tüm grileri kaldırıyor ve beyazın tüm saflığının farkına varmamı sağlıyor. Göremediğim güzellikleri görüyor ve duymam gereken iç sesimi tüm netliğiyle duyuyor ve bana verdiği mesajları en güzel haliyle bütünün hayrına değerlendiriyor, uyguluyorum.

Günün Rengi: Lacivert

Günün Kristali: Mavi akik
OĞLAK
Bugün özellikle sabah saatlerinde kendinizi oldukça huzursuz ve yapmanız gerekenlerin önceliğini belirlemekte zorlanan bir halde hissedebilirsiniz. Günün enerjilerini doğru değerlendirmek adına kendinize kısa da olsa zaman ayırın ve zihninizi boşaltacak konularla ilgilenin. Öğleden sonra kendinizi daha iyi hissedecek ve işinize gereken dikkati verebileceksiniz. Bugün maddi konularda sürpriz bir gelişme ile sevinebilirsiniz. Çalışma arkadaşlarınızla uyum içinde hareket etmeye çalışın fakat üstün yönlerinizi göstermekten, sorumluluklarınızın ne kadar bilincinde olduğunuzu yansıtmaktan da geri kalmayın. Yönlendirici olabileceğiniz bu süreci akıl ve disiplinle devam ettirmeniz gerektiğini aklınızdan çıkarmayın. Duygusal hayatınızdaki olumlu gelişmeler enerjinizi yükseltecek.

Günün Olumlaması: Ben bugün yaşamın bana sunduğu tüm güzellikleri görmeye niyet ediyorum. Aldığım nefes, sağlıkla uyandığım her gün için şükürler olsun. Yaptığım işi seviyorum, ruhumdan gelen güzel enerji tüm yaşamsal alanlarıma sevgiyle yansıyor ve gerçek mutluluğu yaşıyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Lapis Lazuli
KOVA
Ortak iş yaptığınız kişilerle ortak noktalarda bulaşamadığınız takdirde, birlikte yola devam etmek yerine yola kendi başınıza devam etme kararı almanız sizler için çok daha olumlu sonuçları beraberinde getirecektir. Cesur adımlar atmanız gereken bir dönem sizleri karşılamakta. Bugünlerde gerçekleştireceğiniz disiplinli çalışmalarınızın karşılığını maddi olarak almaya başlayacaksınız. Uzun zamandır satmaya çalıştığınız bir mülkü elinizden çıkarabilir, karlı yatırımlara adım atabilirsiniz. Sorumluluklarınızın bilincindesiniz, yapabileceklerinizin farkındasınız. Bu da sizleri güçlü kılacak. Özel yaşamınızda ise, duygularınızı dengelemeyi başardığınız anda huzuru yakalayabileceksiniz.

Günün Olumlaması: Değişim enerjisini sevgiyle kabul ediyorum. Değiştirmekte zorlandığım tüm alışkanlıklarımı, davranışlarımı yüksek irademle değiştiriyor ve yenileniyorum. Sağlıklı ve huzurluyum. Özüme sadık kalarak gelişmenin keyfiyle yepyeni başlangıçlara cesaretle yol alıyorum.

Günün Rengi: Siyah

Günün Kristali: Krizopras
BALIK
İdeallerinizi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşarak kendinizi kariyer hayatınızda yeni bir dönemin içinde bulabileceğiniz özel bir gündesiniz. Popülaritenizin yükseleceği bir süreç. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken şey; çevrenizdeki negatif insanların etkisinde kalmadan, hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız ve insanların üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeye devam ederseniz, bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyorum. Sağlıkla, aşkla, bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Akuamarin

Kaynak Hürriyet Ailem.
 
OP
sıladayım

sıladayım

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
15.208
Tepki
27.374
Puan
113
Konum
trabzon
BALIK
İdeallerinizi, hayallerinizi gerçeğe dönüştürebileceğiniz önemli fırsatlarla karşılaşarak kendinizi kariyer hayatınızda yeni bir dönemin içinde bulabileceğiniz özel bir gündesiniz. Popülaritenizin yükseleceği bir süreç. Bu dönemde dikkat etmeniz gereken şey; çevrenizdeki negatif insanların etkisinde kalmadan, hayatınızın geneline müdahale etmelerine fırsat vermeden kararlı bir şekilde ilerlemeye devam etmeniz olmalıdır. Ayrıca hedeflerinizi belirlemeden hayatın rüzgarına teslim olarak yaşamı ağırdan alırsanız ve insanların üzerinizde baskı kurmalarına izin vermeye devam ederseniz, bu şanslı süreçten payınıza düşeni alamayacağınız gibi kendinize olan güveninizi de fazlasıyla zedelemiş olursunuz.

Günün Olumlaması: Ruhumun derinliklerinde yer etmiş, bilinçaltımda sürekli tekrar eden tüm olumsuz düşüncelerimden arınıyorum. Ruhumu aşkla besliyor ve güçleniyorum. Tepeden tırnağa yenileniyor, yeteneklerimin farkına varıyorum. Sağlıkla, aşkla, bilgelikle küllerimden yeniden doğuyorum.

Günün Rengi: Mavi

Günün Kristali: Akuamarin
 

Aslı Oktay

Daimi Üye
Katılım
30 Haziran 2011
Mesajlar
12.839
Tepki
19.334
Puan
113
Yaş
34
Konum
İstanbul
TERAZİ
Gökyüzü kendinizi geliştirmeniz için her türlü olanakla karşılaşacağınıza işaret etmekte. Cesur olmalı ve size sunulan hiçbir fırsatı kaçırmamalısınız. Düzenli ve disiplinli çalıştığınız takdirde her şeyin üstesinden gelebilirsiniz. İş hayatınızı ilgilendiren konularda önemli gelişmeler söz konusu. Basamakları hızlı adımlarla çıkmaya başlıyorsunuz, bu durum sizi korkutmamalı. Uzun zamandır emek verdiğiniz, mücadele ettiğiniz konuların kendini göstermesi ve sizi yükseltmesinden daha doğal bir sebep olamaz. Korkuya kapılır ve kendinizi geri planda tutmaya kalkışırsanız, fırsatlar geldiği gibi gidebilir ya da size destek olan insanlar bu tavrınız karşısında size ağır eleştirilerde bulunabilir. Özel yaşamınızda ise, beraber olduğunuz insanla birlikte yeni kararlar alabilir, bir uygulamanın içinde birlikte yer almayı tercih edebilirsiniz.

Günün Olumlaması: Sabır, sevgi, saygı. Bu üç önemli olgunun getirdiği gücü tüm benliğimde hissediyorum. İşime, sevdiklerime ve kendime karşı uyguluyorum. Bütünün parçası olmaktan mutluyum. Bütünün hayrına yaptığım, dilediğim tüm güzelliklerin gerçekleşmesi için çalışıyor ve gerçekleşeceğine inanıyorum.

Günün Rengi: Mor Günün

Kristali: Lapis Lazuli
 

nk83

Admin + Sitenin Hikaye Yazarı
Admin
Katılım
24 Ağustos 2010
Mesajlar
63.280
Tepki
83.518
Puan
113
Konum
İstanbul
KOÇ
Gökyüzü oldukça keyifli bir günü müjdeliyor sizlere. Güne huzurla uyanır, gün içinde ilişkilerinizde uyumun getirdiği huzur ve memnuniyeti deneyimlersiniz. Bugün işinizle ilgili beklediğiniz bir haberi alabilir ve planlarınızı uygulamaya başlayabilirsiniz. Emek verdiğiniz ama engellendiğiniz her konuda şans sizden yana. Sabrınızın ve dürüstlüğünüz karşılığını ilahi bir şekilde almaya başlıyorsunuz. Hızlı ve güvenli bir başarı süreci sizleri karşılıyor. Sağlığınızla ilgili hassasiyet devam ediyor. Dinlenmeyi ihmal etmemelisiniz. Özel yaşamınızda ise, uzun zamandır görüşemediğiniz bir arkadaşınızdan sevineceğiniz haberler alabilirsiniz. Eş ya da sevgilinizle keyifli paylaşımlarla birbirine olan aşk ve güveninizi tazeleyeceğiniz bir gündesiniz.

Günün Olumlaması: Kendi yaşamımı yüksek irademle, sezgimle, bilgimle, tecrübelerimle idare edebiliyor olmanın gücü ile cesur kararlar alıyor uyguluyorum. Gereksiz her şeyi yaşamımdan kolaylıkla uzaklaştırarak yaşam şartlarımı güzelleştiren bolluğu, bereketi, aşkı kendime çekiyorum.

Günün Rengi: Çivit mavisi

Günün Kristali: Topaz

Sağol canım
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst