5 Basit Adımla Pürüzsüz Bacaklar

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Yaz günlerinin yaklaşması günlerin uzaması anlamına geliyor. Günlerin uzamasına tezat olarak etek boyları ise kısalıyor. Bacaklarınızı tüm hatlarıyla gösterebilecek cesarete sahip değilseniz, beş basit adımla bu cesareti kazanacağınızı açıklıyoruz...

1D794B49D530B2448C26F056b.jpg


Güzel bacaklar her zaman seksi görünür. Bu seksi görünümü bacaklarda yaratmanın yolu ise etek boyuna bağlıdır. Bir erkeği pürüzsüz, güzel bacaklarla etkileyebilmek kolaydır. Üstelik bu sezon podyumlara baktığımızda süper mini etekler, eteklerden de kısa şortlar, incecik pamuklu mini elbiseler çok moda. Bu trendleri erkekler çok sevecek gibi... Yazın bacaklarınızı pantolonlara hapsedip, canlarını sıkmayın. Biraz cesaretinizi toplayın ve tercihlerinizi minilerden yana kullanın. Mini etekler içinde soğuk terler dökmenize hiç gerek yok. Kusursuz, ipeksi, bronz ve birkaç ilüzyonla daha uzun görünen bacaklara sahip olmanız mümkün. Yazımızda kısa zamanda boşa vakit harcamadan hayalini kurduğunuz bacaklara sahip olmanın yollarını bulabilirsiniz.

CİLDİNİZİ YUMUŞATIN

1. Peeling yapın.
Pürüzsüz bir cilt için vücut peeling'lerini tercih edin. Vücudunuzun tamamına uygulayabileceğiniz ürünler cildinizin ölü hücrelerden arınarak canlılık kazanmasına yardımcı olacak. Bacaklarınız kuruysa ve pul pul dökülüyorsa içeriğinde aromatik yağlar bulunan peeling'lerden kullanabilirsiniz. M. Asam, Luxury Peeling, vücut peeling'ini deneyin. Fiyatı, 51 TL.

2. Parlaklık Kazandırın
Bacaklarınıza muhteşem bir parlaklık kazandırmak için dizlerinizde ve ayak bileklerinizde biraz daha fazla zaman harcayarak ince dokulu lifleri dairesel hareketlerle uygulayın. Cildinizin sert yapısını hemen yumuşatarak, yenilenmesini sağlayacaktır.

3. Kusurları Gizleyin
Bacaklarınızda küçük kırmızı noktalar varsa, bunlardan kurtulmanın yolu Lac Hydrin kremleridir. içeriğindeki laktik asitle kırmızı pütürlü lekelerin kısa sürede ten rengine dönüşmesini sağlar. Farklı miktarlarda laktik asit içeren kremler bulunduğundan kısa sürede sonuç alabilmek için bir dermotologa başvurarak, cildinize uygun olan kremi almanız doğru olur.

4. Sıkılaştırın
Yürürken sallanan bacaklar asla güzel görünmez. Bunun için sıkılaştırıcı bacak kremlerinden kullanmalısınız. içeriğinde bulanan yağlarla bacaklarınızda ektra sıkılık ve form kazandırırlar. Orlane, Refining Leg Care, bacak canlandırıcı losyon, fiyatı, 133 TL.

05574981303large.jpg


TÜYLERDEN KURTULUN

1. Jiletinizi değiştirin
Bacaklarınızı tıraş ettiğinizde en iyi sonucu almak için cildinize zarar vermeyen üç yada dört jiletli aletlerden kullanın. Aletlerde bulunan jiletler cildinize doğrudan temas etmediği için tahriş yapmaz. Bir kerede bütün tüyleri kestiği için tekrardan bacaklarınıza uygulama yapmanıza gerek kalmaz ve cildiniz böylece zarar görmez.

2. Buhardan Yararlanın
pek çok kadın duşa girdiğinde ilk olarak bacaklarını tıraş etmeyi tercih eder, bu pek doğru bir uygulama değildir. Doğrusu duş yaptıktan sonra tüylerden kurtulmaktır. Çünkü buharın etkisiyle duş sırasında tüyler yumuşar ve jiletin hareket edebilmesi kolaylaşır. uzmanların tavsiye ettiği en iyi teknik, tüyleri çıkış yönünün tersine doğru tıraş etmektir. bikini bölgesi gi hassas bölgelerde batık tüylerin oluşmasını engellemek tüyler çıkış yönünün tersine tıraş etmek iyi bir yöntemdir.

3. Doğru Köpük Kullanın
Silikon ve yağ gibi içeriğinde kayganlaştırıcı özellik bulunan tıraş kremleri cildinizde tahriş ve kızarıklığa neden olmadan kolayca tüylerinizden kurtulmanızı sağlar. tüyleri yumuşatarak jiletin kolay hareket etmesini ve rahatça kaymasına yardımcı olur. Tıraş kremi alırken içeriğinde neler bulunduğuna dikkat ederek satın alın. Gilette Satin Care Serisi'ni inceleyebilirsiniz.

4. Ağda yapın
sabırlı bir yapıya sahipseniz ve acı eşiğiniz yüksek ise bacaklarınıza ağda yapabilirsiniz. Jilet sadece cilt yüzeyindeki tüylerin kurtulmayı sağlar. Ağda ise kökünden kopararak daha uzun sürede tüyleri uzatır. birkaç hafta boyunca tüylerine veda etmek isteyenler için ideal. Canınızın az acımasını ve tüylerin tamanından kurtulmayı istiyorsanız, küçük bölgelere bacaklarınzı gerdirerek uygulama yapın.

5. Batıklara son verin
Vücudunuzdaki tüm tüyleriniz kıvırcık yapıya sahipse, ne kadar gayret göstersenizde cildinizde tüy batıklarının oluşmasına engel olamazsınız. Bu batıklara müdahale etmek, cildinizde kırmızı lekelerin oluşmasına neden olabilir. Bunun için glikolik ve salisilik asit içeren yüz temizleyicilerinden faydalanabilirsiniz. Bir pamuk yardımıyla temizleyici dairesel hareketlerle batık olan bölgelere uygulayın. Batık derinin en üst tabakasında yer aldığı için tüy köklerinin açılmasına ve doğru yönde uzamasına yardımcı olur. Neutrogena Healthy Skin Anti-Wrinkle Anti-Blemish Scrub'ı deneyin.

200.jpg


IŞILTI KAZANDIRIN

1. Canlılık Katın
bacaklarınızın rengi solgun ve donuk görünüyorsanız, canlılık katmak için bronzlaştırıcı losyonlardan kullanın. Nemlendirme ve bronzlaştırma etkili L'Oreal NutriBronze'u deneyebilirsiniz. Fiyatı: 22.99 TL. Bu ürünlerin içeriğinde bulunan amino-asitler cildin doğal olarak kahverengi pigmentler üretmesine sebep olur ve cilt gün geçtikçe daha bronz bir renge kavuşur. cildiniz 5-6 gün içinde daha canlı ve bronz renkli görünebilir. Cildinizin ışıltı yaymasını devam ettirmek için gün aşırı losyonlardan kullanmanız yeterli.

3617_buyuk.jpg



2. Acil parlaklık kazanın
bir davete katılacaksınız ve bacaklarınıza ışıltı vermek için sadece birkaç dakikanız var. böyle zamanlarda ışıltı veren bronzlaştırıcı yağlardan kullanabilirsiniz. Nuxe, Multi-Usage Dry Oil Golden Shimmer, altın ışıltılı vücut yağı, 55 TL. Deneyebilirsiniz. Gecenin sonunda duş alıncaya kadar sürecek olan bu bronzluk etkisi çok seksi görünmenize yardımcı olacaktır.

nuxe_huile_prodigeux_dry_oil_golden.jpg


Cildinizdeki bronzluğun daha uzun sürmesini istiyorsanız ışıltılı pudra kullanabilirsiniz. Altın ışıltılı köpük ya da mendil biçimindeki bronzlaştırıcıları bir hafta boyunca kullandığınızda bacaklarınızda istediğiniz canlılığı yaratmanız mümkün. Üst üste uygulama yapacağınızdan ürünlerin cildinize eşit miktarda dağılmasına dikkat etmelisiniz. Bu ürünleri kullanma konusunda marifetli değilseniz sprey veya krem biçimindeki bronzlaştırıcıları deneyebilirsiniz. Tüm vücudunuza kolayca dağıtarak istediğiniz sonucu elde edebilirsiniz.

3. Eldiven Kullanın
Bronzlaştırıcıları kullanırken ellerinize dikkat etmelisiniz. Ürünleri elinize alıp bacaklarınıza uyguladığınızda, ürünün içeriğinde bulunan renk pigmentleri eliniz tarafından emileceğinden bacaklarınızda istediğiniz sonucu elde edemeyebilirsiniz. Latex eldiven kullanarak bu sorunu çözebilirsiniz.

4. Geniş Uygulama Yapın
Ürünü bileklerinizin üzerinden dizlerinizin altına doğru, her yöne doğru eşit baskı uygulayarak sürün.Daha sonra üst bacaklarınıza konsantre olun ve arkalarını da görebilmek için bir ayna kullanın. Dizlerinize uygulama yaparken ürünü bir nemlendiriciyle karıştırarak inceltin ki o bölgedeki kuru deri daha koyu kalmasın. Güneş değmeyecek yerlerinize uygulama yapmayın. Yanık tenli bir topuk hoş görünmez.

5. Çizgileri silin
Eğer birkaç turuncu bölge oluşursa panik yapmayın. Fazla beklemeden çabuk bir duş alırsanız yok olabilirler. Eğer cildiniz yol yol olursa ve duş kar etmezse banyo suyunuza bir bardak süt ekleyin. Sütün içindeki laktik asit koyulukları alacaktır. Eğer sorun bilek bölgenizdeyse kağıt zımparanın yumuşak olan kısmıyla hafifçe üzerinden geçebilir veya tüy sarartıcı sürüp iki üç dakika kadar bekleterek sorunu çözebilirsiniz.

KUSURSUZ BİR SONUÇ ELDE EDİN

1. Çukurları doldurun
Selülit için yaratılmış bir mucize yok ortada. Ama tüm dermatologlar içinde kafein bulunan ürünlerin işe yaradığı konusunda hemfikir. Çünkü kafein dolaşımı hızlandırarak pürüzlü görünümü geçici olarak da olsa gideriyor veya azaltıyor. Lierac, Ultra Body Lift, Anti-capitons, selülit kremini deneyebilirsiniz. Fiyatı: 80,50 TL.

6eb8552d83ba0a58775406138c50172a.jpg


Başka bir fikir: Elinize bir fırça alın ve bileklerinizden başlayarak yukarı doğru fırçalayın. Kuru fırçayla yapacağınız düzenli uygulamayla hayatınızdan selüliti tamamen çıkarabileceğinizi garanti ederiz. Tabii varislerin üzerini fırçalamamak lazım.

2. Yara izleri
Eğer sehpanın kenarına bacağınızı çarparsanız üzerine hemen buz koyun. Morarmaları ışıltılı fondöten ile nemlendiricinizi karıştırarak elde edeceğiniz karışımla kapatabilirsiniz.

3. Lekesiz bir cilt
Doğum lekeleri, çatlak gibi izleri kapatmak için uzmanlar lazer uygulamalarını tavsiye ediyor. Güzellik merkezlerinde birkaç seansla güzelliğinize gölge düşüren lekelerden kurtulmanız mümkün.

AYAK PARMAKLARINIZI GÜZELLEŞTİRİN

1. Kesin ve Törpüleyin
Ayak tırnaklarınızı düz kesin.Törpülerken kenarları yuvarlamamaya özen gösterin ki batık oluşmasın.

2. Derileri yumuşatın
Tüm sert deri ve nasırları ponza taşıyla yok edin. Daha sonra yumuşatıcı bir ayak peelingi ile ayağınıza güzel bir masaj yapın.

3. Nemlendirin
Nemli bir bezle tırnak etlerini geriye ittikten sonra nemlendirici ve tırnak etlerinizi yumuşatacak yağlardan uygulayın. Birkaç dakika beklettikten sonra kalan fazla yağı alın.

4. Boyayın
Tırnakları boyamak lazım elbette. Ama ojeden önce mutlaka cila sürün ki tırnaklarınız sararmasın. Parlak leylak tonları bu baharın gözdesi. Bizden söylemesi...

Görsel İllüzyonlar

Pilates dersinde kendinizi iki parçaya bölmeyi bırakın. Daha ince ve uzun görünmenin çok daha kolay yolları var.

1. Bronzlaştırıcı ile hatlarınızı belirginleştirin
Bacaklarınızda kas çizgisi görüntüsü oluşturmak için ten renginizden bir iki ton koyu renkte bir bronzlaştırıcıyı uyluk kemiğiniz boyunca uygulayın.

2. Gövdenizi inceltin
Kalça ve baldırlarınızın ön ve arkalarına ışıltılı bir pudra uygulayın. Eğer ürünü bacağınızın her yerine uygularsanız bu bacaklarınızı olduklarından daha kalın gösterecektir. Guerlain Meteorites Powder Balls'u deneyebilirsiniz. Fiyatı: 101 TL.

3653424642_642770e2c2.jpg


3. Doğru kıyafetleri seçin
Giydiğiniz şort veya mini etek boyunun bacaklarınızın kalınlaşmaya başladığı yere kadar olmalarına dikkat edin. Doğru yerleri göstermek son derece önemli.

4. Bir anda uzayın
Ten rengi topuklu ayakkabılar kullanın. Cilt renginize uydukları için bacaklarınızı her şeyden daha uzun gösterirler.

Alıntıdır!
 

Şahmaran.

Admin
Admin
Katılım
9 Temmuz 2008
Mesajlar
38.082
Tepki
50.395
Puan
113
Bir konuda tüm bilgiler bir arada-alkis yine harikasın Arişim.

Bu yıl pek kendime özen gösterdiğim söylenemez:uzgun:
 
OP
Arina

Arina

Daimi Üye
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
49.102
Tepki
50.485
Puan
113
Yaş
40
Konum
..
Eh olsun bu senelik o kadar canım:hamis:
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst