5 Adımda Maskaranı Daha Etkili Kullan!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.636
Tepki
53.656
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Her makyajın olmazsa olmazı rimel dokunuşları... Yoksa yanılıyor muyuz? Hepimizin vazgeçilmezi bu siyah kahramanları doğru kullanmayı öğrenerek, bakışlarımızı çok daha etkili hale getirmek istiyoruz! Neler yapabiliriz? Maskarayı çok dikkatli seçmek ilk adımımız olmalı. Yapış yapış kirpiklerden kimse hoşlanmaz.

Z1Xrda.jpg


Tavsiyelerimiz sayesinde bu konuda uzman olacaksın!

İPUÇLARI VE ALTIN KURALLAR
- Aşağıdan yukarıya:

Maskarayı uygulamaya aşağıdan yukarıya, dipte kalan kirpikleri atlamadan başlamak, işin büyük kısmını oluşturuyor. Bu hareketi iki üç kez uygular ve maskara öncesinde de kirpik kıvırıcı kullanırsan bize çok teşekkür edeceksin.

-Zigzag:

Zigzag hareketini kullanmak kirpiklerin yoğunluğunu arttıracak ve onları uzatacak. XXL bir etki için bu ipucu çok işine yarayacak.

-Ters yön:

Kirpiklerin çıkış yönünün tersine doğru maskarayı uygulamak ve uygularken bir yandan kirpiklerini kıvırmak en önemli adımlardan.

-Daha büyük gözler için:

Her makyaj sever daha büyük gözler yaratmak ister. Maskarayı en dipte kalan kirpiklerine uygulamak bakışlarına daha büyükmüş görüntüsü vermeye yardımcı olacak.

-Bakışlara renk gelsin:

Renkli maskara uygulamak isteyen gönüllüler için geliyor duyurumuz: Aman dikkat! Elektrik mavisi, mürdüm veya gri maskarayı tek başına üst kirpiklerinizde kullanmanız yeterli olacaktır. Kalem veya fara gerek yok. Abartıya kaçmak istemezsin, değil mi?

Makyözlere taş çıkartmak artık çok kolay!

False Lash Wings, Lash Architect, Volume Million Lashes, Teleskopik, L'Oréal'in maskara serilerinden yalnızca birkaçı. Sana en uygun olanlarını seç, hemen pratik yapmaya başla. Yazın partilerde veya plajda bütün bakışlar, bakışlarında olsun.
 

Ekli dosyalar

  • 3.jpg
    3.jpg
    24,7 KB · Görüntüleme: 54

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst