5 Adımda Daha Şık Takılar!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.633
Tepki
53.644
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Takılarımıza servet ödemek zorunda değiliz, ama onları daha şık gösterebiliriz!

0kJnMB.jpg


Takılar, kıyafetlerimizin tamamlayıcısı ve vazgeçilmez parçalarımız. Kimileri kolye takmayı sevmez ama yüzük takmadan yapamaz, kimileriyse hiçbirinden vazgeçemez! Bazı takılarımız, maddi - manevi çok değerli olabilir. Bazılarıysa kendine, maddi değeri olmasa da vazgeçilmezler arasında yer bulur. İşte şimdi o takıları meydana çıkarın kızlar; çünkü sizinle takıları daha şık ve pahalı göstermenin yollarını paylaşıyoruz!

1. Takılarınızı alırken, ****li çok parlak olanları değil de, onlara göre nispeten daha koyu renkte olanları almaya özen gösterin. Daha koyu renkte olan ****ller, daha şık ve ağır görünür.

2. Plastik görünümlü taşlardan uzak durun. Plastik taşlı olanlar yerine daha açık renkte olan, doğal taş görünümlü olanları tercih edebilirsiniz. Ben parıltıyı ve abartıyı seviyorum diyorsanız, doğal taş görünümlü abartılı parçaları da tercih edebilirsiniz.

3. Taktığınız bölgede, yeşil bir renk bırakmayacak ürünleri tercih edin. Bakır, nikel ya da altın renginde kaplanmış takılar cildinizde yeşil bir renk bırakır. Eğer böyle bir takınız varsa ve ondan vazgeçemiyorsanız; cildinizle temas eden kısmına parlatıcı oje sürebilirsiniz. Böylece artık leke bırakamaz!

4. Hafif ve çok ince görünen takılar yerine, biraz daha ağır olanları tercih edin. Daha ağır takılar, her zaman daha şık ve kaliteli bir görünüm sağlar.

5. Büyük kolyeler takmayı seviyorsanız, doğru kolyeyi seçmeniz gerekir. Geometrik şekilli, vintage ya da etnik bir hava veren kolyeleri tercih edebilirsiniz.
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst