41 Yaşındayım ve Anne Olmak İstiyorum!!

Tepki
26
selam arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım 41 yaşındayım çocuk istiyoruz ama eşimin sperm sayısı çok düşük onu düzeltim derken benim adetler düzensizleşti hapla oluyorum hormon seviyem 13 e çıktı bu hormonları düzenliycek düşürecek bir şeyler ilaçlar varmı bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim yardıma ihtiyacım var adetleri düzensiz olup benim yaşımda hamile kalanlar varmı adanada ikamet ediyorum adanada bildiginiz iyi bi doktor varmı arkadaşlar bebiş olmayan herkese allah güzel bebişler nasip etsin şimdiden teşekkür ederim hepiniz allaha emanet olun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.257
Merhabalar,aramıza hoşgeldiniz :utan:

Rabbim inşallah bir evlat nasip eder size ve tüm isteyenlere.. (Amin)

OP
B
Tepki
26
hoşbulduk canım benim çok sagol allahım çocuk isteyen herkese nasip etsin en kısa zamanda benim biraz zor yaştan dolayı allahım nasip ederse olur hayırlısı neyse o olsun

bitter_im

Kılıç Arslan
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
68.257
Amin ablam, öyle deme bence. Benim teyzem 45 yaşında anne oldu şuan 56 yaşında 11 yaşında kızı var :utan: Rabbimden umudu kesme bence umut etmek gerçekten hayallerini sana getiriyor..

OP
B
Tepki
26
haklısın canım benim ama böyle adetlerimde düzensizleşince haplarla adet olunca insanın morali bozuluyor menopozda degilim ama hormon seviyem 13 en az 10 nun altında olması lazım oda olmuyor bakcaz artık görcez 41 yaşındayım ama en fazla 28 gösteriyorum :huri:doktorlarda bşi yapmıyor bi ilaç verip gönderiyolar doktoruna düşemedim kaç tane doktor degiştim aylarca git gel eşiminde spermi yetersiz bakalım hayırlısı allahımın takdiri neyse o olur kısmetimizde varsa sen evlimisin canım....?

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
İnşallah en yakın zamanda hayırlı haberlerinizi alırız benim bu konuda pek bilgim yok o yüzden yardımcı olamayacağım maalesef :eek:ys: daha bilgili arkadaşlar ilaç ismi vermeden sizinle paylaşımda bulunur sanırım...

OP
B
Tepki
26
Günaydın herkese gününüz güneş gibi güzel ve sıcak geçsin ...sagol canım benim bilgin olmasada yazmana çok sevindim önemli olan arkadaşlık dostluk sizlerle tanışmak konuşmak bile çok güzel bugün eşimin test sonuçlarını almaya gidecem inşallah güzel haberler alırım sizlerde dualarınızı eksik etmeyin canlarım benim allahımda sizlerin ne muradınız varsa en kısa zamanda versin bütün dualarınız kabul olsur inşallah bitanem....amin..

OP
B
Tepki
26
:heyo:ben çıkmak zorundayım hastaneye eşimin sonuçlarını almaya gidecem:gulbis: inşallah güzel haberler alırım eve döndügümde sonuçları sizlerle paylaşırım güzel arkadaşlarım dualarınızı eksik etmeyin:sevindirikasli: hepinize neşe dolu huzurlu mutlu bir gün diliyorum hoşçakalın:bebecik

flamingo

Daimi Üye
Tepki
6.628
Rabbim senin yüzünüde güldürsün inşallah..Allahtan umudunu kesme herşeyde vardır bir hayır ben 10 cu senemde çocugumu kucagıma aldım:bebecik

OP
B
Tepki
26
:heyo:canlarım ben geldim gittim doktora sonuçlar iyi ama normal şekilde hamile kalamzsınız diyor hiç bi sorun yoksa niye kalamıyorum illam aşılama yada tüp bebek diyor artık sıkıldım oluruna bırakacam yüce rabbim verecekse verir vardır bundada bi hayır hakkımızda hayırlısı neyse o olsun sagolun kızlar beni yalnız bırakmadıgınız için güzel dilekleriniz için az parada degil yani bi tüp bebek yapmak ilkinde tutmuyor 2nci 3ncü denemede anca askeri ücretle çalışan biri nasıl ödeyebilrki bu kadar parayı her şeyin hayırlısı olsun

OP
B
Tepki
26
canım bebegin hayırlı ugurlu olsun allah analı babalı büyütmek nasip etsin saglıkla huzurla canım benim çok sevindim allah olmayan herkese versin bebegimize iyi bak :bebecik

nk83

࿐*⁀➷
Sitenin Hikaye Yazarı
Tepki
84.411
Hayırlı bir şekilde Allah size de nasip eder inşallah umudunuzu kırmayın :sirin:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
Merhabalar ablacım(yaşça büyüğümsünüz ve samimiyetinize dayanarak ablacım diyorum)
Bebek isteğinizi okudum ve inanın çok etkilendim..Eşiniz ile çabalarınıza Rabbim sesinizi duyar inşallah..
Dilerim sağlıklı bir şekilde hamile kalır ve sağlıklı bir şekildede bebğinizi kucağınıza alırsınız.
Yalnız neden bu kadar geç karar verdiniz çocuk sahibi olmayı ablacım,eğer özel değilse tabiki???
Hakkınızda hayırlısı olsun ablacım.Topiğinizi takipteyim umarım m utlu haberler alabiliriz.

OP
B
Tepki
26
:gulbis:şahmaranım canım benim çok sagol güzel dleklerin için allahım sizlerinde sesini duyar inşallah çok tatlısınız sizlerinde bi sıkıntısı oldugunda paylaşırsanız sevinirim....gelelim benm konuya benim ikinci eşim ilk eşmden benim 2 tane oglum var allahım bagışlarsa ikinci eşimin hiç çocugu yok o yüzden oda babalık duygusunu tatsın diye bi bebek düşündüm eşim çok istiyor olmuyor diye çok üzülüyor bende koşturuyorum nereye gidecegimi şaşırdım artık ve daha yeni evliyiz 1sene 2 ay oldu evleneli canım ve ben obsesif kompulsesif hastasıyım ilaçlarımıda içmiyorum neler yaşadıgımı bi ben bi allahım biliyor sizlerin duaları güzel dilekleri beni çok mutlu ediyor iyiki bu siteye üye olmuşum sagolun canlarım benim allahımda sizlerin dualarını kabul etsin hep mutlu olun kötülükler sizlerden uzak dursun canlarım:sevindirikasli:

OP
B
Tepki
26
şadiyem sagol canım güzel dileklerin için allahımın takdiri neyse o olur sizlerle daha dirençli olacagım umutlarımı yitirmiycem :sevindirikasli:sizlerle tanışmak çok iyi geldi bana moral oldunuz sagolun çok tşkrler...:gulbis:

Şahmaran.

Admin
Admin
Tepki
50.405
:gulbis:şahmaranım canım benim çok sagol güzel dleklerin için allahım sizlerinde sesini duyar inşallah çok tatlısınız sizlerinde bi sıkıntısı oldugunda paylaşırsanız sevinirim....gelelim benm konuya benim ikinci eşim ilk eşmden benim 2 tane oglum var allahım bagışlarsa ikinci eşimin hiç çocugu yok o yüzden oda babalık duygusunu tatsın diye bi bebek düşündüm eşim çok istiyor olmuyor diye çok üzülüyor bende koşturuyorum nereye gidecegimi şaşırdım artık ve daha yeni evliyiz 1sene 2 ay oldu evleneli canım ve ben obsesif kompulsesif hastasıyım ilaçlarımıda içmiyorum neler yaşadıgımı bi ben bi allahım biliyor sizlerin duaları güzel dilekleri beni çok mutlu ediyor iyiki bu siteye üye olmuşum sagolun canlarım benim allahımda sizlerin dualarını kabul etsin hep mutlu olun kötülükler sizlerden uzak dursun canlarım:sevindirikasli:

Anladım ablacım!!!Hem rahatsızım diyorsunuz ama hemde ilaçlarımı kullanmıyorum diyorsunuz ama olmadı be ablacım,en azından kendinize dikkat edin ki bu hastalığın üstesinden gelebilin.
Dilerim eniştemiz muradına erer,tabiki sizde..Hakkınızda en hayırlısı ne ise o olsun canım ablam.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar