4 Mükemmel Balayı Yeri Fikri!

bitter_im

Admin
Admin
Genel Yönetici
Katılım
3 Aralık 2009
Mesajlar
64.644
Tepki
53.687
Puan
113
Yaş
32
Konum
kocaeli
Balayınızda nereye gideceğinize bir türlü karar veremiyor musunuz? En güzel balayı yerini bulmaya çalışmak gerçekten de can sıkıcı olabilir. Ama sizin için en romantik ve unutulmayacak balayı mekanlarını seçtik.

Y5Annl.jpg


Maldivler

Biz Türkler için son derece popüler olan bu, Hint Okyanusu Adaları size hem lüksü, hem de sakinliği sunuyor. Birçok mercan adasından oluşan Maldivler, masmavi suları, mükemmel plajları ve doğal güzellikleriyle en popüler balayı yerlerinden biri olmayı gerçekten de hak ediyor!

8EJqqQ.jpg


Tayland

Değişik ve çok yönlü bir balayı geçirmek istiyorsanız Tayland sizin için ideal olabilir. Güzel kumsallar için güneye gidin (mesela Khao Lak), mükemmel yemek, alışveriş, müze ve tapınakları görmek için Bangkok'a ya da doğa yürüyüşleri ve doğa sporları için Chiang Mai'ye gidin. Üstelik Chiang Mai'de son derece şık butik oteller ve misafirhaneler de bulaibilirsiniz.

Dkazz6.jpg


Portekiz

Bu çok yönlü şehirde herkes için eğlenceli bir şey mutlaka var. Güneşli plajlar, gözden uzak köyler, arnavut kaldırımlı sokaklar, kafe ve restoranlar. Üstelik bu restoranların şarapları ve yemekleri gerçekten de tadılmaya değer.

m8nOO1.jpg


Kurasao

Kurasao keşfedilmemiş bir cennete benzemesiyle, güneş, kum ve sörfün en güzellerini size sunmasıyla, zengin tarihsel dokusuyla ve dünyanın dalış için en iyi yerlerinden biri olmasıyla kesinlikle balayı mekanı olmayı hak ediyor!



Mutlu ve güzel balayılar diliyoruz!
 

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar

    Üst